"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
...po pikerisht kjo ish puna e fjalorit inteligjent.....e sheh si me verteton....ashtu pra, rushi dhe koshi......me mua te ka lene moti zuza....tash nje vit e gjysem je ka fol vetem me vetveten.....ta argumentojn shkronjat "h" dhe "a".....
pyetja ish serioze, ke qen ndonjehere ne xhami ???
tungi
albanish by nature
t'a ngushtu puna ne kosove dhe tash ik ne nje "sokak" qe e verren akoma te idealizuar per radaken ???.....juve vetem baci Shefqet ju vjen hakut.....ai loçka eshte xhinghis khani i juaj......denimi i Allahut mbi ju....trego, kur del para ekranit me gjuhen katunare, a te rrotullohet bota dhe kerkon te hapet dheu te futesh ne te ???
per mrekulli kjo....
tungi
albanish by nature
Festa pagane e Dites se Veres. Shqiptaret jane pagane, meqe ketu cdo gje vendoset me nje foto
![]()
Le ta shohin ISLAMOFOBAT urimin e Barack Obamës
Amerika shqiptarin e sheh si Musliman
Shqiptarë, urime Fitër Bajrami
Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, ka marrë një mesazh urimi nga Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, me rastin e Festës së Fiter Bajramit.
“I dashur z. President, Ramazani shënon kohën kur familjet dhe bashkësitë festojnë së bashku në traditën e reflektimit, përkushtimit dhe shërbesës. Në emër të popullit amerikan, ju shpreh juve dhe mbarë popullit shqiptar urimet e mia më të mira teksa festoni Fiter Bajramin! Shpresoj që muaji i shenjtë i Ramazanit t’u sjellë të gjithë myslimanëve një periudhë ripërtëritjeje dhe ndarje të të mirave së bashku. Uroj që ju dhe populli shqiptar të gëzoni lumturi dhe begati përgjatë vitit të ardhshëm!”, theksohet në mesazhin e urimit të Presidentit amerikan drejtuar kreut të shtetit shqiptar.
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
ketu keni me e gjet studimin.
http://www.pewforum.org/Muslim/the-w...ommitment.aspx
sample size per Muslimanet e Shqiperise ka qene 788 persona. Te gjitha % llogariten mbi kete numer por normal qe ky numer perfaqeson te gjith muslimanet (duke futur dhe % e gabimit)
dmth simas ktij studimi, 43% e te pyeturve besojne ne magji, 54% prej tyne ne syrin e keq, 15% prej tyne thone feja ka randsi per to, 4% luten gjitha heret kurse 3% jo te gjitha faljet, 2% shkojne ne xhami ma teper se 1 here ne jave,3% vec njeher etj
Shqiptaret jane popull pagan ne pergjithsi. Feja gjithmone ka qene dicka e pa rendesishme.
I want to know God's thoughts...the rest are details.
Shif more Zhylsin analfabet qe u bo per rast studimi si specie e denegruar.
O "Izbeglice" e zgjebosur hala me analfabetizmin tend? deri kur moj keshtu nuse me ty?
Kush na del hakun, Shefqethja?ai qe eshte bere figure tallese kudo qe per pasoje po e vuani edhe ju? si Shefka si ju talibanet nuk jeni gje tjeter vec se balerina qe dini me i tund bythet dhe vithet si te jeni kuqka te pafajshme. Nuk je faj se ne jeten tuaj pervec Shefqes dhe Mahmutit nuk dini gje tjeter, ende jeni me paragjykime te kohes mesjetare.
S'ke faj boll te ka denuar Allahu ty duke lene analfabet dhe vobek sa qe te beri izbeglice dhe argat e qafirave duke qel kanalizime dhe duke u bere idhtar i Shefqes, Mahmutit sa qe te eshte shkaktuar ngecje ne sinapse .
Imagjino kush flet viktima e kohes, ti s'din as te shkruash se le mo te flasesh ku gjysmat e fjaleve jane harapo-maxhype. Je njeri pa personalitet te mirefillt pervec qe hap kanalizime ne Austri (qe jam i sigurte qe asnje fjal gjermane nuk din), din vetem t'i tundesh bythet dhe asgje tjeter ne jeten tende prej skllavi, rob i vetedeklaruar dhe i deshtuar.
Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 17-08-2012 më 14:51
Krijoni Kontakt