Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    ...
    Cfare te lexoj jevg? ndonje pacavurre tenden qe tere diten e lavazhon trunin tend te qelbur?
    Fotot i postuat ju dhe vetem 200 vete ishin duke falur ndryshe sic pretendove.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Cfare te lexoj jevg? ndonje pacavurre tenden qe tere diten e lavazhon trunin tend te qelbur?
    Fakti qe ty nuk te duket e besueshme mua me jep nje kenaqesi te jashtezakonshme , e kam parasysh qe terbohesh nga inati por ky eshte realiteti i Shqiperise sot . Keto jane mijera muslimanet qe falen. Shikoje kush eshte qorri
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Shume "inteligjent, ky fjalori yt, Tunxh!! A eshte islamik, ky lloj fjalori?!
    Une e kuptoj se ti ke veshtiresi te kuptosh shqipen e paperzier me arabizma, por te zevendesosh "uk ia varin" me "punojne kunder", eshte patjeter shenje "inteligjence islamike"!! Tunxh i dashur, shumica e Shqiptareve, nuk ia varin Islamit, dmth qe nuk e llogarisin fare ne egziston apo jo, gje qe eshte edhe me keq se sa te punojne kunder: Mosperfillja eshte kulmi i perçmimit!! Per kete arsye, shpesh nuk i perfill shkrimet e islamikeve neper forum......edhe te tuat!
    Shko,shko, se nuk je arabizuar akoma plotesisht!! E pastaj, duhet te mprehesh akoma me shume fjalorin tend "inteligjent".....ahahahahahahahh....ke te fala prej xhaxhit!!
    ...po pikerisht kjo ish puna e fjalorit inteligjent.....e sheh si me verteton....ashtu pra, rushi dhe koshi......me mua te ka lene moti zuza....tash nje vit e gjysem je ka fol vetem me vetveten.....ta argumentojn shkronjat "h" dhe "a".....

pyetja ish serioze, ke qen ndonjehere ne xhami ???

tungi
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    t'a ngushtu puna ne kosove dhe tash ik ne nje "sokak" qe e verren akoma te idealizuar per radaken ???.....juve vetem baci Shefqet ju vjen hakut.....ai loçka eshte xhinghis khani i juaj......denimi i Allahut mbi ju....trego, kur del para ekranit me gjuhen katunare, a te rrotullohet bota dhe kerkon te hapet dheu te futesh ne te ???

per mrekulli kjo....

tungi
    albanish by nature

Festa pagane e Dites se Veres. Shqiptaret jane pagane, meqe ketu cdo gje vendoset me nje foto

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Le ta shohin ISLAMOFOBAT urimin e Barack Obamës

Le ta shohin ISLAMOFOBAT urimin e Barack Obamës

Amerika shqiptarin e sheh si Musliman

Shqiptarë, urime Fitër Bajrami

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, ka marrë një mesazh urimi nga Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, me rastin e Festës së Fiter Bajramit.

“I dashur z. President, Ramazani shënon kohën kur familjet dhe bashkësitë festojnë së bashku në traditën e reflektimit, përkushtimit dhe shërbesës. Në emër të popullit amerikan, ju shpreh juve dhe mbarë popullit shqiptar urimet e mia më të mira teksa festoni Fiter Bajramin! Shpresoj që muaji i shenjtë i Ramazanit t’u sjellë të gjithë myslimanëve një periudhë ripërtëritjeje dhe ndarje të të mirave së bashku. Uroj që ju dhe populli shqiptar të gëzoni lumturi dhe begati përgjatë vitit të ardhshëm!”, theksohet në mesazhin e urimit të Presidentit amerikan drejtuar kreut të shtetit shqiptar.
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180
    ketu keni me e gjet studimin.

http://www.pewforum.org/Muslim/the-w...ommitment.aspx

sample size per Muslimanet e Shqiperise ka qene 788 persona. Te gjitha % llogariten mbi kete numer por normal qe ky numer perfaqeson te gjith muslimanet (duke futur dhe % e gabimit)

dmth simas ktij studimi, 43% e te pyeturve besojne ne magji, 54% prej tyne ne syrin e keq, 15% prej tyne thone feja ka randsi per to, 4% luten gjitha heret kurse 3% jo te gjitha faljet, 2% shkojne ne xhami ma teper se 1 here ne jave,3% vec njeher etj

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    Shqiptaret jane popull pagan ne pergjithsi. Feja gjithmone ka qene dicka e pa rendesishme.
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    t'a ngushtu puna ne kosove dhe tash ik ne nje "sokak" qe e verren akoma te idealizuar per radaken ???.....
    Shif more Zhylsin analfabet qe u bo per rast studimi si specie e denegruar.
    O "Izbeglice" e zgjebosur hala me analfabetizmin tend? deri kur moj keshtu nuse me ty?

juve vetem baci Shefqet ju vjen hakut.....ai loçka eshte xhinghis khani i juaj......denimi i Allahut mbi ju....
    Kush na del hakun, Shefqethja? ai qe eshte bere figure tallese kudo qe per pasoje po e vuani edhe ju? si Shefka si ju talibanet nuk jeni gje tjeter vec se balerina qe dini me i tund bythet dhe vithet si te jeni kuqka te pafajshme. Nuk je faj se ne jeten tuaj pervec Shefqes dhe Mahmutit nuk dini gje tjeter, ende jeni me paragjykime te kohes mesjetare.

S'ke faj boll te ka denuar Allahu ty duke lene analfabet dhe vobek sa qe te beri izbeglice dhe argat e qafirave duke qel kanalizime dhe duke u bere idhtar i Shefqes, Mahmutit sa qe te eshte shkaktuar ngecje ne sinapse .

trego, kur del para ekranit me gjuhen katunare, a te rrotullohet bota dhe kerkon te hapet dheu te futesh ne te ???

per mrekulli kjo....

tungi
    Imagjino kush flet viktima e kohes , ti s'din as te shkruash se le mo te flasesh ku gjysmat e fjaleve jane harapo-maxhype. Je njeri pa personalitet te mirefillt pervec qe hap kanalizime ne Austri (qe jam i sigurte qe asnje fjal gjermane nuk din), din vetem t'i tundesh bythet dhe asgje tjeter ne jeten tende prej skllavi, rob i vetedeklaruar dhe i deshtuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 17-08-2012 më 14:51

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •