Close
Faqja 5 prej 23 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 229
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Me vetëdije i shkruan këto gomarllëqe apo je i dehur me ndonjë narkotik? Ik ore se të është mjegulluar truri me këtë anti-islamofobinë, un jam Musliman dhe jam krenar për atë që jam, por kjo sdo të thotë që un nuk i dua të krishterët, ateistët apo budistët, kjo sdo të thotë që un jam terroristë dhe kam zemër të therrë një njeri, gjë që ska të bëj me një njeri që beson në diçka.
    Ik more ti aman me le te qete, ti sje mysliman ti je larg islamit e larg te qenit mysliman. A falesh, a lexon Kuran, a shkon ne xhami, e ndegjon ligjerata per fene islame, a praktikon islamin si fe, a praktikon sheriat, a e perkrah xhihadin?! ik RapSoul se ti sdin asgje, kush te tha ty qe po don me vra ndonje njeri apo nuk i don krishteret, ateistet e budistet. Ik mos i pshtjell gjerat, sjam duke bisedu per ty, thuj me mire se te vjen keq qe po vriten e po rrahin njerezit keshtu e po behen ne emer te 'fese tende', e mos m'u gjuj mua ne qafe se ste ndihem borxhli per asgje, e as nuk te kam borxh asgje keshtu qe perse po me ofendon.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ik more ti aman me le te qete, ti sje mysliman ti je larg islamit e larg te qenit mysliman. A falesh, a lexon Kuran, a shkon ne xhami, e ndegjon ligjerata per fene islame, a praktikon islamin si fe, a praktikon sheriat, a e perkrah xhihadin?! ik RapSoul se ti sdin asgje, kush te tha ty qe po don me vra ndonje njeri apo nuk i don krishteret, ateistet e budistet. Ik mos i pshtjell gjerat, sjam duke bisedu per ty, thuj me mire se te vjen keq qe po vriten e po rrahin njerezit keshtu e po behen ne emer te 'fese tende', e mos m'u gjuj mua ne qafe se ste ndihem borxhli per asgje, e as nuk te kam borxh asgje keshtu qe perse po me ofendon.
    Besimi fetar është diçka personale pse duhet të të jap un ty llogari ti je "ZOTI"?!! Atëherë edhe ty duhet të të vij gjynah për periudhën e errët Kishtare që mbizotëroi Europën për shumë e shumë dekada dhe u vranë me qindra mijëra njerëz në emër të Kishës, apo këto gjëra i ke haruar?
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    What makes you different from all other Muslims is you are Albanian first. Most people in the US don't know this.

Çfarë ju bën të ndryshëm nga të gjithë muslimanët tjetër është që ju janë shqiptarë së pari. Shumica e njerëzve në SHBA nuk e dinë këtë.
    Unë jam Shqiptarë, se çfarë besimi kam ajo është çështja ime personale dhe familjare, skam pse ta demostroj një gjë të tillë tek tjerët kur e kam brenda në shpirt, ndërsa kta pseudoanalistat këtu mundohen të përlyejnë edhe popullin Shqiptarë me ato veprat që bëjnë ata gomarët atje!
    Sui generis

Citim Postuar më parë nga ricky_ch Lexo Postimin
    Mos e ke ngatërruar termin terrorist?
    Të njëjtën e kemi bërë edhe ne në Kosovë,
    por nuk ishim terroristë.
    Cfare ke bere te njejten gjene Kosove ti? Nuk ke bombarduar asnjehere nje shkolle me femije te pafajshem. Nuk ke hedhur nje here ne ere nje autobuz me civile.

Nuk krahasohet lufta guerrile e kosovareve me afganet e qelbur qe vrasin njeri tjetrin se pari e pastaj te tjeret.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    ta pres koken si grua afgane qe ka bere seks jashte marteses
    Tashti i pushkatojne, jane bere me te moderuar.......
    (duhet account ne Youtube per te pare videon)

http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Fv%3D5CYGFgRAivY

Mund te shihet dhe ketu.(Euronews)

http://www.euronews.com/2012/07/08/kabul-condemns-inhuman-execution/

Lexoni arsyen se perse e pushkatojne dhe shume nga komentuesit ketu do kuptojne (nese duan) se kush eshte skandal dhe barbari ne te njejten kohe.
    MOS I NDY TEMAT no name

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Sa lehte i ndani gjerat me thike.

Dy gjera duhet te kuptohen:

1. Jo te gjithe amerikanet jane kaq entuziaste (sa shqiptaret) per politiken globale amerikane.

2. Jo te gjithe Afghanet jane terroriste.

Ashtu sic mund te bej gabime SHBA gjate luftimit te terrorizmit, ashtu edhe ne Afghansitan ekzistojne njerez qe preokupim kryesor e kane mbajtjen gjalle te familjes dhe mireqenien e saj...duke qendruar jashte secilit grup nderluftues.

Ne rastin konkret, nese ekziston ndonje artikull mbi hetimin e rastit ne fjale apo ndonje vendim i gjykates, eshte mire qe ta sjellni ketu dhe ta lexojme bashke. Nese afghanet kane qene qytetare te rendomte jam i bindur se pilotet amerikan do te ndeshkohen nga vet gjykatat e SHBA-se. Nese kane qene terroriste, me vjen keq qe nuk paskan qellu me shume se 12 persona. Do te ishte ideale sikur te vriteshin 1200 ne po te njejtin sulm.

Sa i perket kendimit te pilotit, i kam lakmi se sa i pregaditur psikikisht eshte ai pilot. Gjithmone nese viktimat kane qene terroriste.

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Tashti i pushkatojne, jane bere me te moderuar.......
    (duhet account ne Youtube per te pare videon)

http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Fv%3D5CYGFgRAivY

Mund te shihet dhe ketu.(Euronews)

http://www.euronews.com/2012/07/08/kabul-condemns-inhuman-execution/

Lexoni arsyen se perse e pushkatojne dhe shume nga komentuesit ketu do kuptojne (nese duan) se kush eshte skandal dhe barbari ne te njejten kohe.
    Po ka qindra raste si keto ne Afganistan. Prandaj dhe nuk ka vend te krahasosh luftetaret kosovare me keta kafshe. Eshte ofendimi me i madh qe mund tu behet atyre qe luftuan kundra serbit. Ta thote nje serb eshte e kuptueshme, por ta thote nje shqiptar?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    servilizmi i disa shqiptareve eshte vertete i neveritshem...
    i duket vehtje me amerikane se amerikanet.

edhe sikur te zinen gruan ne shtrat me ndonje marine do thonin: "he se nuk ka gje".
    Vasudhaiva Kutumbakam

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    servilizmi i disa shqiptareve eshte vertete i neveritshem...
    i duket vehtje me amerikane se amerikanet.

edhe sikur te zinen gruan ne shtrat me ndonje marine do thonin: "he se nuk ka gje".
    Admiral dude

When I think of Albanians I never think of the word "servility". Don't confuse loyalty with subservience.

Kur mendoj për shqiptarët kurrë nuk mendoj të fjalës "servilizm". A nuk e ngatërruar me besnikërinë e nënshtrimit.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Admiral dude

When I think of Albanians I never think of the word "servility". Don't confuse loyalty with subservience.

Kur mendoj për shqiptarët kurrë nuk mendoj të fjalës "servilizm". A nuk e ngatërruar me besnikërinë e nënshtrimit.
    loyalty?!?! ain't no loyalty in here.
    u can't say wrong is right just to prove ur loyalty. it's just fu**ing stupid.
    if you do smth wrong, it's wrong. but if my brother does ur same shit, it becomes right...
    that's the way how many people think in here.

nese nje i panjohur vjedh nje cante ne nje dyqan, ky eshte nje veprim i gabuar. nese ai qe vjedh canten eshte mik i imi, veprimi behet i justifikueshem dhe i drejte.

kjo eshte menyra e te menduarit e disave ketu.

duhet marre me veprimin dhe gjykuar veprimi si veprim.
    jo veprimi te behet i drejte apo i padrejte ne varesi te atij qe e ka kryer.
    duhet OBJEKTIVITET.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 5 prej 23 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •