Kjo nuk eshte vetem nje shkelje e te drejtes kushtetuese te qytetareve per te praktikuar besimin e tyre por eshte edhe nje tjeter deshmi ku gjykatat dhe shteti marrin persiper pergjegjesite e prindit. Me sa duket, ai gjyqtari dhe ai pushtetari e do me shume femijen se sa babai e nena qe i kane bere koken.Në vendimin e gjykatës shkruhet se vendimi nuk i referohet synetit për arsye mjekësore. Bashkësia hebraike, por edhe ajo myslimane në Gjermani njoftoi se vendimi i gjykatës në Köln paraqet formën më serioze të përzierjes në të drejtat e bashkësive fetare.
Eshte nje nga format me te shemtuara te perpjekjeve te pushtetareve per te kontrolluar e limituar lirine e njerezve per te jetuar jetet e tyre. Objektivi final i ketyre njerezve te pire nga pushteti eshte Shqiperia komuniste ku diktatura u diktonte njerezve cfare te besonin, cfare te vishnin, cfare te hanin, cfare te mesonin, cfare te donin e cfare te urrenin. Nje ndrydhje totale e lirise se individit.
Albo
Po une nuk po e kuptoj pse e beni kaq tragjike ket gjest,apo u djeg tjeter gje si zakonisht!
Para dy javesh ka ndodhur i eshte detyruar prinderve shpejt te nderhyjn tek vogelushi i tyre ngase i kanosej rrezik i madhe nga infeksioni!Andaj mesoni pak me shume se u nevojitet edhe per fmine tuaj,nuk eshte gje per tu zgerdhi as qesh![]()
Gjithmone kondra keta......jallah se mos u teket per noi lufte ... nisur nga " e treta e verteta"....
ne gjermani ndalohet kurse jacka rekomandon OBSh-js
http://search.who.int/search?q=circu...s=p&lr=lang_en
Ndrysho Firmën
Ja Paska Nis Gjermani Mi Nguc Sallafist Musliman
High Voltage , Power Supply
Meqe turpi per te gjallet eshte...edhe une po e ha me buke e po ju pyes se a eshte i nevojshem synetlleku ne rastin kur nuk mund te hapet komplet pjesa e lekures...pasi sdi cte bej me cunat.
Prudo
Ajo quhet fimozis, shko ta Shikoj nje urolog dhe ata vendosin , ose me terheqje hapet vete, ose e zgjerojne pak,ose e bejne synet![]()
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Brrr po vajta e di qe do vendosin per synetllek.sa ishin te vegjel me thane ti ndihmoja me pak terheqje,por kisha frike.tani qe ata mund ta bejne vet,duket e pamundur te hapet.
Po knej nga ne thuhet qe pas berjes synet,kthejne nga shendeti femijet.keshtu thone edhe pas heqjes se bajameve.
Krijoni Kontakt