Close
Faqja 17 prej 56 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 555
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Po hë mo EuroStar na llafos ti se ç'dëgjohet lart e posht aty tek ju.
    Shpeshherë e vërteta qarkullon nënë zë në mjediset ku ka ndodhur.

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Po hë mo EuroStar na llafos ti se ç'dëgjohet lart e posht aty tek ju.
    Shpeshherë e vërteta qarkullon nënë zë në mjediset ku ka ndodhur.
    Kam 3 dite qe nuk dal nga shtepia nga frika

s'di gje, nuk kam pare gje, s'kam degjuar gje....

Po meqe shteti thote qe nje plak 82 vjecar ka ber mrekulli duke len shtatzan nje vajze dhe pastaj i fershelleu posht dritares qe te dilte te takonte romeon ne 02 te nates dhe ky romeo pastaj beri ate qe u be

keshtu do jet
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Cfar lloj rrace eshte ky njeri?!I lumte atyre qe e braktisen kete vend te ndyre.Nuk ka me turp se me qene shqipatr !!
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Cfar lloj rrace eshte ky njeri?!I lumte atyre qe e braktisen kete vend te ndyre.Nuk ka me turp se me qene shqipatr !!
    Nje grekofoni keshtu i takon te thote

Ashtu sic them une Nuk ka me turp se me qene Grek
    Revolution 1848

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Horrori në Durrës, Aishja u vra nga fqinji 80-vjeçar, i gjendet koka

DURRËS- Zbardhet misteri i vrasjes makabre të 18-vjeçares, Aishe Vata në Xhafzotaj të Durrësit. Policia e Durrësit në bashkëpunim me policinë e krimeve të rënda kanë gjetur prova të pakontestueshme, të cilat vërtetojnë se autor i krimit është fqinji i familjes Vata, një 80-vjeçar i quajtur Shaban Norja.

Hetimet kanë arritur të zbardhin të plotë historinë e krimit të kryer për pasion. Konflikti për shtatzaninë e Aishes e ka cuar Shabanin të ndërmarrë aktin e rëndë. Policia sqaron se 80-vjecari ka pranuar krimin në polici, si dhe ka treguar vendin ku ka fshehur kokën e 18-vjecares.

Me të marrë dëshminë, blutë e Durrësit e kanë gjetur kokën e vajzës të fshehur pak metra larg vendit ku ndodhej trupi i saj. Ata sqarojnë se vajza është qëlluar me armë në kokë, e më pas në mënyrë krejt barbare i është ndarë koka nga trupi me një thikë të mprehtë. Trupi është lënë në vendin e ngjarjes, ndërsa koka është fshehur në arën me misër, pas metra më larg.

Në shtëpinë e të moshuarit, që jetonte vetëm pasi i kishte vdekur bashkëshortja, policia ka ndeshur në prova të pakontestueshme. Është gjetur thika me të cilën ai i ka prerë kokën si dhe njollat e gjakut të vajzës në këmishën, pantallonat dhe rripin e autorit.

Sipas policisë, Aishja është viktimë e abuzimit të 80-vjecarit që kur ishte 14-vjec, ndërsa mësohet se ai është edhe i ati i foshnjës që ajo mbante në bark, fryt i këtij abuzimi. Shaban Norja ka qenë i dënuar me 9 vite burg më parë, për një vrasje të mbetur në tentativë, ndërkohë që në banesë mbante armë pa leje.

Ai ka pasur njohje me familjen Vata. Policia sqaron se vite më parë, kur kanë ardhur nga Kukësi, Shabani i’u ka shitur atyre tokën ku kanë ndërtuar shtëpinë. Hetimet për këtë ngjarje që tronditi mbarë opinionin publik, vazhdojnë ende për të zbardhur të tjera detaje. Ndërkohë që po kërkohet edhe në lumin Erzen, aty ku Shabasni pretendon se ka hedhur pistoletën e krimit.

EKSPERTIZA
    Ekzpertiza mjeko-ligjore vetëm një ditë pas masakrimit të 18- vjeçares zbardhi faktin se ajo ishte 11 javëshe shtazanë, ndërkohë që familjarët dje i dhanë mes dhimbjes dhe lotëve lamtumirën e fundit trupit pa kokë të Aishes.

18-vjeçarja Aishe Vata, e cila priste të ulej në auditoret e Fakultetit të Infermerisë, u gjet e masakruar më 11 tetor në një arë me misër, në afërsi të mbikalimit të Fllakës (në hyrje të rrugës për në Xhafzotaj) nga një banor i zonës.
    (ma.ar/e.m/BalkanWeb)

http://www.balkanweb.com/kryesore/1/...ka-106057.html
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kjo eshte per te qare a per te qeshur?!! E pashe ate videon e te jatit. Me vjen keq per vajzen,sido qe te kete qene puna, por ama dhe nje injorance e madhe atje mer jahu. I jati 2 fjale i shkreti sdinte te lidhte, cope cope. Ske c'tu gjykosh ketyre mjeraneve .

Dhe une se besoj qe ajo ka shkuar me deshire me nje xhaje qe vjen era qen, dhe ka marre fund, eshte gati per te vdekur. Yack na e shpifet. Cfare injorance mer aman.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ai i ka bere presion per marrdhenje me detyrim.E ka kercenuar qe do e vrase,e ka trembur.Nuk besoj te jete marrdhenie me deshire me nje plak zambi eshte jashte cdo llogjike dhe imagjinate.
    Shume e cuditshme eshte fakti qe i jati i saj spaska ditur gje.Perderisa ajoka bere seks me te ne gusht atehere mardhenjet kane ekzistuar para gushtit.4 vjet marrdhenie!!!!!!!
    Edhe i jati i saj sdi asgje????? Ska asnje dyshim?
    E jema e vajzes dhe e motra e dine patjeter se ajo ka folur.Edhe ndonje komshi aty rrotull i ka pare pasi plaku i shpifur ka qene komshi me viktimen.
    Shume e cuditshme qe askush nuk i ka dhene nje clue policise perpara se ai te dilte dhe deklaronte vete fajesine.
    Burn in hell,lajeni plakun ne benzine dhe shkrepsen.Edhe sikur ne burg ta fusin
    do e hane te gjalle te burgosurit.Nuk besoj qe do zgjase as 1 jave aty.
    ====
    Thuhet qe koka eshte gjetur pak metra larg vendit ku ajo u gjet e vrare.
    Si ka mundesi qe policia nuk e ka gjetur vete koken?
    Nuk e kane kontrolluar terrenin ato keshtu?
    Amatore
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 14-10-2012 më 15:57
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    - si eshte e mundur nje 80 vjeqar te le me barr nje femer ?????
    Vv - Palaço+LISBA :D

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ne kohen e enverit ka pas kurva qe shkonin me pleq por jo 18 vjecare.

eh cfare na bere o enver.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    avash ti avash me ate turpin. Se per ate pune, psikopatet nuk kane nacionalitet. Truri njelloj u punon. U know.

se per ate pune dhe ne USA, Co para ca ditesh, e moren nje goce 10 vjece duke shkuar ne shkolle 2 rruge me poshte se shtepia e vete. Edhe e gjeten me pas edhe si thua ti? Copa copa copa. Mezi e identifikuan.
    E keto ndodhin ne gjithe boten.

Ruani femijet ate beni, se it takes vetem 2 seconda per ta marre e rare. Edhe shkaterrojne familje te tera.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 17 prej 56 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •