Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    _____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Me frymezove vertet me keto qe the, sidomos me himnin e nje vendi nacionalist multi-etnik.

Prape se ke haberin se cfare do te thote nacionalizem.
    Nuk e kam haberin si mbas kendvershtrimit tend.
    E di si eshte puna e ketij muhabeti, kush leu mend e veta pelqeu.

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Tani ngadale po e kuptoj pse shqiptaret jane populi me i varfer, me i shtypuri dhe i keqtrajtuari ne evrope..
    Kur nje fashist dhe nje kosmopolit(tip urieli) konfrontohen, fashisti per dy minuta e ben sallat kosmopolitanin tone.. dhe nga vlerat e tij te medha etike morale humane gjithenjerezore nuk mbetet as kujtimi.. sepse dihet qe fituesi e shkruan historin. Ne po themi qe nuk kemi qene asnjehere ne histori agresor e as nacionalist madje.. e kujt po i behet vone per kete pune, kemi fituar diqka apo vetem kemi humbur ne vazhdimesi njerez e territore. Evropa si kulle civilizimi po shperblen me antaresim ne BE shtetin e vetem qe ka bere gjenocid pas L2B, pa asnje kusht ndryshimi te orientimit te tij kriminel, as simbolik. Ne mbesim jashte, s'kemi bere krime asnjeher..
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Billy Joe Lexo Postimin
    ...ti shpetosh albanistanit mizerabel
    Dhe jashte te pret parajsa !
    Deshtimet,frustrimet,kompleksi i inferioritetit jane pjese e personalitetit tend.Nuk te ka faj Shqiperia.

E duam Shqiperine.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Ne fakt e kam kuptuar mire. Pse jemi te rrethuar me xenophobes te semure Serb dhe Greke s'ka faj fjala nacionalizem.

"One Nation, under God, indivisible, with liberty and justice for all"- thote himni ketej nga jetoj une.
    Amerikanet jane ata qe i thyen turit europes me ide te tilla. Ata jo vetem qe nuk i druhen nacionalizmit por biles e perkrahin haptazi, jo si disa shtete prostitute europiane sic eshte anglia qe thot bej si them une dhe jo si bej une. Sa here qe permendet nacionalizmi dalin shpirtrat e lig dhe shkruajn per ate qe paguhen. Tipa te till, sa do qe eshte e veshtire te behet, eshte me mir te injorohen se duke ju pergjigjur u jepet mundesia per te shkruajtur me shum dhe te tallen me ironine e tyre varfanjake.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Dhe jashte te pret parajsa !
    Deshtimet,frustrimet,kompleksi i inferioritetit jane pjese e personalitetit tend.Nuk te ka faj Shqiperia.

E duam Shqiperine.
    nuk me the cfar ip-je ke, nese ke ip shqiperie dhe je militant partiak, dhe beson brockullat e berishes per shqiperi e bukura e dheut, qenke rehat nga trute lol...nese je pjese e klases se felliqur politike qe vetem i ke marre shqiperise dhe s'i ke dhene asgje, jazek te qofte. nacionalizmin tend e coj ne hale, lol
    shqiperine nuk e do ti me shume se une

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Billy Joe Lexo Postimin
    nuk me the cfar ip-je ke
    Me con mallin e extremisteve islamik,digjen te te zbulojne IP.Gjasme te zbulojne dhe mandej fershellen shpata
    nese ke ip shqiperie dhe je militant partiak, dhe beson brockullat e berishes per shqiperi e bukura e dheut, qenke rehat nga trute lol...nese je pjese e klases se felliqur politike qe vetem i ke marre shqiperise dhe s'i ke dhene asgje, jazek te qofte. nacionalizmin tend e coj ne hale, lol
    Nofka ime nuk ka prapavije politike,dhe nuk jam as nga Shqiperija.Jam nga maqedonia.Te plotesua deshira,e zbulove IP e famshme.
    shqiperine nuk e do ti me shume se une
    Nuk thash qe nuk e don.Te gjith e duam ne nje menyre.Dallimi eshte qe disa e shkruajne Shqiperine me shkronja te vogla !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ka akoma domate zemerkau?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ka akoma domate zemerkau?
    Kam mbjell shoku ketu ne greqi mi solli plaka fidanet .vaj ullini drogs ,raki rrush moskat .

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga cincinati5 Lexo Postimin
    Kam mbjell shoku ketu ne greqi mi solli plaka fidanet .vaj ullini drogs ,raki rrush moskat .
    skam lon ven pa kerku fidane.

do boj kerkese ne ibay.

mos e permen mo ate moskatin se bohesh armik me mu

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    funderrines sllave fjala nacionalizem i zgjon te qeshur ne fytyre, mirepo po i shtove 'shqiptar' nga mbrapa eshte si t'ia kesh shqire ate nene kurve qe e ka pjelle.
    E njejta ndodhe dhe me antishqiptaret tjere pa dallim etnije, edhe 'mudt shqiptari' qofte. atij menjehere plot mudt i mbushet goja dhe fillon ta vjell o me shkrim o me goje.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •