Close
Faqja 84 prej 196 FillimFillim ... 3474828384858694134184 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 831 deri 840 prej 1960
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    kush shtete jane keto mi Rexhi?
    (ketu te une jo njehere, behet nami hehe)

Ca nga spelling words qe ka test cuni neser. Shkrimin akoma e kemi eh, po its ok, se 6 vjec jemi. Ajo qe fokusohemi tani eshte fjalet te shkruhen pa gabime.

e porosita cunin, mos shkruaj para se teacher te thote fjalen, se te hoqi pike. Se eshte i paduaruar, i ka mesuar permendesh dhe spret tja thuash fjalen qe vjen se already e di. LOL

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 27-09-2012 mė 22:40
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Ketu mesueset/edukatoret te bertasin por per te gjuajtuar skam degjuar. Me kafshe se ato ne shqiperi skam pare. Them si ti duhet te kembngulesh qe kjo bipolar mesuese te mos jet me rreth femijve. U merzit ajo who cares prandaj paguhet ta merzisin femijet. kontakto ndonje gazete ose agjensi lajmesh nese shkolla/kopshti nuk ben gje.
    po te kisha dashur ta hiqja nga puna mund ta kisha bere, pse ca kujton ti se do se do pres une gazetaren te me zgjidhi problemin e femijes tim?
    po i ke parasysh ato situatat kur personi te del perpara dhe te thote "koka e falur nuk pritet!!!!!!"
    gjithesesi, ti mund te me quash jashte mode por une hyj tek ata persona qe nuk dua ti bej keq njeriu sepse dua qe e keqja e atij personi le ti vije nga dikush tjeter dhe nga Zoti...
    nejse kjo histori tashme ka 3 vjet qe ka kaluar por thjesht duke u nisur nga shkrimi i Anites, desha ta ndaja me ju ate "stres" qe kalova edhe une me vajzen time...

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    kush shtete jane keto mi Rexhi?
    (ketu te une jo njehere, behet nami hehe)

Ca nga spelling words qe ka test cuni neser. Shkrimin akoma e kemi eh, po its ok, se 6 vjec jemi. Ajo qe fokusohemi tani eshte fjalet te shkruhen pa gabime.

e porosita cunin, mos shkruaj para se teacher te thote fjalen, se te hoqi pike. Se eshte i paduaruar, i ka mesuar permendesh dhe spret tja thuash fjalen qe vjen se already e di. LOL

eeeeeee mos na fol per anglishten se edhe vajza ime e ka shume te veshtire kete vit. eshte ne klase te 3 dhe marrin 6-7 fjale te reja cdo dite...
    sepse te shkolla ku e kam une vajzen ne klase te 6 ato i fillojne te gjitha lendet ne anglisht
    edhe ne po keshtu(im shoq ne fakt merret me mesimet e saj) nje here ne 2 dite i bejme diktim ne shtepi fjalet e reja...
    shyqyr e ka me qejf...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    anita flm per urimin, sa per ate incidentin qe te ka ndodhur ty, per zotin bravo te qofte qe e ke ruajtur gjakftohtesine se une kisha per tia ndez syte...
    keto lloj femijesh me sa duket rrihen nga prinderit apo nga edukatoret...
    une kam pas nje rast me zyshen e klases se pare, me vjen goca nje dite ne shtepi duke qare edhe na thote qe zysha i kishte gjuajtur... por nuk ishte ketu problemi, vajza ishte ndjere e fyer qe kjo kishte ndodhur para klases...
    mua dhe tim shoqi na iku truri, jo se dua te mburr vajzen time se nuk ka prind qe e shan femijen e vet, por e kam vajze model, ne kurre si prinder nuk dime ti kemi prekur nje fije floku vajzes tone, vajza ime nuk e ka idene se cfare eshte shpulla e jo me teper edhe imagjino te ma preki me dore zysha...
    te nesermen ne mengjes te dy ne shkolle ne...
    edhe po i thoja tim shoqit nese na e mohon do shkojme te drejtori dhe do kerkojme hapjen e kamerave...
    sa shkojme ne klase e therrasim zyshen edhe pa hapur ne ende gojen kjo na kerkon falje, edhe kuptohet filloi te justifikohej, une Dean e kam vajzen me te mire te klases, kushedi si me qelloi momenti e ku di gje une...
    jo i tha im shoq nuk dua te na kerkosh ne falje por duam ti kerkosh falje vajzes para klases... edhe keshtu beri nuk e zgjati fare...
    pse e beme kete do thuash ti se nje shpulle ishte...
    e para njehere eshte kundra edukates tone ne familje, e dyta askush nuk ka te drejte te ma preki femijen me dore, ajo ka te drejte vetem ta vleresoje me note, edhe e fundit vajza ishte ndjere e fyer...
    bebi,
    kjo qe na shkuli floket neve ishte femije, se po te ishte e madhe mbase do vepronim si ti. Une ta thashe ia pickova doren se ndryshe se hiqte ajo ,dhe ate dite sma ndjeu fare. Po pastaj ca ngaqe me kaloi, ca ngaqe im shoq ma beri te madhe me demek e piskova nje femije , u bera pishman.

Im shoq ka kohe qe mundohet ta mesoje vajzen te kthej goditjet. E zemron me qellim ne menyre qe ajo ta godase pastaj, por ajo se ka kuptu si duket ende qellimin. Per te te godasesh eshte argetim, nje loje qe ajo e luan me babin.

Kjo ka qene nje objekt sherri mes ne dyve, une nuk doja qe ime bije te rrihte njeri. Tani jam ne dyshim mbase keshtu eshte me drejte. Bota po behet gjithnje e me e keqe dhe kjo duhet te mesohet te perballet me te.
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Anita mos u merzit. Ndodhin ndonjehere. Ske cben. Po keto femije me keto sjellje per mua Jane femi retard. Ska si shpjegohet ndryshe. Bebi po lexoja dhe postin tend- ku jeton ti qe teachers godasin femijet ????? Si ka mundesi tja fusi me shpulle nje femije model dhe te urte pa shkak? ( po dhe Sikur te kishte) . Strange your story. Si e pabesueshme. Unless ajo zyshe paska Qene psikopate.
    Tani jam me mire , por dy dite skam mendu per tjeter gje. Une me shume u zemrova me nenen e saj edhe pse po mundohej me pas te kerkonte falje. Se pashe qe ia beri te madhe vajzes. Po te isha une ne vendin e saj ,do ta beja kiamet kete pune. Dhe me vjen inat me veten nganjehere. Pse vetem une duhet te jem fer?
    AUTOCHTHONOUS

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Tani jam ne dyshim mbase keshtu eshte me drejte. Bota po behet gjithnje e me e keqe dhe kjo duhet te mesohet te perballet me te.
    Anita,ajo don qe t'a mesosh edhe t'kthej dore diku tjeter jo tek Babi,ose nese ai tenton aq shum qe ta mesoj,futja ti Burrit nje shpulle te mire dhe thuaj bebes : Ja keshtu duhet
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Anita,ajo don qe t'a mesosh edhe t'kthej dore diku tjeter jo tek Babi,ose nese ai tenton aq shum qe ta mesoj,futja ti Burrit nje shpulle te mire dhe thuaj bebes : Ja keshtu duhet

Hhahahahahahahahhahahaahha......kjo po qe eshte ide e mire! Jo po ka me e kuptu qe heren e pare qellimin e ushtrimit.

Leje vet qe mundohet me ushtru , po edhe thote do ta regjistroje ne shkolle te karatese.Ideja eshte qe vajza te mesoje ti rraf ata qe e rrafin. Edhe ate duke filluar qe tani ne moshen 2 vjece.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 28-09-2012 mė 08:54
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Te mite nuk Jane aspak luftarak,por shyqyr qe deri tani s'kane pas keshtu rastesh.
    Do kene ngjare nga im shoq.une kam qene femije sh I mire,nuk ngacmoja kurre,por ama zhdepja ne dru kedo qe me cenonte,biles para ca vitesh e hengri nje dacke e nje maj shqelme motra e nje femie qe me ngacmonte nipin.Mbase u nxitova,por dhe ne faj, edhe e vogel,edhe te bej si cube.....sikur nuk shkon.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga bebi im Lexo Postimin
    po te kisha dashur ta hiqja nga puna mund ta kisha bere, pse ca kujton ti se do se do pres une gazetaren te me zgjidhi problemin e femijes tim?
    po i ke parasysh ato situatat kur personi te del perpara dhe te thote "koka e falur nuk pritet!!!!!!"
    gjithesesi, ti mund te me quash jashte mode por une hyj tek ata persona qe nuk dua ti bej keq njeriu sepse dua qe e keqja e atij personi le ti vije nga dikush tjeter dhe nga Zoti...
    nejse kjo histori tashme ka 3 vjet qe ka kaluar por thjesht duke u nisur nga shkrimi i Anites, desha ta ndaja me ju ate "stres" qe kalova edhe une me vajzen time...
    jo jo nuk te quaj jashte mode por te vjen inat kur dikush tjeter padrejtesisht gjuan femijen tende. Por sinqerisht do kisha shume deshire qe te ankoheshin edhe ta zgjidhnin ket problem ne shqiperi sepse atje e gjuajn femijen e tjetrit pa problem fare. Mire njeher e nje kohe se ishte falas edhe kohet ishin ndryshe skishim liri, por sot qe paguajme skan te drejt ti prekin fijen e flokut. Do zoti qe ajo shtriga te mos perdori te njejten metod edhe me femij te tjere.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Te mite nuk Jane aspak luftarak,por shyqyr qe deri tani s'kane pas keshtu rastesh.
    Do kene ngjare nga im shoq.une kam qene femije sh I mire,nuk ngacmoja kurre,por ama zhdepja ne dru kedo qe me cenonte,biles para ca vitesh e hengri nje dacke e nje maj shqelme motra e nje femie qe me ngacmonte nipin.Mbase u nxitova,por dhe ne faj, edhe e vogel,edhe te bej si cube.....sikur nuk shkon.
    E imja si duket sna ka ngjare asnjerit. Babi sle borgj pa kthy e ne kete drejtim as nena ska qene e shenjte hahaha. Mbaj mend edhe une te kem rrahur dy veta, madje njehere nje djale dy vjec me te madh se une. Po nuk me kane ngacmu shume, kam qene tip i shoqerueshem. Vajza dorezohet menjehere. Ne grupin e lojes ku e dergoja me pare ia kapnin edhe me te vegjelit lodrat nga dora dhe kjo sreagonte fare, here ikte te une here merrte nje tjeter.

Per temen tani. Po me behet vajza e famshme ne kopsht. Ka filluar gjysmen e dyte te gushtit, vetem tri ore paradite sa per te lozur me femijet, dhe pothuj te gjithe femijet e grupit sa na shohin qe arrijtem vrapojne duke e thirrur ose duke e kapur nga dora.
    Sot pasdite ne dyqan papritmas degjoj ta therrasin me emer. Heu po kjo? Nje djale(eshte 3 vjec e gjysme me i madh) qe tashme po dilte nga dyqani bashke me nenen e tij kish hipur mbi mbajteset e hekurit aty dhe na bente me dore sa mundej.
    AUTOCHTHONOUS

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •