Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga safinator Lexo Postimin
    Ahaha, ky vend nuk do behet kurre e kam thene une!
    Kur lexoj mesazhet e tua me kujtohet RadioTirana me shprehjen ''Ora 12-te , Ora 12-te''.

Pika qe ste bie kur jep mend dhe ti qe ske fantazi me lidh dy fjale .
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Kot per kuriozitet, cfare shifre do quhej lajm i keq, nese 7% qe shkojne ne xhami eshte lajm fantastik?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Kot per kuriozitet, cfare shifre do quhej lajm i keq, nese 7% qe shkojne ne xhami eshte lajm fantastik?
    Ashtu sikurse ka bere nje analize Nuh Musa me lart , kur flasim per Shqiperine kij parasysh qe deri para 20 viteve nuk kishe asnje besimtar musliman. Nese sot 7 % qe dmth 147,000 veta falen eshte nje lajm madheshtor per Muslimanet ne Shqiperi.

Duhet te kesh parasysh dicka, Muslimanet ndryshe nga te Krishteret ne Shqiperi lindin nga 3-4 femije qe dmth pas 15-20 viteve do shikosh shifra akoma me bombastike .

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Duhet te kesh parasysh dicka, Muslimanet ndryshe nga te Krishteret ne Shqiperi lindin nga 3-4 femije qe dmth pas 15-20 viteve do shikosh shifra akoma me bombastike .
    ..ndersa jevgjit e arixhinjte, pjellin akoma me shume(sa me poshte , aq me pjellore)!! A thua do te behet Shqiperia vend jevgjish??!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    ..ndersa jevgjit e arixhinjte, pjellin akoma me shume(sa me poshte , aq me pjellore)!! A thua do te behet Shqiperia vend jevgjish??!!
    Po dhe sikur ? Une sjam racist. Bej 10 femij nese te dhimbset Shqiperia.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Hiq ska rendesi , bile sipas disave, ne Shqiperi ka me shum protestant se Musliman , ose jo ?

Mbrom ne Tiron (njeher vec per Bajrom e mbushnin bulevardin , tani edhe per natet e mdhoja):

Mashallah edhe per Korcen !...
    Rekordi i natës së parë, 40 mijë veta në festën e “Birra Korça”.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 16-08-2012 më 18:33
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Kjo me siper ishte pa lidhje fare , Islami nuk konkuron jeten sociale ne Shqiperi. Natyra njerezore eshte e terhequr ndaj qejfit dhe epshit. Ata besimtare qe shikon me siper kane mposhtur keto kenaqesi per tju perkushtruar Allahut.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Natyra njerezore eshte e terhequr ndaj qejfit dhe epshit. Ata besimtare qe shikon me siper kane mposhtur keto kenaqesi per tju perkushtruar(perkushtuar) Allahut.
    Meriton respekt cdo musliman qe perfundon agjerimin ne menyre dinjitoze ( pa hile !)...por,qellimi ishte te tregohen edhe realitete tjera shqiptare !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kjo me siper ishte pa lidhje fare , Islami nuk konkuron jeten sociale ne Shqiperi. Natyra njerezore eshte e terhequr ndaj qejfit dhe epshit. Ata besimtare qe shikon me siper kane mposhtur keto kenaqesi per tju perkushtruar Allahut.
    E ke gabim. Ke plot qe argjerojne e shkojne xhamirave por alkoolin cuditerisht se ka lene dot. Sic duket ca tundime nuk mposhten. Po te mposhteshin nuk do detyrohej femra te mbulohej me carcaf apo jo?
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    E ke gabim. Ke plot qe mbajne Ramazan e shkojne xhamirave por alkoolin cuditerisht se ka lene dot. Sic duket ca tundime nuk mposhten. Po te mposhteshin nuk do detyrohej femra te mbulohej me carcaf apo jo?
    Ai qe mban Ramazan nuk ka se si te konsumoj alkool. Te pakten gjate muajit te Ramazanit.
    Njerezit ne dallim nga kafshet i rezistojne tundimit ndryshe nese tundohesh nga nje femer me shale perjashta i bie tja kercesh persiper?

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •