Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 30-06-2012 më 09:01
Ndrysho Firmën
Syneti ose cirkumcizjoni eshte i rekomanduar nga te gjithe fete.
Te gjithe pejgamberet e All-llahut ( edhe Jezu Krishti) kane qene te bere synet.
Eshte nje rekomandim dhe jo obliigim( eshte pra sunet e jo fars).
Nga aspekti shendetesor e rekomandon edhe Organizate Boterore e shendetesise.
Polemikat se a duhet bere sunet femijet ose jo, kane kapluar gjith shkencetaret ne bote( urologe, pediajter, e kirurge).
Ata qe jane kontra sunetimit, te me besoni se jane te karikuar politikisht dhe me urrejtej te theksuar fetare, raciste e s'di cka.
Definitivisht, synetimi eshte mire qe te behet se ka shume perparesi ne cdo aspekt.
Per me shume shfletoni netin dhe do te shikoni, mos u beni aq naiva dhe anakronike....
Ndrysho Firmën
Ha-Ha -ha Ca i the mo caDerr me zile ??!!
![]()
Lesh ke lindur e lesh do vdesesh...nese nuk e largon urrejtejn dhe pakujdesine
qe ke per njerezit qe mendojne dhe jetojne ndryshe nga ti.
Sic pritet prepuciumi (lafsha) tek meshkujt, ashtu pritet prepuciumi i klitorisit ( jo klitorisi vet) tek femrat (kujdes, nuk pritet klitorisi).
Cdo gje tjeter eshte propagande antiIslame....
Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 30-06-2012 më 09:14
Ndrysho Firmën
Ore cuna po ckeni ju se cfare presin cupat shikoni re se cfare prisni vete, hej zot cna gjeti
Ore pa dale njehere cfare presin vajzat muslimane se dhe une se paskam degjuar ndonjehere .???
??
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 30-06-2012 më 09:28
Me nje fjal O Behar qenka e vertet se dhe femrat sipas fese u bekan Synet .
Me fal po- une do qesh hahaa-haha.kurr se paskam degjuar ndonjehere .
Hajde me fitoren e Italise neser![]()
Qyqeeee, edhe ky ligj kishte ngel pa dale!! Ca s'po nxjerr europa per te kundershtuar vendet jo "europiane"!!
Po edhe ne shqiptaret, 6 faqe "lufte" ... si nuk qeme te nje mendje njehere te gjithe pupu
Personalisht jam pro synetit te djemt per arsye higjenike e shendetesore. Lereni fene ne kete mes se s'ka pune fare, dikur çdo gje qe behej lidhej me fene per te bindur njerezit qe duhet bere pasi nuk kishte prova shkencore per t'i mbush mendjen.
Vellai im ka kaluar disa here infeksione ne moshen 1-2 vjecare e babi po priste te rritej edhe pak per ta bere synet (pasi as nuk vihej ne diskutim qe do behej synet, por ishte i vogel e i dhimbsej) derisa ju mbush mendja qe t'a benin edhe qe atehere s'pati me asnje lloj problemi.
Sinqrisht mendoj qe europa po perpiqet ne maksimum te gjej arsye per te kundershtuar vendet jo europiane....
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt