user010.
Cilido qofte nenqellimi i USA ne ato ane, cilatdo qofshin interesat, per nje moment le ti shumezojme me zero. Ty si qytetar i kesaj bote cfare ndienjash te provokon gjendja ne keto rajone, mos e llogarit "gangsterllikun" e USA , mos llgarit as hallet tona per nje moment.
Si mund te shpetojne ato vende androkrate nga vuajtjet. Ku t'i gjejne grate e femijet mjetet per te sjelle ne realitet idealet e tyre(nqs ekzistojne)?
Dikur USA luftoi dhe derdhi gjak te na mbroje nga komunizmi
dhe fakti qe permende me siper ishte pjese e asaj gjakderdhjeje.
Ndaj te ben te qeshesh kur lexon: skandaloze -kendon dhe bombardon afganet, duket sikur e thote ndonje taliban dhe jo nje shqiptar.
Kaq.
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Te rrish aq kohe andej, te kesh pare gjithe ato vrasje, padrejtesira, mes injorances, pisllikut, domosdo do behesh ' kriminel'. Ne dasem sjane. Te merr rrjedha e jetes atje. Nuk eshte ndonje skandal I madh po he.
Keshtu eshte kur rriten femijet me videogames dhe action movies. Jete e poshter.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
.......për ata që e luftojnë terrorizmin!
Ndryshuar për herë të fundit nga ricky_ch : 10-07-2012 më 16:13
Nje video tjeter "skandaloze" dhe me shume te tjere te "pafajshem". Per fat te keqe, ket here nuk u kendua asgje.
Cfare mendoni se vihen ne rruge kunder trupave te huaj ose perse sulmohen menjehere kur ka aktivitet/levizje ne rruge?
Nje hint; kjo gje qe vihet ne rruge (mund te shkruhet shkurt edhe me 3 germa) ka vrare me shume trupa te huaj se cdo gje tjeter, si ne Irak apo Afganistan.
Il Club Più Titolato Al Mondo
God Bless those pilots! If you do not know what it feels like to have insurgents trying to kill you, don't even consider judging these men as you sit in front of your computer, drinking your coffee or beer, enjoying the freedom and security these servicemen ensure for our Family
U.S.A
Partizoni
Flisni shqip te marrim vesh dhe ne per cfare behet fjale.
Nëse njeriu kërkon të gjejë dobësinë më të madhe të njeriut,
me siguri do të vie në konkluzion se ajo është brainwashing (trushpërlarja).
Për ata që e kanë vështirë ta konfrontohen me te vërtetën
iu rekomandoj në vazhdim të shikoni filmin e Norman Solomon
"War made easy"
Më poshtë gjermanisht, por duket se nuk është komplet:
Ndryshuar për herë të fundit nga ricky_ch : 13-07-2012 më 11:33
Krijoni Kontakt