Close
Faqja 8 prej 56 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 555
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Ne oren dy te nates kostatoi se vajza mungonte beri disa kerkime te vogla dhe ja futen gjumit te gjithe si familje.........u cua ne 6.00 te mengjesit pa makinen e policise dhe i shkoi nga mbrapa......aty njohu trupin e vajzes pa koke dhe megjithese kishte roba te tjera ky babai e njohu........ Nuk jam hetues por......ka shume kontradikta ketu.
    Nuk jan kontreadita, por jan karagjozlleqe gazetaresh per te mbushur faqet

Ne fillim u tha se i kishin prer koken dhe e kishin masakruar ne te gjith trupin me thika. Pastaj doli qe nuk ishte prekur fare ne trup dhe as shenja dhune nuk kishte
    Revolution 1848

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

turp..

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    FAMILJARËT: DUAM DREJËSI
    turp per ta..na dashkan drejtesi..nuk jane to zot te ruajne femijet e tyre e tash heh na kerkojne drejtesi..

populli ka nje shprehje mjaft te qelluar '' nuk pyetet komshia cfare pune te ben e bija ''..

po hy pak ne gjynah une por me thene te drejten nga njohurite qe kam di qe ky fis sikur i ka qejf pak keto shetitjet naten..besoj e kuptoni cka dua te them..keshtu qe nuk eshte cudi per ta qe vajza e tyre te jete shtatzene megjithese i thote vetes vajze..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Nje nxenese e medresese e cila eshte rritur me nje fryme fetare islame nuk mundet kurresesi te kete kryer marredhenie seksuale me nje bashkemoshatar te saj aq me pak me koshience te plote (kjo pershkak te doktrines ndrydhese islame dhe vargjeve perveluese te librit te kuranit).Mirepo kjo lloje doktrine nuk ka te njetin efekt mbi meshkujt te cilet ndihen si padronet e femrave te tyre dhe perfitojne prej ndrydhjes se tyre piskologjike,seksuale por edhe sociale.Keshtu pra dhe ky Muha tejmase i pakenaqur nga jeta e tij seksuale me Hanefen dhe ne menyre qe te shuante epshin e tij kafsheror gjen Aishen e vogel dhe si per ironi te fatit krijuan nje skenar paralel me tregimet e nxehta te librit te shenjte vetem se ne liber Muha nuk e vrau pasi tere fshati gezonte ndersa ketu po te merej vesh do e kishin varur prej b0lesh.
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    turp per ta..na dashkan drejtesi..nuk jane to zot te ruajne femijet e tyre e tash heh na kerkojne drejtesi..

populli ka nje shprehje mjaft te qelluar '' nuk pyetet komshia cfare pune te ben e bija ''..

po hy pak ne gjynah une por me thene te drejten nga njohurite qe kam di qe ky fis sikur i ka qejf pak keto shetitjet naten..besoj e kuptoni cka dua te them..keshtu qe nuk eshte cudi per ta qe vajza e tyre te jete shtatzene megjithese i thote vetes vajze..
    Mos u ngut me paragjykim te lutem,nuk mundesh ta ruash "femijen" 18 vjeqar ,ne fakt nuk mund ta ruash edhe shume me te vogel e lere me 18 vjet!

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin

Nuk di cfar te them per punen e fisit , pse jane ne nje mbiemer mund te mos jen fis.

Te gjithe po i lavdrojne si vajzen si te atin si gjyshin dhe far e fis ( te pakten ne tv) komshit, mesuesit etj , po flasin fjalet me te mira. Mardhenje shum te mira me te gjithe komshit, mardhenje shembullore mes njeritjetrit familja e tyre, mardhenje e mire ne shkolle e kudo

Keshtu qe ???
    Revolution 1848

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Fjalet jan te shumta por mos akuzoni kot jo prindri jo ai jo ky
    te shpresojm se policia shqiptare do e gjej kete kriminel

mos filloni prap feja islame feja kristiane ketu ska pun feja por ka njerzit e semur

p/s nje prind nuk fle gjum kur i mungon nje pjesetar i familjes sidomos Vajza
    Ndryshuar për herë të fundit nga mario_kingu : 13-10-2012 më 13:05
    Partizoni

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Postimet e benseven të mekin fare Sikur po shof film Aksion te Digitalbi me postimet e ktij. lol

Tmerr, të vritet njeriu si të ishte kafshë. Atij plerës që e ka bo, ti pritet mishi copa copa ngadalë ngadalë.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Familja thote s'ka patur lidhje, nderkohe qe shtazania e verteton 100%.
    Si nuk dalin motra ose shoqet e ngushta te thone kush ishte i dashur i saj? Apo kane frike edhe kto se mos i vrasin?

S'do behemi njerez ndonjehere

La vita non si spiega, si VIVE!

talibanca ka ne cdo fe,shqipove ju ka tret rruga ne oborr pas 90,se deri ateher ishin te rrethuar ne vathe nga kuqot e larot,e i dridhej bira bithes te mendonte te bente keso lloje krimesh makabre.

nese e ka vra babai i vet,per ceshtje nderi,ai nder e vraft me buke ne goje.

mundohuni ti edukoni e infromoni femijet para se te ndodhe e keqa,mosha e tyre asht delikate dhe shume leht bijn pre e mashtrimeve e joshjeve...dhe po nodhi e keqa (ta zem se ndodhi qe mbeti shtatzen),duhet ofru ndihma prindore qe te kalohet situata me sa me pak pasoja,e jo dajaku e pushka e thika.

sa njerz te semur menderisht paska pas ajo toke,Zote na ruaj !
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Familja thote s'ka patur lidhje, nderkohe qe shtazania e verteton 100%.
    Si nuk dalin motra ose shoqet e ngushta te thone kush ishte i dashur i saj? Apo kane frike edhe kto se mos i vrasin?

S'do behemi njerez ndonjehere
    per leka djegin edhe veten disa,kurse per te than te verteten,fusin koken nder shal si strucat...e kan shit shprtin tek djalli e shejtani njerzit,e s'do bajn hajr kurre me ato mend.
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Faqja 8 prej 56 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •