Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Shif more Zhylsin analfabet qe u bo per rast studimi si specie e denegruar.
    O "Izbeglice" e zgjebosur hala me analfabetizmin tend? deri kur moj keshtu nuse me ty?

Kush na del hakun, Shefqethja? ai qe eshte bere figure tallese kudo qe per pasoje po e vuani edhe ju? si Shefka si ju talibanet nuk jeni gje tjeter vec se balerina qe dini me i tund bythet dhe vithet si te jeni kuqka te pafajshme. Nuk je faj se ne jeten tuaj pervec Shefqes dhe Mahmutit nuk dini gje tjeter, ende jeni me paragjykime te kohes mesjetare.

S'ke faj boll te ka denuar Allahu ty duke lene analfabet dhe vobek sa qe te beri izbeglice dhe argat e qafirave duke qel kanalizime dhe duke u bere idhtar i Shefqes, Mahmutit sa qe te eshte shkaktuar ngecje ne sinapse .

Imagjino kush flet viktima e kohes , ti s'din as te shkruash se le mo te flasesh ku gjysmat e fjaleve jane harapo-maxhype. Je njeri pa personalitet te mirefillt pervec qe hap kanalizime ne Austri (qe jam i sigurte qe asnje fjal gjermane nuk din), din vetem t'i tundesh bythet dhe asgje tjeter ne jeten tende prej skllavi, rob i vetedeklaruar dhe i deshtuar.
    .... te paskam prek boll keq !!!

Ashtu pra, do me thene Shefqeti ja arrijka qellimit.....mos haro, ai trimi eshte Doktor....dhe tamam ja u shqep shuplakat juve andej kendej me "sistem dhe llogari" te nje doktori....nuk do mend te kujtojm shume, perse na ik kaq shpesh ne "tirane"......ne kosove nuk paska vend per teje !!!, por kujdes, ai Tironsi mjafton (vetem NJE, sikur ja u kam paralajmeruar) per me ta bo helm edhe ate cep te parajses qe e enderon.....

Shih, mua nuk me pengojn VIP-at e miltetit tone (shfrenohu per sa e ke "half time" te fresket, e din se eksponenciel gjysmohet, pra, hurry up, se te ik koha), por mbyllnja papushken (nese nuk i kupton keto fjale harapo/turke, pyete ose nenen ose gjyshen) se eshte me mire per shendetin e juaj.

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Le ta shohin ISLAMOFOBAT urimin e Barack Obamës

Amerika shqiptarin e sheh si Musliman

Shqiptarë, urime Fitër Bajrami

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, ka marrë një mesazh urimi nga Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, me rastin e Festës së Fiter Bajramit.

“I dashur z. President, Ramazani shënon kohën kur familjet dhe bashkësitë festojnë së bashku në traditën e reflektimit, përkushtimit dhe shërbesës. Në emër të popullit amerikan, ju shpreh juve dhe mbarë popullit shqiptar urimet e mia më të mira teksa festoni Fiter Bajramin! Shpresoj që muaji i shenjtë i Ramazanit t’u sjellë të gjithë myslimanëve një periudhë ripërtëritjeje dhe ndarje të të mirave së bashku. Uroj që ju dhe populli shqiptar të gëzoni lumturi dhe begati përgjatë vitit të ardhshëm!”, theksohet në mesazhin e urimit të Presidentit amerikan drejtuar kreut të shtetit shqiptar.
    Selam alejkum ximi,

Natyrisht, edhe keto trimat tane e dijn se populli shqiptare eshte popull musliman, aman tash momentalisht kane "probleme" tjera, normalisht se ajo birra e shijshme duhet te pajtohet me ndergjegjen, e kjo pune arrihet duke rebeluar dhe share.........do ju teket me vone, kur do i lene "tertja", e perpos xhamise, nuk do ju mbetet "ambijent" tjeter ne jeten e tyre qe te ju ofroj nje "vlere" ne jete.....krejt me "kerluka" per dore e "terlleka" mbi kry duke belbezit "eshedu bilah" do ti shohesh duke ec per ne xhami....

me nderime
    albanish by nature

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Ca merresh me Fishtana buç*n o Nuh , keta langaraqe hapen b*thesh ne forum se ne realitet veshin fustona.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ca merresh me Fishtana buç*n o Nuh , keta langaraqe hapen b*thesh ne forum se ne realitet veshin fustona.
    Selam,

...nuk e di a ishe asaj kohe prezent ketu, por ne dispute te ngjajshme dhjetra her ja u kame berre me dije, se mjafton VETEM NJE musliman i nje lagje te tiranes, te ja u torpedoje gjithe ato pederasti qe ju nxjer truri adoleshent....ja, ku ja u vertetove.....para do muaj na u lajmeru nje vella nga Vlora...pasha Allahun, sikur u rra qielli mbi koke nga habija, se "edhe ne vlore paska islamista ???", o kukuuuuuuuu!!!

E din ti Rockyn si pergatitet per boks ???, e ka nje thes me zall te varur ne dhome dhe aty ushtron....fustani dhe disa exemplare ne kete mes jane po aj thesi per mua.....sa me shume qe ja u mshoj, aqe me i forte me behet boksi.....

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Selam,

...nuk e di a ishe asaj kohe prezent ketu, por ne dispute te ngjajshme dhjetra her ja u kame berre me dije, se mjafton VETEM NJE musliman i nje lagje te tiranes, te ja u torpedoje gjithe ato pederasti qe ju nxjer truri adoleshent....ja, ku ja u vertetove.....para do muaj na u lajmeru nje vella nga Vlora...pasha Allahun, sikur u rra qielli mbi koke nga habija, se "edhe ne vlore paska islamista ???", o kukuuuuuuuu!!!

E din ti Rockyn si pergatitet per boks ???, e ka nje thes me zall te varur ne dhome dhe aty ushtron....fustani dhe disa exemplare ne kete mes jane po aj thesi per mua.....sa me shume qe ja u mshoj, aqe me i forte me behet boksi.....

tung
    Hahahaha je i forte Nuh ashtu do ta bej dhe une looool me i llaf ta filloj me fustanin te parin loool

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Hahahaha je i forte Nuh ashtu do ta bej dhe une looool me i llaf ta filloj me fustanin te parin loool
    ... po mos ti kisha perjetuar keto maskarrleqe ne jeten time, do te isha ndoshta ndryshe....e kemi nje dhender, qe demonstrat per demonstrate udhetonte ne prishtine ne vitet e 80-dha, dhe skenderbeu ish KULMI i shqpitarllekut.......me vone po ai, udhetonte xhuma per xhumaje ne sllupcanin e kumanoves (mbi 100 km nje drejtim !!!) per ta ndegju rahmetli Jakupin.....kajher meselt ndryshojn brenda nates....per kete, nuk ja u mar edhe shume per kusure ketyre djemve sjelljet.....por sidoqofte, qortimet e mia kane synim edukimin.....dhe natyrisht i ndaj GRATIS....

Hajt se ika per taravi tash....na shkoj ramazani......

selasm
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Hajt se ika per taravi tash....na shkoj ramazani......

selasm
    Jalllaaaa ishalla po gjeni ndonje bashke me Mukin (Angmukio), hajt fundrrina te shoqerise tek vendi.

Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 17-08-2012 më 16:18

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Jalllaaaa ishalla po gjeni ndonje bashke me Mukin (Angmukio), hajt fundrrina te shoqerise tek vendi.

....ah ta hangsha intelektin qe ma ke......kur them se ju haj per mengjes me nje shtrese bukur te trashe nutella nuk me besoni !!!

Me siguri i nderove me kete "blic" idee shoket e tu...... lart do ta peshojn senzin per art dhe kreativitet......mos valle je rrit ne shutken e shkupit, se vallahi kaq "idee" madheshtore mund vetem atje ne rruge te mesohen !!!!

...gjeniale, po eshte DHUNTI nga i madhi ALLAH, qe ne mesin e muslimaneve nuk gjinden kesisoj "gjigande" te mendjes !!!..........

per mrekulli fustani, per mrekulli !!!, na verteton se ta paskam m'shu "ne te hollen" dhe qenke alivanos nga dhimbja.....ndryshe nuk shpjegohet komenti qe ke bere !!!

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Vetem rruspiet si puna jota merren me ksisoj fantazish.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    ....ah ta hangsha intelektin qe ma ke......kur them se ju haj per mengjes me nje shtrese bukur te trashe nutella nuk me besoni !!!

Me siguri i nderove me kete "blic" idee shoket e tu...... lart do ta peshojn senzin per art dhe kreativitet......mos valle je rrit ne shutken e shkupit, se vallahi kaq "idee" madheshtore mund vetem atje ne rruge te mesohen !!!!

...gjeniale, po eshte DHUNTI nga i madhi ALLAH, qe ne mesin e muslimaneve nuk gjinden kesisoj "gjigande" te mendjes !!!..........

per mrekulli fustani, per mrekulli !!!, na verteton se ta paskam m'shu "ne te hollen" dhe qenke alivanos nga dhimbja.....ndryshe nuk shpjegohet komenti qe ke bere !!!

tungi
    Cfare thua moj rrushe, te kapen ato shfrenimet e tua te lezetit? po duro moj Nuhrije se edhe sot te ka ngel Ramazani pastaj do jesh e lire te dalesh e te mallengjohesh me ata Arab, Maroken, Somalez e tu tradicional.

Urime Bajromin bashke me ate dylberin e forumit Mukin, Allahu ju rujt! Tani kthehuni temes dhe ushqyeni mendjen tuaj te semure.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •