Close
Faqja 85 prej 196 FillimFillim ... 3575838485868795135185 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 841 deri 850 prej 1960
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Letrat format te bardha qe I perdor per printerin, mi mer cuni perdite. Dje kishte marre nja 10 cope. Epo punonte per te bere/ publish his book the amazing Spider-Man ( Ben shpesh). E mbushi me piktura dhe I staple sipas rradhes se historise. Edhe ma solli mua. E kam bere per Ty per free ( zakonisht I ka per shitje - 4 dollars aq ua ve cmimin). E mora e fillova; oh how sweet of u e yada yada. Kaloi ndonje ore. Shoh Oren gati per gjume per ate. Ok let's go time to sleep ! ( shoh he was working ne nje book tjeter ). Prit tha I am not done- I need to sale this book to dad ( u kujtua qe I duheshin pare per the school store). Aaaaa ska kohe tani I them. Time to sleep ! Edhe cberi? Me mori ate librin qe me dhuroi mua. E 'shiti' - 5 bucks .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Letrat format te bardha qe I perdor per printerin, mi mer cuni perdite. Dje kishte marre nja 10 cope. Epo punonte per te bere/ publish his book the amazing Spider-Man ( Ben shpesh). E mbushi me piktura dhe I staple sipas rradhes se historise. Edhe ma solli mua. E kam bere per Ty per free ( zakonisht I ka per shitje - 4 dollars aq ua ve cmimin). E mora e fillova; oh how sweet of u e yada yada. Kaloi ndonje ore. Shoh Oren gati per gjume per ate. Ok let's go time to sleep ! ( shoh he was working ne nje book tjeter ). Prit tha I am not done- I need to sale this book to dad ( u kujtua qe I duheshin pare per the school store). Aaaaa ska kohe tani I them. Time to sleep ! Edhe cberi? Me mori ate librin qe me dhuroi mua. E 'shiti' - 5 bucks .
    ahahahah sa kam qeshur writer & businessman perfect combination. ska gje per free sot!
    I LOVE GOD

j&g

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Lone merr vesht nga endrrat? Kam pa 1 para ca ditesh qe cte te them. Desh me pushoi zemra ne gjume .

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Lone merr vesht nga endrrat? Kam pa 1 para ca ditesh qe cte te them. Desh me pushoi zemra ne gjume .
    a little bit, do tell :P
    I LOVE GOD

j&g

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ok. Sikur isha para shpise, u know rruga. Edhe kalon nje burre me 1 cun te Vogel si puna e cunit tim. Edhe Sikur na pyet mua e hubbyt - can your son come and play with my son? Edhe na tregon the street name ( his address gjoja). Edhe we let him go . Me vone I them ; go pick him up! E shkon and there's no such street by that name. Momentin qe me tha kisha nje ankth te papare. Omg thashe. How stupid , si e lame?! E nje maraz I tnerrshem. Nje te qare lol, po thanx god u zgjova; Ishte Ora 6;35 am. Thashe se me pushoi zemra. Skisha pare ndonjehere Enderr te tille. Ka ndonje meaning? Leqe po behet gati 1 jave po gjithsesi. Me tromaksi.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Ca ka bo kjo e imja
    Dje e kapa duke ngrene patate te gjalla me gjithe lekure....ncncnc
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    marya dhe vajza ime kur ishte e vogel ndukte patatet...jan ne kete faz qe duan te ndukin gjithecka
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Ok. Sikur isha para shpise, u know rruga. Edhe kalon nje burre me 1 cun te Vogel si puna e cunit tim. Edhe Sikur na pyet mua e hubbyt - can your son come and play with my son? Edhe na tregon the street name ( his address gjoja). Edhe we let him go . Me vone I them ; go pick him up! E shkon and there's no such street by that name. Momentin qe me tha kisha nje ankth te papare. Omg thashe. How stupid , si e lame?! E nje maraz I tnerrshem. Nje te qare lol, po thanx god u zgjova; Ishte Ora 6;35 am. Thashe se me pushoi zemra. Skisha pare ndonjehere Enderr te tille. Ka ndonje meaning? Leqe po behet gati 1 jave po gjithsesi. Me tromaksi.
    pink femija i vogel ne enderr kam degjuar qe eshte fjale ose zenje por ai eshte larguar pra i shmangesh nje zenje. Sa per djalin qe eshte larguar eshte thjesht merak qe ke ti. Plus qe tani shkon edhe ne shkolle ndihesh sikur e ke me larg edhe ankthi te eshte shtuar, pra is all good. Enjoy the weekend with your little man!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    te gjithe femijet vrapojne e luajne ne park , ndersa kjo e imja fiksim i ka koshat e plehrave, kurioze te shikoje cka brenda, ncncncn
    edhe te kontrolloja cantat, ku gjen canta e ben ne vend inventarin.
    Me kujton veten se edhe une kur kam qene e vogel sa kthehej mami nga puna e prisja tek dera dhe ja merrja canten dhe i hidhja ne shesh ckishte brenda per te gjetur ndnj karamele apo per te kerkuar ndnj gje qe me dukej interesante.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 07-10-2012 mė 07:46
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ......cuni ka filluar te puthet shume nga tetat kudo qe shkojme neper malls .. omg sa sukses qe ka lol.. hubby e ka kuptuar dhe ngeli duke e mbajtur , i afrohet nje shitese i thot ta puth pak? jo mua i thot ky po cunin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enii : 08-10-2012 mė 21:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •