Close
Faqja 86 prej 196 FillimFillim ... 3676848586878896136186 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 851 deri 860 prej 1960
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahaha Eni, apo svdesin pak per vemendje meshkujt mbaj mend kur dilnim me vajzen gjithemone deshte ta mbante ne krah, zihesha me te kush do ta mbante lol

te ka filluar djali te ngrihet dhe te crawl Eni?
    un vajzes i bleva "kneepads" qe ta mbrojn sepse ju coptuan gjujnt e shkretes, eshte bere bredharake e madhe...eshte cik me e shkathet se motra e saj e madhe, filloj me shpejt te ngrihet vet ne kemb dhe te "crawl" se di mos ben fakti qe vajzen e madhe e kisha me bucko kur ishte e vogel

Marya that is too cute, mbaj mend tmerrohesha kur vajza kapte koshat e plehrave rrugve lol
    vajza 7 muajshe, vdes te rrij ne kemb
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hahaha Eni, apo svdesin pak per vemendje meshkujt mbaj mend kur dilnim me vajzen gjithemone deshte ta mbante ne krah, zihesha me te kush do ta mbante lol

te ka filluar djali te ngrihet dhe te crawl Eni?
    un vajzes i bleva "kneepads" qe ta mbrojn sepse ju coptuan gjujnt e shkretes, eshte bere bredharake e madhe...eshte cik me e shkathet se motra e saj e madhe, filloj me shpejt te ngrihet vet ne kemb dhe te "crawl" se di mos ben fakti qe vajzen e madhe e kisha me bucko kur ishte e vogel

Marya that is too cute, mbaj mend tmerrohesha kur vajza kapte koshat e plehrave rrugve lol
    vajza 7 muajshe, vdes te rrij ne kemb
    do ja shtremerosh veshet vajzes. Hiqja ate nga koka, mjaft e bukur eshte ska nevoj per zbukurime te teperta. Ja shtrengon koken? e ka akome te njome, kujdes

crawl = zvarrasi ose kembadorasi

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Rexhina po ka nja 1 muaj filluar te crawl , njehere shkonte mbrapsht lol tani crawl perpara , une e vej ne guzhine ne tapet kurse ai del nga tapeti e kur e gjej ne kitchen ne dysheme

shyqyr qe ja mberritem ksaj dite se na keputi nga krahet duke e mbajtur hopa , apo nuk eshte renduar ca tani .

po gocat thone se ecin me shpejt e besoj e jotja do te eci me perpara se cuni im
    puce pak ke krahu me tul per mua dhe cunin hihi

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Rexhina po ka nja 1 muaj filluar te crawl , njehere shkonte mbrapsht lol tani crawl perpara , une e vej ne guzhine ne tapet kurse ai del nga tapeti e kur e gjej ne kitchen ne dysheme

shyqyr qe ja mberritem ksaj dite se na keputi nga krahet duke e mbajtur hopa , apo nuk eshte renduar ca tani .

po gocat thone se ecin me shpejt e besoj e jotja do te eci me perpara se cuni im
    puce pak ke krahu me tul per mua dhe cunin hihi
    o eni prit prit se tani qe do filloje te ngrihet ne kembe ben mire ti heqesh te gjitha suveniret dhe gjithcka qe thyhet verdalle neper shtepi duhet hequr dhe paketuar nja 2 vite te mira...
    mbaj mend kur vajza ime u ngrit ne kembe... ajo ajo nuk u zvarrit fare thjesht mbahej te muri dhe neper kolltuqe... eshte ngritur shume shpejt rreth 10 muajshe...
    edhe neve gezim i madh, kur filloi pastaj te merrte ne dore cfaredo qe arrinte ta kapte, merr ne dore thyej ne toke...
    hajt me do kaloje...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    bebi ke te drejte por une shyqyr e kam bere shtepine me stil modern , thjesht , dhe jo shume gjera verdalle , eshte lehtesisht e pastrueshme dhe me femijen ska problem se ska shume gjera per te kapur e bere rremuje , kur e shoh qe behet i padurueshem ne shtepi hopa ne karroc e nxjerr jashte tere dites

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    bebi ke te drejte por une shyqyr e kam bere shtepine me stil modern , thjesht , dhe jo shume gjera verdalle , eshte lehtesisht e pastrueshme dhe me femijen ska problem se ska shume gjera per te kapur e bere rremuje , kur e shoh qe behet i padurueshem ne shtepi hopa ne karroc e nxjerr jashte tere dites
    Ku e nxjerr djalin te vij ta shoh njehere ?

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    o eni prit prit se tani qe do filloje te ngrihet ne kembe ben mire ti heqesh te gjitha suveniret dhe gjithcka qe thyhet verdalle neper shtepi duhet hequr dhe paketuar nja 2 vite te mira...
    mbaj mend kur vajza ime u ngrit ne kembe... ajo ajo nuk u zvarrit fare thjesht mbahej te muri dhe neper kolltuqe... eshte ngritur shume shpejt rreth 10 muajshe...
    edhe neve gezim i madh, kur filloi pastaj te merrte ne dore cfaredo qe arrinte ta kapte, merr ne dore thyej ne toke...
    hajt me do kaloje...
    lere lere, se tani do ta filloj prape nga fillimi, e kisha harruar kete faze te femijes...
    gocen e pare tashme e kam te rritur, maksimumi vetem dhomen e vet mund te beje rremuje...
    kur te vije kjo e dyta te shohim ne, apo s'kam nje tavoline xhami ne mes...
    te me lindi mire njehere, po pune e madhe shtepia, kam ambjente te bollshme vetem gocen ta kem mire...
    po kam frike se do kete qejf aty te dhoma e goces se madhe, e ka per tia bere asaj te gjitha rremuje...

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Cunat erdhen nga shkolla me nje atlas te madh qe flet per token.filluam ta shfletonim,dhe une u shpjegoja me pak fjale figurat dhe dukurite.Po u tregoja se toka ka me sh uje dhe se antarktida eshte e ngrire.Me pyeti cuni:"po te shkrije akulli ca ka?" Dhe i shpjegova se ka per te dal tok edhe nje pjese e akulit do shkrihet dhe do permbyten qytetet afer ujit.
    Po si? Vazhdoi ky.dhe une qe i them do mbyten qytet afer ujit,psh vlora.
    Cbera qe i thashe filluan pyetjet dhe vuri merak cuni.
    Po cplakat( plackat dmth) do ti marin?
    Po portofolin me lek?
    Po fotografite qe ka bere njeriu?( dhe e shoqeroi edhe me veprim duke bere sikur shkrepte aparatin)
    Po kush do jetoje atje?... "peshqit" i them
    Hidhet cuni tjeter: po po te bjere peshku nga dritarja do vdesi?
    Po Tirana?
    Jo i them se s'ka det.
    "U qyqyr" u sigurua i madhi,por i vogli po me sulmon akoma me pyetje.

Pastaj pytjet skishin te sosur
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga Kalama mistrec Lexo Postimin
    Ku e nxjerr djalin te vij ta shoh njehere ?
    ta them kur te regjistrohesh prap

bebi pse ke pritur aq shume ? mua me kan then eshte me mire ti besh afer e afer e mbaron pune lol se rrisin njeri tjetrin kshu sikur lodhesh ca me shume se ja fillon nga e para ...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Cunat erdhen nga shkolla me nje atlas te madh qe flet per token.filluam ta shfletonim,dhe une u shpjegoja me pak fjale figurat dhe dukurite.Po u tregoja se toka ka me sh uje dhe se antarktida eshte e ngrire.Me pyeti cuni:"po te shkrije akulli ca ka?" Dhe i shpjegova se ka per te dal tok edhe nje pjese e akulit do shkrihet dhe do permbyten qytetet afer ujit.
    Po si? Vazhdoi ky.dhe une qe i them do mbyten qytet afer ujit,psh vlora.
    Cbera qe i thashe filluan pyetjet dhe vuri merak cuni.
    Po cplakat( plackat dmth) do ti marin?
    Po portofolin me lek?
    Po fotografite qe ka bere njeriu?( dhe e shoqeroi edhe me veprim duke bere sikur shkrepte aparatin)
    Po kush do jetoje atje?... "peshqit" i them
    Hidhet cuni tjeter: po po te bjere peshku nga dritarja do vdesi?
    Po Tirana?
    Jo i them se s'ka det.
    "U qyqyr" u sigurua i madhi,por i vogli po me sulmon akoma me pyetje.

Pastaj pytjet skishin te sosur
    prudence ca durimi paske lol .. per tu admiruar

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •