Close
Faqja 23 prej 56 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 555
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Qe ne fillim e kam thene qe kesaj histori te dhimshme i mungojne shume detaje edhe vazhdojne ti mungojne. Ajo e shkreta perjetoj nje vdekje te tmerrshme sot lajmet thonin qe ia kishte prer koken me kose. Me vjen shume keq per ate vajzen por me e keqja eshte se ne shqiperi edhe ne bote ka me miliona aisha qe perjetojn te njejtat vuatje. Mjer gjinia femer qe dhunohet e bastardohet cdo dite edhe askujt nuk i behet vone!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Inati im është me të atin. Nqs është e vërtetë se plaku e ka përdhunuar me 13 apo 14 vjeç, atëherë është e kuptueshme që vajza nuk ka guxuar të flasë.
    Nuk dihet nëse është përdhunuar apo ka shkuar me dëshirë, kështu që mos dil në përfundime kot. Kështu thatë edhe për babanë, që e ka vrarë ai, dhe nuk doli ashtu.
    nuk ka guxuar të flasë duke e ditur që ka për baba një tiran!
    Pse, ai që nuk do që bija e tij të mbetet shtatazanë në moshë të vogël e jashtë martese, qenka tiran? Çfarë doni ju, të palloheni lirshëm që të vogla, e bile të mbeteni edhe shtatzëna, e babai mos t'ju thotë gjë?

Por ç'pret nga disa shpellarë që kujtojnë se femrat janë skllave.
    Pse, të jesh kundër shtatzanisë në moshë të mitur e jashtë martese, qenke shpellar?

Më bëhet qejfi (edhe pse nuk është mirë të thuhet në situata të tilla) për të atin, se iu thyen mirë turinjtë dhe egoja idiote. Goca e tij që s'dilte nga oborri, që e merrte dhe e përcillte, Shën Maria e tij doli Maria Magadalenë.
    Këtu po e cilësoke shtatzaninë e vajzës si një gjë të keqe.

Ky babai është shpellar, apo ka të drejtë kur nuk do që bija e tij të bjerë shtatzënë në moshë të mitur e jashtë martese? Pse thua "mirë e gjeti babain"? Ti nuk duhet ta thuash këtë, sepse rënia shtatzanë jashtë martese nuk është gjë e keqe për ty.

Që kur nisi kjo temë, iu qepët babait, e ka vrarë ai. Edhe tani që u mor vesh se nuk e ka vrarë ai, prapë i hakërroheni babait. Kaq inat i paskeni baballarët në përgjithësi? Kaq inat i keni edhe baballarët tuaj?

Te kjo tema këtu, një nënë e rrahu fëmijën 2 vjeç, duke ai ngjitur duart me ngjitës në mur dhe e rrahu duke i thyer brinjët dhe shkaktuar hemoragji në kokë. Ky fëmija me ç'duket nuk ka baba, jeton vetëm me nënën. Këtu nuk shkruat fare, por iu qepët vetëm babait këtu.

Me ç'duket, ju vajzat inatin e paskeni vetëm me baballarët, të cilët nuk duan që bijat e tyre të pallohen lirshëm që të vogla e të mbeten shtatzëna.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    puzzle qe me mungojn mua ne gjithe kete tregim jan keto:

-vajza e madhe cenka perdhunuar nga ky perbindesh besa edhe cenka kthyer nga burri pse ishte e devirgjeruar-dhe babi asigje?!
    -ky perbindeshi i perdhunon vajzen tjeter edhe ate kronikisht ,e babai se ve re asnjehere qe vajza i mungon ne shtepi tere keto net veq asaj te nates tragjedise.
    -babai zgjohet naten per nevoja personale dhe fillon ti mbulon femijet,e te gjithe te rritur...hmm e dyshimt kjo
    -kur eshte pyetur nga polcia dyshuari i par i familjes paska qen ky perbindeshi
    -kete e pasakan pohuar edhe motrat tjera se i dyshuari mundet me qen ky

tani si i thuhet kesaj????!!!!!!
    paska pas sinjale edhe me para per kete njeri,apo mos e ka kushtezuar familja dicka...mundet edhe kjo

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga teta Lexo Postimin
    puzzle qe me mungojn mua ne gjithe kete tregim jan keto:

-vajza e madhe cenka perdhunuar nga ky perbindesh besa edhe cenka kthyer nga burri pse ishte e devirgjeruar-dhe babi asigje?!
    -ky perbindeshi i perdhunon vajzen tjeter edhe ate kronikisht ,e babai se ve re asnjehere qe vajza i mungon ne shtepi tere keto net veq asaj te nates tragjedise.
    -babai zgjohet naten per nevoja personale dhe fillon ti mbulon femijet,e te gjithe te rritur...hmm e dyshimt kjo
    -kur eshte pyetur nga polcia dyshuari i par i familjes paska qen ky perbindeshi
    -kete e pasakan pohuar edhe motrat tjera se i dyshuari mundet me qen ky

tani si i thuhet kesaj????!!!!!!
    paska pas sinjale edhe me para per kete njeri,apo mos e ka kushtezuar familja dicka...mundet edhe kjo
    Jo vetem keto qe ke shkruajtur por me enigmatikja eshte se si ka mundesi qe ky perbindeshi 80 vjecar ka qelluar vajzen me arme ne mes te nates , dhe askush se ka degjuar te shtenen?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Nuk dihet nëse është përdhunuar apo ka shkuar me dëshirë, kështu që mos dil në përfundime kot. Kështu thatë edhe për babanë, që e ka vrarë ai, dhe nuk doli ashtu.

Pse, ai që nuk do që bija e tij të mbetet shtatazanë në moshë të vogël e jashtë martese, qenka tiran? Çfarë doni ju, të palloheni lirshëm që të vogla, e bile të mbeteni edhe shtatzëna, e babai mos t'ju thotë gjë?

Pse, të jesh kundër shtatzanisë në moshë të mitur e jashtë martese, qenke shpellar?

Këtu po e cilësoke shtatzaninë e vajzës si një gjë të keqe.

Ky babai është shpellar, apo ka të drejtë kur nuk do që bija e tij të bjerë shtatzënë në moshë të mitur e jashtë martese? Pse thua "mirë e gjeti babain"? Ti nuk duhet ta thuash këtë, sepse rënia shtatzanë jashtë martese nuk është gjë e keqe për ty.

Që kur nisi kjo temë, iu qepët babait, e ka vrarë ai. Edhe tani që u mor vesh se nuk e ka vrarë ai, prapë i hakërroheni babait. Kaq inat i paskeni baballarët në përgjithësi? Kaq inat i keni edhe baballarët tuaj?

Te kjo tema këtu, një nënë e rrahu fëmijën 2 vjeç, duke ai ngjitur duart me ngjitës në mur dhe e rrahu duke i thyer brinjët dhe shkaktuar hemoragji në kokë. Ky fëmija me ç'duket nuk ka baba, jeton vetëm me nënën. Këtu nuk shkruat fare, por iu qepët vetëm babait këtu.

Me ç'duket, ju vajzat inatin e paskeni vetëm me baballarët, të cilët nuk duan që bijat e tyre të pallohen lirshëm që të vogla e të mbeten shtatzëna.
    Femrat jane hipokrite bato, se di ti kete gje? lol

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    lol. patjeter qe po. kur kam qene adoleshent ndihesha shume i terhequr nga femrat e bukura rreth te 40-ave...
    jo se tani nuk me pelqejne me, jo......

por nuk jam ndjere ndonjehere i terhequr nga 70-80 vjecaret.
    Po ti bejme llogarite ne ate menyre, 17 me 40 psh......plak do quhej ajo femer, no?

lo

Psh, kush nuk do deshte te shkonte me paul mccartney ?
    70 e ca eshte edhe ai.

Mashkulli e mban pleqerine me shume se femra. Femra fishket mbas njefare moshe, bie ere
    Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 15-10-2012 më 12:07

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ore nuk pres te me kuptosh ti. Malsor ta thone emrin right? Waste of time. Por ishe ti qe pointed your finger kundrejt nje viktime te abuzuar ne moshe te vogel. Per Ty dhe injorantet e tjere keto femra viktima pre te shoqerise injorante atje Jane to blame . Kaq e mbyll me Ty. Dhe nuk e besoj ajo femer ka shkuar me deshire. Atij xhajes 80 vjec dhe te jatit qe fle gjume naten mire do jete ti bejne nga1 polygraph test! Kaq koken hengshin kafshet.
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    mire e ke..kudo ne shqiperi mbizoteron injoranca..vetem aty ku jeton ti mbizoteron emancipimi..me duket kete po e sheh mes lenteve nikon..

te thuash qe eshte injorante nje vajze qe te pakten ka mbaruar nje shkollim te mesem dhe pret te shkoje ne universitet me duket se lentet ta japin gabim..te shkosh ne fakultetin e farmacise duhet ti kesh notat tek te shkelqyerat qe do te thote se kjo fatkeqe nuk eshte aq injorantesa na e paraqet ti..apo mos e kishe fjalen per familjen e saj....edhe familja e saj nuk mund te themi se jan injorante ..babai mekanik dhe me biznes..nuk besoj se injoranti arrin te beje biznes ..ti thua e ndrydhen dhe ajo perfundoj e tille por cte ndrydhur sheh ti moj tek nje vajze qe familja e ka derguar per shkollim ne qytet te durresit ..cka duhej te benin tjeter..apo ti siguronin kushte luksoze dhe te shkonte 4 vjet rreshte te plaku me kenaq veten dhe plakun..apo mos deshe qe kjo famolje te merrte gazetare e kameramane dhe ti tregonte shqiptareve emancipimin e madh te '' dashurise '' se bijes se me nje plak..dhe ti te thoje ja kjo eshte liria..mentaliteti jot dhe i disa te tjereve ketu besoj kete do kishit dashur..dhe do te levdoheshit me mentalitetin euro-amerikan qe keni..pika qe sju bie..

user..liria e tepert eshte anarki..hy ne gjynah kur flas per kete fatkeqe pasi nuk jam ne brendesi te ngjarjes por mendoj se liria gjithnje e me e madhe qe po kan femrat ne shqiperi po i ben te perfundojne ne kanale apo koshra plehrash apo ura autostradash..duhet te dish i dashur se asnjeri nuk lind i lire ..te gjithe lindim te roberuar dhe vdesim te lire..perderisa kemi fytyre dhe i ruhemi ndyrjes se saj do te thote se nuk jemi te lire..e keqja eshte se kohet qe po vijne gjithnje e me teper spo e kan gajle ndyrjen e fytyres..e kjo shitet me termin emancipim..kush mundohet ta mbaje paster ate quhet i kalbur dhe injorant..
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po ti bejme llogarite ne ate menyre, 17 me 40 psh......plak do quhej ajo femer, no?

lo

Psh, kush nuk do deshte te shkonte me paul mccartney ?
    70 e ca eshte edhe ai.

Mashkulli e mban pleqerine me shume se femra. Femra fishket mbas njefare moshe, bie ere
    Ca krahasimi ben dhe ti?! Na e bere plakun VIP! Po merr shembull Hefmen me mire se eshte 90 e kusur. Po flasim per 14 vjecare people se aq ja qene ajo kur ja' mori mendjen' ky kafsha. Ju qe thoni ja kishte qejfi vet, ju dhente Zoti vetem vajza qe ta kuptoni cfare po derdellitni.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,079
    Historia horror e Shaban Norjes, 80 vjeçarit që i preu kokën 18 vjeçares Aishe Vata, ka shokuar shqiptarët. Të gjithë elementët e kësaj historie janë tronditës.

Por nuk është hera e parë që një i moshuar ekzekuton një femër duke i prerë kokën.

Një vit më parë ishte Gaqo Dumka, ai që ekzekutoi të dashurën e tij, 42 vjeçaren Liljana Arapi. Ngjarja e rëndë ndodhi vjet në gusht në Korçë.

Pas një javë presioni nga policia, Gaqo Dumka deklaroi se e kishte vrarë Liljanën për xhelozi, ndërkohë që u tregoi edhe ku e kishte fshehur kokën. Policët e gjetën kokën e saj të shqyer nga kafshët, por arritën të bëjnë analizat.

84 vjeçari kërkoi gjykim të shkurtuar dhe i shpëtoi dënimit me burg të përjetshëm.

Ai vdiq sivjet në shkurt në burg. Të afërmit e braktisën ceremoninë mortore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,079
    Masakruesi 80-vjeçar i studentes Aishe Vata, Shaban Norja, as nuk ishte përfshirë në hetim ditët e para të ngjarjes. Por pas verifikimeve, provat kanë zbuluar autorësinë e tij në krim.

“Fillimisht siguruam prova se ai ka qenë në vendin e ngjarjes, aty ku u gjet trupi i pa kokë i 18-vjeçares”, kanë pohuar burime të policisë, të cituara në gazetën “Panorama”.

Më pas u mësua se 80 vjeçari Shaban Norja ishte mik i familjes Vata, pasi kishte shoqëri me gjyshin e Aishes, prej 15 vitesh, kohë kur familja Vata i kishte blerë truallin e shtëpisë Shabanit. Edhe pse kjo miqësi e tyre është shoqëruar me thashetheme në fshat, pasi Norja njihej për ngacmimet e femrave, familjarët duket se nuk janë treguar vigjilentë.

Të gjitha këto e orientuan policinë drejt 80 vjeçarit, i cili u shoqërua për më se 4 orë nga policia, ndërkohë që kurrsesi nuk e ka pranuar autorësinë e krimit.

“Më vrisni, më bëni çfarë të doni. Por unë s’kam për të pranuar asgjë. Nuk kam lidhje me atë ngjarje, e kam marrë vesh nga njerëzit”, është shprehur ai.

Më pas policia ka ndërmarrë një kontroll në shtëpi ku është konstatuar se: “i moshuari nuk e pranoi edhe pasi gjetëm thikën, që kishte përdorur, e pistoletën. Në këtë moment tha po, unë kam kryer marrëdhënie me vajzën, jam babai i fëmijës që ajo kishte në bark, por nuk e kam vrarë unë”, kanë pohuar burime të policisë.

Më pas kontrolli në banesë ka vijuar me imtësi derisa është gjetur këmisha me njolla gjaku, që ai kishte veshur natën e vrasjes.

“I dyshuari e pranoi krimin vetëm pasi i vumë përballë në tavolinë këmishën me gjak”, ka thënë policia.

Më pas i ka vijuar të rrëfejë ngjarjen.

“Ka qenë ora 1:30-2:00 e mëngjesit kur Aishja doli nga shtëpia pas një telefonate që unë i bëra. Vendosëm të takoheshim në arën, e cila ishte disa metra larg banesës, me qëllim që të mos na shikonin banorët përreth apo roja i hekurudhës. Aishja mbante në trup rrobat e natës dhe atletet që unë ia kisha blerë. Ajshja ndihej e turpëruar për shtatzëninë . Thoshte se barku po i rritej dhe familjarët do ta kuptojnë dhe se ajo do të tregonte se unë isha babai i fëmijës. I ofrova ndihmë për të abortuar fëmijën, por ajo nuk pranoi dhe reagoi ashpër duke më thënë se nuk do ta ndërpriste shtatzëninë dhe do të tregonte për lidhjen tonë. Pas debatit prej disa minutash, ajo më ktheu kurrizin gati për t’u larguar. Unë e qëllova me plumb pas koke. Pasi e vrava, vendosa t’ia pres kokën me thikën që mbaja me vete, me qëllim që të vonoja identifikimin, por edhe të zhdukja provat nga vendi i ngjarjes”, ka pohuar monstra Shaban.

Ai ka treguar se pasi e ka mbështjellë kokën disa herë me plastmas, e ka flakur rreth 170 metër nga vendi i ngjarjes, në një kanal të thellë të veshur me shkurre e ferra.

“Fillimisht jam futur në shtëpinë e vjetër, e cila është ngjitur me shtëpinë e re ku jetoj në lagjen “Partizani”, kam hequr këmishën, e cila ishte e gjakosur, ndërsa më pas kam fshehur thikën dhe pistoletën aty. Pas kësaj kam hyrë në shtëpinë ku jetoj dhe jam shtrirë në krevat”, ka pohuar 80-vjeçari.

Sipas tij, lidhja me Ajshen ka filluar që kur ajo ishte 14 vjeç dhe se kujdes vazhdimisht për të duke i blerë rroba, dhurata dhe i jepte para.

Shban Norja ka qenë njeri me precedent penal dhe është dënuar njëherë për vjedhje dhe njëherë për vrasje të mbetur në tentativë. Flitet që ka pasur lidhje me një sërë femrash, megjithatë pa shkaktuar incidente të këtij lloji makabër.

Faqja 23 prej 56 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •