Close
Faqja 22 prej 25 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 249
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Vune flamurin italian tani?

hahahahaha hiq e ve flamura .
    I thashe komshiut hiqe flamurin nga ballkoni se na fulliqen , nje gol me 11 metra e ben ose vije une e pres me gershon ( ja thashe me shaka)
    Ai u trem e mori , e shkundi dhe e palosi me kujdes dhe mua me dhuroi nje veshtrim gjithe inot . Qyqa none nuk kane pike e sensit te humorit
    Jeto sot se neser nuk i dihet

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Po dhe fenella prap nuk vishet, te pakten per mua. Te dal rrugeve une me fanelle te italise e te me pyesin hje italian? jo jam shqiptar.

me vjen turp. me duket vetja sikur dua te jem italian
    e kuptoj c'thua dhe te jap te drejte ne nje fare mase, por veshjen e fanellave me flamur te nje shteti tjeter apo me emrin e nje shteti tjeter te shkruar behet edhe thjeshte per qeshtje mode...

ke sa te duash italiane, gjerman apo ku di une qe veshin fanellen e all backs (kombetarja e zelandes se re ne rugby), por nuk dalin te valevisin flamurin neozelandez.
    ashtu si ke sa te duash qe veshin fanella me flamur kuban dhe foton e che guevares, por nuk dalin te valevisin flamurin kuban.
    ashtu si ke sa te duash qe veshin converse me flamur amerikan, por nuk dalin te valevisin flamurin amerikan.

flamuri ne aksesore apo ne veshje eshte dicka tjeter per mendimin tim.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    e kuptoj c'thua dhe te jap te drejte ne nje fare mase, por veshjen e fanellave me flamur te nje shteti tjeter apo me emrin e nje shteti tjeter te shkruar behet edhe thjeshte per qeshtje mode...

ke sa te duash italiane, gjerman apo ku di une qe veshin fanellen e all backs (kombetarja e zelandes se re ne rugby), por nuk dalin te valevisin flamurin neozelandez.
    ashtu si ke sa te duash qe veshin fanella me flamur kuban dhe foton e che guevares, por nuk dalin te valevisin flamurin kuban.
    ashtu si ke sa te duash qe veshin converse me flamur amerikan, por nuk dalin te valevisin flamurin amerikan.

flamuri ne aksesore apo ne veshje eshte dicka tjeter per mendimin tim.
    Thjesht per mode eshte muhabet tjeter ke te drejte. Po kur vesh fanellen per tifozllik eshte ndryshe.

Dhe u pergjigjesh nese te pyesin, me pelqen ngjyra, s'me plas se u kujt shteti eshte. Po te festoj me bluze te Italise se fitoi Italia eshte ndryshe.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    tani qe solle keto shembuj ma mbyllen gojen me fakte lol ahahahahahah

bluza e nje skuadre tregon admirim, flamuri simbolizon shume gjera

ti jeton ne angli ne mos gabohem se qytete angleze ke pare te dekorohen me fjamuj gjerman, francez etc???/

Nje gjerman shprehu opinionin e vet edhe pse une mendoj se ai eshte gabim nuk mund te krahasohet me nje qytet te tere te dekoruar me flamur te huaj

Me e bukura eshte se po ti pyesesh pse e valvit ose ke vendosur flamurin e di si te pergjigjen sepse me pelqen skuadra e futbollit atij vendi ahahahah edhe vet nuk e din cfare po bejne

In conclusion, heres tjeter sill disa shembuj me serioz te lutem. mjaft me shembuj qesharak :P
    Qeke aptalle ti.

Une sikur e permenda qarte qe fanella kombetare e shume skuadrave kane te pikturuar ne ngjyra flamuret kombetare ne to.

Cfare simbolizon ajo fanelle pastaj?
    Syte qe te pelcasin?

Lol

Oj kjo lokja, na beka patrioten me dy pare mend ne te.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Une jam tifoz me Brazilin po nuk kam pasur asnjehere bluze te brazilit.
    Po, ty te jap te drejte qe sdo te ndihesh dikush qe sje ne ato momente tifozlleku.
    Te kuptoj so ndihesh, mgjth ketu po flasim per sport e sporti nuk ka si qellim ti beje njerezit patriota,perkundrazi,pavaresisht qe ka njerez qe i perdorin sportet per te tilla qellime.

Une nuk kam zgjedh italine sepse shqiperia ska qene e mire ne futboll.
    E zgjodha sepse me pelqeu futbolli i saj, qe i vogel kur isha.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Smth pathetic , te dija me te zgjuar dhe ty. Futu ne grup dhe ti. lol

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Qeke aptalle ti.

Une sikur e permenda qarte qe fanella kombetare e shume skuadrave kane te pikturuar ne ngjyra flamuret kombetare ne to.

Cfare simbolizon ajo fanelle pastaj?
    Syte qe te pelcasin?

Lol

Oj kjo lokja, na beka patrioten me dy pare mend ne te.

I rest my case me nje rob si ty. Nuk ia vlen. Mire mua do me pelcasin syte por ty te kane pellcit ketu qendron problemi se ndryshe do e kishe marre pergjigjen me kohe nga postimet qe jane shkruajtur me siper. Shko tani edhe bli flamur italian ose spanjoll. Eshte gje e mire per rob si puna jote se e mbani veten busy me ndryshime flamujsh. Go now get the flag and don't waste your time with people like myself that to you are "so called patriots".

p.s: une i kam "dy pare mend" ti akoma ske arrit tek cereku. You have a long way to go!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 29-06-2012 mė 15:35
    I LOVE GOD

j&g

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po, ty te jap te drejte qe sdo te ndihesh dikush qe sje ne ato momente tifozlleku.
    Te kuptoj so ndihesh, mgjth ketu po flasim per sport e sporti nuk ka si qellim ti beje njerezit patriota,perkundrazi,pavaresisht qe ka njerez qe i perdorin sportet per te tilla qellime.

Une nuk kam zgjedh italine sepse shqiperia ska qene e mire ne futboll.
    E zgjodha sepse me pelqeu futbolli i saj, qe i vogel kur isha.
    E ke zgjedhur se Shqiperia nuk ka futboll. Prandaj shikon shtetet e tjera kush ka futbollin me te mire, per te zgjedhur nje.

Vetem ne dhe shtete si puna jona pa futboll behen tifoze me shtete te tjera, se nuk kemi cfare shofim kur behet Euro dhe Botrori.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    cdo kene bere valle me ate te shkret flamur gigand, pas ndeshjes me pepinot ?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    E ke zgjedhur se Shqiperia nuk ka futboll. Prandaj shikon shtetet e tjera kush ka futbollin me te mire, per te zgjedhur nje.

Vetem ne dhe shtete si puna jona pa futboll behen tifoze me shtete te tjera, se nuk kemi cfare shofim kur behet Euro dhe Botrori.
    E kam zgjedh italine kur kam qene shume i vogel.
    Nuk e zgjodha se skishte futboll shqiperia se ne ato vite futbolli ne shqiperi nuk ishte aq keq, bile ka qene goxha mire se dekada e 80's ka qene e arte per futbollin shqiptar.

E zgjodha se desha, por edhe une sikunder ti, nuk e vesh fanellen italiane ne mes te italianeve e te bej sikur jam me italiani aty.
    Thjesht nuk me pelqen te shtirem.
    Personalisht fanellat e shteteve nuk me pelqen ti vesh e jam kunder atyre sic jam edhe kunder flamujve ne pergjithesi.

Te thashe me lart qe futbolli apo ndonje sport tjeter nuk duhet te perdoret per qellime patriotike e budalliqe te llojit te tille.

Mirepo, une fanellen italiane e kam, edhe kastile e vesh kur luaj futboll me shoket e mij shqiptare .
    Ndersa fanellen e juves e vesh kudo qe jam,mes italianeve apo jo .

Faqja 22 prej 25 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •