Close
Faqja 18 prej 56 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 555
    ►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Kjo eshte per te qare a per te qeshur?!! E pashe ate videon e te jatit. Me vjen keq per vajzen,sido qe te kete qene puna, por ama dhe nje injorance e madhe atje mer jahu. I jati 2 fjale i shkreti sdinte te lidhte, cope cope. Ske c'tu gjykosh ketyre mjeraneve .

Dhe une se besoj qe ajo ka shkuar me deshire me nje xhaje qe vjen era qen, dhe ka marre fund, eshte gati per te vdekur. Yack na e shpifet. Cfare injorance mer aman.
    Po me atë që i ka ndodh të shkretit ça pret ti të mbaj fjalim "alla Sali Berisha". Ai mirë që ka qënë në gjëndje të flasë në ato momente ti flet për injorancë.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    avash ti avash me ate turpin. Se per ate pune, psikopatet nuk kane nacionalitet. Truri njelloj u punon. U know.

se per ate pune dhe ne USA, Co para ca ditesh, e moren nje goce 10 vjece duke shkuar ne shkolle 2 rruge me poshte se shtepia e vete. Edhe e gjeten me pas edhe si thua ti? Copa copa copa. Mezi e identifikuan.
    E keto ndodhin ne gjithe boten.

Ruani femijet ate beni, se it takes vetem 2 seconda per ta marre e rare. Edhe shkaterrojne familje te tera.
    si moderatore qe je duhet te raportosh nje mesazh te pahijshem

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mbajini afer femijet people! Flisni me ta, mos tregoni autoritet duke ua mbyllur gojen e shtire friken. Nese ajo do u ishte hapur prinderve qe ne fillim do kishin mundur ta parandalonin kete tragjedi. Kercenon plaku?! Mjere vajza qe nuk ka pat guxim ti hapej familjes. Dashuria me nje plak te tille as behet fjale te ekzistonte. LE qe cfare them dhe une! Kujt ti hapej? Kush do e degjonte?! Babait nuk i vjen keq per dramen e te bijes, por shprehet na ka turperuar !Ahhh!! Si ja ben goja ta thote dicka te tille! Kemi pare plot femra qe kane gabuar, por prinderit kane mundur ti kthejne ne rruge te drejte duke u ndjetur afer. Nuk hidhet poshte femija ne momente te tilla.

Po ti ishte vrare nje djale kriminel apo qe shkonte me ke ti dilte, a do ndjehej i turperuar ky baba? A do e vazhdonte akoma zine? Si i mohohet femijes vajtimi?! I vrafte Zoti ata e e bejne nje gje te tille!

P.s Pink, vrases, psikopater ka kudo, por jo kudo prindi mohon femijen, e akoma me keq i mohon gjakut te vete zine, meqe kishte patur te" dashur." Kjo eshte primitivizem, mentalitet i ndryshkur qe duhet zhdukur. ASAP!
    Feelings change - memories don't.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Putanice e vogel ka qene me sa duket por sidoqofte nuk meritonte nje ndeshkim te tille.
    Xhaja habitem si rron akoma ka njerez kjo cuca e maleve...
    Xhaja duhet perdhunuar ne mes te fshatit.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Si e ka njohur monstra viktimen?Nuk besoj ta kete njohur ne rruge te fshatit.
    Nuk besoj qe ajo te ishte e cmendur dhe ti kthente atij qofte ndonje pershendetje
    ne rruge,megjithse ishin komshinj.Ai me ate pamje zambi te shpifur si zor ta besosh
    qe ndonje femer do ti fliste.
    Monstra u eshte futur ne shtepi si vizitor.Eshte ftuar nga i jati i viktimes ne shtepine e
    viktimes per te ndare nje kafe,per te diskutuar per pronen apo gjera te tjera.
    Aty mostra ka folur me te gjithe perfshire vajzat dhe nuk eshte cudi te kete shkembyer muhabet.Aq mjafton eshte arritur njohja dhe nje cike familjarizim me te cilen ai ka abuzuar jashte.
    Nqs eshte keshtu i jati eshte nje cope idiot,jo vetem injorant por edhe idiot qe ka lejuar veten te njihet te beje shoqeri me nje moster,ish burgaxhi kriminel qe akoma mban arme ne shtepine e vet.I jati nuk besoj qe te kete bere me shume se 6 klase ne Kukes.
    Monstra nje plak i shpifur babai i qenit kur arrin te lidhe marrdhenje me nje 14
    vjecare tregon qe eshte pervert,eshte komplet pa sistem vlerash morale,pa norma dhe vlera sociale.eshte garbixh plere ne komplet kuptimin e fjales.eshte llumi i shoqerise.Dhe i jati i viktimes e fton si MIK ne shtepi.Mik????
    Ai i jati duhet te shkoje me urgjence te psikiatri ti beje nje kontroll kokes,pasi truri i tij ka demtim shume serioz.
    Cfare pret,cfare edukate mund te marre vajza nga ky prind apo e jema qe nuk jane ne gjendje ta ndihmojne dhe drejtojne femijen ne jete???
    fatkeqsi e madhe.
    Shkollat kane pergjegjsi dhe mesusat duhet tu a bejne qarte femijeve se cfare eshte korrekt dhe cfare eshte shume gabim dhe me pasoje ne raportet midis moshave te ndryshme.Cfare eshte e moralshme dhe cfare eshte e papranushme dhe nuk duhet behete dhe perse nuk duhet te behet.
    Nje pensionist i rregullt as nuk i hedh syte as nuk e pershendet fare nje vajze te re,qofte edhe komshije e injoron komplet,nuk ngaterrohet as edhe me nje pershendetje dhe eshte e rregullt dhe e moralshme dhe jo te shkembeje pershendetje dhe shtrohet ne muhabet.
    Plak i degjenerum.
    Sikur te kisha gocen time dhe ndonje pensionist te fliste me te ai pensionist me mire te zhdukej nga faqja e dheut vete,ti hapte gropen e varrit vetes,ose te fshihej ne Bolivia whatever,ose plumbin ballit.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ben kjo ka ndodh ne fshat e jo ne new york apo viene
    nuk kam njohuri e smund te flas ne tym
    po ku dihet ndoshta ky plaku apo familja e tij i ka majt me buk keta vatajt
    dhe si "dhurate" baba i mecem pijanec e i pa pune ka dasht me ja ba vajzen 15 vjece
    kur u ba 18 ska dasht ma vajza dhe fundi eshte ky
    JO SEKS PARA MARTESE

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Mos fol kot .Flasim per moralin e shoqerise shqiptare dhe jo Nju Yorkun
    Familje shqiptare te rregullta kane sistem vlerash morale.
    Te degjeneruarit dhe ato me demtim ne tru,nuk kane por
    mund te bejne edhe pazare ashtu si thua ti, ta japin dhe
    bejne tregeti me gocen sikur japin ndonje dele.Turp e faqja e zeze.
    Njerez qe bejne gjera te tilla nuk kane KLAS.
    Me fjale te tjera jane pa vlera morale dhe pa dinjitet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 14-10-2012 më 17:53
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - si eshte e mundur nje 80 vjeqar te le me barr nje femer ?????
    Sepse meshkujt në ndryshim nga femrat janë deri në fund të jetës së tyre pjellorë, vetëm se reduktohet ndjeshëm kualiteti i spermës.
    Elegance is an attitude.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Njoni thotë injorantë, tjetri thot pa klas, tjetri prostitutë etj etj. Vritet një vajzë në moshën më t'mirë/bukur, ktu nuk thonë gjynah po shpejt ti gjejm pseudonimin asaj dhe familjes.

E ke lon aksionin te digitalbi dhe ju ke fut Channel X-it? Sa imagjinat t'shfrenuar ke daku.
    Monstra u eshte futur ne shtepi si vizitor.Eshte ftuar nga i jati i viktimes ne shtepine e
    viktimes per te ndare nje kafe,per te diskutuar per pronen apo gjera te tjera.
    Kur shani shqiptarët ju t'evoluarit e jashtëm, po jeni më kamikaz se ne.
    Do e vrisje atë plakun nqs do i thonte vajzës tënde " Si ja kalon " ose e kundërta ? E pse ? Se je më injoranti dhe vje bo si ekspert/gjykatës. Boll mër burr se na hapët barkun.

Sikur te kisha gocen time dhe ndonje pensionist te fliste me te ai pensionist me mire te zhdukej nga faqja e dheut vete,ti hapte gropen e varrit vetes,ose te fshihej ne Bolivia whatever,ose plumbin ballit.
    PS; Gold, nuk ka baba që ti ofrojë fëmijën 1 plaku 80 vjeçar, për cfarëdolloj arsye. Edhe pse unë se besoj akoma historinë e kti plakut. 80 vjeç të lej shtatzanë? Me ca me frymën e shenjtë ? lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga [PaRTiZoNi] : 14-10-2012 më 18:32
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mia kur thashe injorance e cope cope, that's what I meant. Kujtojne se te rrisesh femije, e femra sidomos i vihet kufiri te thana, ashtu shprehej ai; ska dal goca hic ne oborr, kemi bere murin me llac bashke. Gjynah goce e re. As u bie ne mend se cfare ka nevoje nje femer ne ate moshe, ka nevoje te flasi me dike apo jo, te shoqerohet me shoqet etc. Kjo provon prape, ate qe kemi thene e sterrthene ne tema te ndryshme- qe femijes nuk i ushtrohet dhune psikologjike se eshte me e keqe se ajo fizike. Rezultatet? dihen. Nuk tregojne se kane frike.

Kush do e sjelli dhe artikullin ku thuhet se familja e ka pas ditur kete manjakun seksual plak, po paska heshtur me vite. Paska abuzuar seksualisht dhe gocen e madhe, qe eshte e martuar. Na e sillni ta lexojme. Si thu ti Partizano? Do e sjellesh? E lexova diku, po te presim sa e vertete eshte dhe ajo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 14-10-2012 më 19:38
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 18 prej 56 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •