Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 61 prej 61
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    .......do ju teket me vone, kur do i lene "tertja", e perpos xhamise, nuk do ju mbetet "ambijent" tjeter ne jeten e tyre qe te ju ofroj nje "vlere" ne jete.....krejt me "kerluka" per dore e "terlleka" mbi kry duke belbezit "eshedu bilah" do ti shohesh duke ec per ne xhami....
    ...Eh ndegjo,scenaret tuaja imagjinare nuk e kundershtojne faktin qe sjellja morale dhe altruiste pare nga prespektiva afatgjate,nga kendveshtrimi i evulucionit eshte "konkurrente".Kjo natyrisht nuk do te thote qe ne cdo rrethane do jete ashtu !
    E harron prespektiven afatshkurter qe Xhamin mundemi edhe ta dhunojme ,ashtu ne menyre perverze nga prapa.
    Krenoheni qe xhamit do i mbledhin plakushet qe e kane nje kemb ne varr ,e nuk jane "konkurrent" te peshkojne njerez te rinj ...shume konkurrent !
    Bota i jet te rinjeve ...plakush nga Wiena.
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....para do muaj na u lajmeru nje vella nga Vlora...pasha Allahun, sikur u rra qielli mbi koke nga habija, se "edhe ne vlore paska islamista ???"
    E sheh sa kam ndikim te ti,ende i mban mend fjalit e mia !...e mban mend Islamikun nga Vlora,qe bente thirrje qe muslimani te vras edhe ne burg ! Kur ju them , qe JU ende nuk distancoheni nga KRIMI,ngritni bishtin si pela e perdhosur

(Mos me sulmo @Fishtanin se e kam koleg !)
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 18-08-2012 më 01:32
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •