Close
Faqja 13 prej 37 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 369
    Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Kane halle njerzit O qyfyre. Kur nuk ushqen dot familjen tende dhe kur ste japin ate qe te eshte premtuar ,ndihesh komplet i pafuqishem psikologjiksht te perballosh jeten dhe te ushqesh familjen. Aq me teper kur flitet per nje moshe te thyer si ne rastin e ktyre grevisteve.

Kush mendon se vetflijimet behen per arsyje politike e ka shume gabim. Askush nuk vetflijohet as per edi ramen as per kancerin e shqiperise. Vetflijimi ka nje arsyje shume me te forte se ajo politike. Vetem nje injorant ,psikopat e sdi cte them do vetflijohej per njeren parti ose tjetren.

Nuk mbulohet dielli me shoshe o njerez. Se po beheni gazi botes (se kam per ty qyfyre ,por ne pergjithesi per kto qe mendojne se eshte greve politike). Ka frike me shpreh nje hall njeriu sepse i jepni gjithckaje prapavije politike.

Tjetri thote skam buke te ushqej familjen dhe dua demshperblimin qe me takon ,ju pellisni prapavije politike.
    Arsye politike mund te kete deri diku, si p.sh per tu futur ne greve urie. Por djegia me duket cmenduri te quhet akt politik se s'besoj te kete njeri qe digjet per partine.

E ka idene njeri per cfare shume flitet per te paguar te gjithe te perndjekurit?

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga violativo Lexo Postimin

Por po lengojne ne spital ! Provoje beje ti per Salen ! Megjithese e do kaq shume , te garantoje une qe nuk do te arrish t'i vesh flaken vehtes ...! Do pranosh me mire plumbin nga te tjeret ose nga vetja , se sa te marresh guximin dhe t'i vesh flaken vehtes .... Arsyeto dhe lere mendjen te funksionoje ....
    Atehere edhe ti mendon se kjo eshte zgjidhje e drejte.......?????
    Mua me le shume dyshime si po menaxhohet kjo greve urie.
    Nuk ka arsye qe te degradoje ne kete menyre.

Ne fund te fundit me kete logjike qe po arsyetojme ne sot ne shqiperi i bie qe kur te largohet Sala ti kerkojme demshperblim qeverise se re .........................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    O shoku... e para; nuk jam Zonje por Zotni
    dhe e dyta ; grevistin Ndreca e dogjen shoket, ai vetem donte te bente presion.
    e treta ; ka nje ligj universal te veprimit dhe kunderveprimit, keshtu qe here tjeter kurseji "komplimentat", nese nuk deshiron te besdisesh nga e njejta gjuhe.
    e katerta : Une nuk djeg veten per Salen dhe as e dua aq shume sa thua ti. Une dua demokracine dhe sistemin demokratik per te cilin kam sakrifikuar jo pak. Por keto Ti zoteri s'mund ti kuptosh, pasi kur shoket e mij binin nga plumbat, ti ndoshta ishe mes atyre qe zbraznin armet.
    E pesta; - Hajt shendet se nuk e meriton te te edukoj.
    Ne rast se e ke keqkuptuar "gjuhen" , te kerkoj ndjese ! Nuk ishte qellimi im qe te ofendoja ! Por qellimi im , i shprehur ne ate menyre , eshte te evidentoje , me theks logjik ceshtjet qe rregullojne kendveshtrimin dhe logjiken reale te ngjarjes !

Nuk kam as qellim qe te ndryshoj opinionin tend ! Reagimi im nuk synoi kete gje ! Por mendova qe anetaret e forumit te konsultonin dhe pikpamjen time bashke me tenden !

Pershendetje !

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Po ketij Lirak Bejkos, mor shoke sigurimsa, kush ia vuri zjarrin?!?

Kush e ka ēakmakun????

Siē duket shoki sali nuk po gjen menyre me ble ndonji prej tyre per ta diskretituar ate greve dhe ate vete-flijosje ...

eshte shenje jashtezakonisht e dukshme dhe e dallueshme, si per opinionin e brendshem, ashtu dhe te jashtem, se salija nuk eshte ne gjendje te menaxhoje e te zgjidhi probleme dhe situata te ketilla, sepse ai njeh vetem menyrat punisto-autoritare dhe mjetet sigurim-moniste ...

me duket se shoki enver dhe shoki ramiz nuk kane trajtuar te ketilla ēeshtje ne veprat e tyre ... as edhe ne ato te zgjedhurat ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Atehere edhe ti mendon se kjo eshte zgjidhje e drejte.......?????
    Mua me le shume dyshime si po menaxhohet kjo greve urie.
    Nuk ka arsye qe te degradoje ne kete menyre.

Ne fund te fundit me kete logjike qe po arsyetojme ne sot ne shqiperi i bie qe kur te largohet Sala ti kerkojme demshperblim qeverise se re .........................
    Shiko , une nuk mendoj se kjo eshte nje zgjidhje e drejte apo e pa drejte ! Po te isha une drejtues i shtetit shqiptar , sigurisht gjeja e pare qe do te beja ishte sheshimi i problematikave te shtresave te ndryshme te shoqerise shqiptare me ane marreveshje , pavaresisht me perkrahnin mua politikisht ! Do te sigurohesha edhe per realitetin e perfaqesimit !

Ky problem qe shtrohet nga keta djem , eshte nje ceshtje shume jetike per ta ! Qe te dalesh ne kete konkluzion , mjafton te shikosh qe jane gati te sakrifikojne jeten per kete gje ! Nje shtetar me mend , apo sadopak me ndergjegje kolektive prej shqiptari , do te kishte afruar dialogun , duke perdorur arsyen dhe diskutimin me qellim arritjen e nje zgjidhjeje te mesme !

Nuk duhej lejuar degradimi deri ketu ! Te djegesh vehten , nuk hyn ne karakterin tim , keshtu qe prandaj une them se situata e tyre duhet te jete shume e deshperuar !

Ne fakt , kryefamiljare te tjere , qe nuk jane te mbledhur kolektivisht si keta , jane duke vrare vehten cdo dite ne Shqiperi per shkak te kushteve te varferise dhe mungeses se shpreses ! Vetem ne nje rreth , ne Fier , vetvrasjet arrijne ne 30-40 persona ne muaj ...! E kam degjuar ne nje konference , ku u propozua qe fotoksina , te mos shitej lirshem ne farmaci , por me lejen e mjekut veteriner ..., per te parandaluar vetvrasjet me fotoksine ! Deri ketu arriti Konferenca e famshme ....!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 10-10-2012 mė 15:19

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Po ketij Lirak Bejkos, mor shoke sigurimsa, kush ia vuri zjarrin?!?

Kush e ka ēakmakun????

Siē duket shoki sali nuk po gjen menyre me ble ndonji prej tyre per ta diskretituar ate greve dhe ate vete-flijosje ...

eshte shenje jashtezakonisht e dukshme dhe e dallueshme, si per opinionin e brendshem, ashtu dhe te jashtem, se salija nuk eshte ne gjendje te menaxhoje e te zgjidhi probleme dhe situata te ketilla, sepse ai njeh vetem menyrat punisto-autoritare dhe mjetet sigurim-moniste ...

me duket se shoki enver dhe shoki ramiz nuk kane trajtuar te ketilla ēeshtje ne veprat e tyre ... as edhe ne ato te zgjedhurat ...
    Meqe kerkon te dish kush ja vuri cakmakun atehere une po te pergjigjem;
    Pasi organizatoret politike deshtuan me djegjen e grevistit te pare per aresye te filmimit nga afer te ngjarjes, atehere urdheruan kamikazin nr 2 qe te djegi vehten pasi perndryshe..... i dinte vete pasojat.
    Dhe ky fatkeqi i bindet urdherit verberisht duke realizuar skenarin e zjarrte diten qe Shqiperia merrte statusin e kandidates ne BE pas tre refuzimeve te para.
    Per kedo qe ka dy pare ment, ky eshte nje skenar i varfer por i vene ne skene me sukses, pavaresisht mossuksesit te deshiruar qe kerkonte.
    Perpara se te gjesh kush e ndezi cakmakun, do besh mire te gjesh kush e coi benzinen ne cadrat e grevisteve .
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga violativo Lexo Postimin
    Shiko , une nuk mendoj se kjo eshte nje zgjidhje e drejte apo e pa drejte ! Po te isha une drejtues i shtetit shqiptar , sigurisht gjeja e pare qe do te beja ishte sheshimi i problematikave te shtresave te ndryshme te shoqerise shqiptare me ane marreveshje , pavaresisht me perkrahnin mua politikisht ! Do te sigurohesha edhe per realitetin e perfaqesimit !

Ky problem qe shtrohet nga keta djem , eshte nje ceshtje shume jetike per ta ! Qe te dalesh ne kete konkluzion , mjafton te shikosh qe jane gati te sakrifikojne jeten per kete gje ! Nje shtetar me mend , apo sadopak me ndergjegje kolektive prej shqiptari , do te kishte afruar dialogun , duke perdorur arsyen dhe diskutimin me qellim arritjen e nje zgjidhjeje te mesme !

Nuk duhej lejuar degradimi deri ketu ! Te djegesh vehten , nuk hyn ne karakterin tim , keshtu qe prandaj une them se situata e tyre duhet te jete shume e deshperuar !

Ne fakt , kryefamiljare te tjere , qe nuk jane te mbledhur kolektivisht si keta , jane duke vrare vehten cdo dite ne Shqiperi per shkak te kushteve te varferise dhe mungeses se shpreses ! Vetem ne nje rreth , ne Fier , vetvrasjet arrijne ne 30-40 persona ne muaj ...! E kam degjuar ne nje konference , ku u propozua qe fotoksina , te mos shitej lirshem ne farmaci , por me lejen e mjekut veteriner ..., per te parandaluar vetvrasjet me fotoksine ! Deri ketu arriti Konferenca e famshme ....!
    Pash zotin ku i gjen keto "informacione"?
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Meqe kerkon te dish kush ja vuri cakmakun atehere une po te pergjigjem;
    Pasi organizatoret politike deshtuan me djegjen e grevistit te pare per aresye te filmimit nga afer te ngjarjes, atehere urdheruan kamikazin nr 2 qe te djegi vehten pasi perndryshe..... i dinte vete pasojat.
    Dhe ky fatkeqi i bindet urdherit verberisht duke realizuar skenarin e zjarrte diten qe Shqiperia merrte statusin e kandidates ne BE pas tre refuzimeve te para.
    Per kedo qe ka dy pare ment, ky eshte nje skenar i varfer por i vene ne skene me sukses, pavaresisht mossuksesit te deshiruar qe kerkonte.
    Perpara se te gjesh kush e ndezi cakmakun, do besh mire te gjesh kush e coi benzinen ne cadrat e grevisteve .
    Cadrat kane nje histori ne vete dhe kjo lidhet me Ramen.

Me ēader tek liqeni, me ēader ne bulevard gjate greves se "urise" etj.

Sado qe te kalojne vitet dhe sado qe te ndryshojne personazhet, skenari me ēadrat mbetet i njejte.

Do i rikujtojme ne vijim.

Sa i perket greves mund te them se shpirterisht jam shume i lidhur me fatin e ish-te burgosurve te lirise nga ish-kriminelet e diktatures. Kam lexuar para disa kohesh anetarin "drague" qe shkruante qe kishte qene per vizite ne burgun e Spaēit ne vitet '70 dhe ende sot e kesaj dite me ka ngel ne mendje. Asokohe dhe une e kam vizituar te afermin tim ne ate burg dhe megjithese kane kaluar shume vite, ende nuk me shlyhet nga kujtesa.

I afermi im vuajti 21 vite neper burgjet enveriste ( i denuar dy here me nga 15 vite) dhe pa driten e lirise vetem ne vitin 1991. Vdiq para dia viteve, duke lene pas vetes 4 femije ne moshe te re, pa asnje te ardhur, mirepo sa here qe bisedonim me pergjigjej, se per ne kishte vlere vetem liria!

Kur i erdhi per vizite i ndjeri Pjeter Arbnori, ne shtepine-stalle ku jetonte, e pyeti se si ndjehet dhe ai ju pergjigj si "zot i lire ne shtepine time"!

Vdiq i lire dhe vajzes me te vogel ja vura une emrin "Elira"!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 10-10-2012 mė 15:37

Seriozisht mendoni qe i tha partia veri zjarrin vetes dhe ja vuri ai?

Faqja 13 prej 37 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •