Close
Faqja 0 prej 25 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 249
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Si ju duket njė veprim i tille i shqiptarėve?

Para ca ditesh, pak kohe pasi mbaroi ndeshja e Kampionatit Boteror Gjermani - Argjentine, mora ne telefon per disa pune, nje shokun tim ne Shkoder.
    Degjoja nje zhurme te jashtezakonshme, bori makinash, njerez qe fishkellenin e bertisnin.
    Eshte plot e perplot me njerez - me tha ai shoku - qe po festojen fitoren e Gjermanise me flamuj gjermane neper rruget e qytetit.
    Kete gje ma konfirmuan edhe ne FSH, madje edhe per shqiptare jashte vendit: http://www.forumishqiptar.com/showth...=54030&page=58
    Mora rastin e Gjermanise si rast me i fresket. E kam pare me syte e mi se si u festua fitorja e Boterorit nga Italia ne 2006.
    Ndjehesha totalisht i turperuar.

Mua nje veprim i tille me duket i neveritshem. Ndokush edhe mund te justifikohet duke thene se eshte vetem tifozllek, por te dalesh neper rruge duke valevitur flamurin e nje shteti tjeter, mua me duket e tepruar.
    Pastaj ē'e mbaj une ne shtepi flamurin nje shteti tjeter? Per ēfare arsyeje?

Si nuk po e braktisim ndonjehere ate kompleksin e inferioritetit ne shqiptaret?!
    Mbetem duke puthur flamujt e shteteve te tjera.
    Nje minimum krenarie dhe nacionaliteti a nuk ekziston nder ne???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    Para ca ditesh, pak kohe pasi mbaroi ndeshja e Kampionatit Boteror Gjermani - Argjentine, mora ne telefon per disa pune, nje shokun tim ne Shkoder.
    Degjoja nje zhurme te jashtezakonshme, bori makinash, njerez qe fishkellenin e bertisnin.
    Eshte plot e perplot me njerez - me tha ai shoku - qe po festojen fitoren e Gjermanise me flamuj gjermane neper rruget e qytetit.
    Kete gje ma konfirmuan edhe ne FSH, madje edhe per shqiptare jashte vendit: http://www.forumishqiptar.com/showth...=54030&page=58
    Mora rastin e Gjermanise si rast me i fresket. E kam pare me syte e mi se si u festua fitorja e Boterorit nga Italia ne 2006.
    Ndjehesha totalisht i turperuar.

Mua nje veprim i tille me duket i neveritshem. Ndokush edhe mund te justifikohet duke thene se eshte vetem tifozllek, por te dalesh neper rruge duke valevitur flamurin e nje shteti tjeter, mua me duket e tepruar.
    Pastaj ē'e mbaj une ne shtepi flamurin nje shteti tjeter? Per ēfare arsyeje?

Si nuk po e braktisim ndonjehere ate kompleksin e inferioritetit ne shqiptaret?!
    si shkodran qe je duhat ta dish qe me shume se e duan shkodranet futbollin nuk e do askush tjeter ne shqiperi,nuk ka te beje me inferioritet apo mungese nacionalizmi ,thjeshte eshte pasioni per futbollin,e di qe eshte e cuditshme qe te dalin rruges dhe te bertasin per fitoren me flamuj ne dore,kete e pashe dhe une kur shkova ne shkoder,ti besoj e di qe ne shqiptaret jemi dhe bastexhij te medhenj,kur fitoi gjermani moren dhe ata ca lek ,mos ki merak se kur mbaron kampjonati nuk do valviten me flamujt,
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Une qe nuk valevis ndonjehere flamurin shqiptar jam me pak nacionaliste se dikush qe e mban p.sh. tek makina flamurin tone? Duhet te behet patjeter nje ekzibicion nga ana ime per te deshmuar ate qe ndiej?
    Ishin pyetje retorike, sepse per gjykimin tim valevitja e nje flamuri nuk ka te beje me ndonje kompleks inferioriteti e jo patjeter ka te beje me ndjesine e te qenit nacionalist apo jo.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    per gjykimin tim valevitja e nje flamuri nuk ka te beje me ndonje kompleks inferioriteti e jo patjeter ka te beje me ndjesine e te qenit nacionalist apo jo.
    me trego nje simbol me te madh te nje kombi sesa flamuri!!! mua nuk me vie nder mend asnje.
    per mua te valevisesh nje flamur qe nuk eshte ai i shqiptareve, eshte shembulli me i mire i mungeses se nacionalitetit...
    nje qe del neper rruge me flamur te nje shteti tjeter dhe te nesermen me flet qofte edhe nje fjale per nacionalizmin, per mua eshte nje hipoktit i klasit te pare.

a thua popujt e tjere jo te perfaqesuar ne boteror dalin neper rruge me flamuj gjermane e italiane pas nje ndeshjeje futbolli??? une them se jo.

imagjino pak ata qe jane shqiptare; jetojne ne kanada dhe dalin neper kanada me flamuj gjermane...
    une nuk arrij ta konceptoj absolutisht nje veprim te tille.
    ne asnje menyre.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Cuccador
    Anėtarėsuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    203
    Njerezit kane nevoje te identifikohen diku.Kur s'kane mundesi te identifikohen tek gjerat e tyre...identifikohen tek gjerat e te tjereve.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Cuccador Lexo Postimin
    Njerezit kane nevoje te identifikohen diku.Kur s'kane mundesi te identifikohen tek gjerat e tyre...identifikohen tek gjerat e te tjereve.
    ky eshte veprimi tipik i atyre qe vuajne nga kompleksi i inferioritetit...
    e verteton 100% ate qe thashe ne fillim.
    Vasudhaiva Kutumbakam

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    me trego nje simbol me te madh te nje kombi sesa flamuri!!! mua nuk me vie nder mend asnje.
    per mua te valevisesh nje flamur qe nuk eshte ai i shqiptareve, eshte shembulli me i mire i mungeses se nacionalitetit...
    nje qe del neper rruge me flamur te nje shteti tjeter dhe te nesermen me flet qofte edhe nje fjale per nacionalizmin, per mua eshte nje hipoktit i klasit te pare.

a thua popujt e tjere jo te perfaqesuar ne boteror dalin neper rruge me flamuj gjermane e italiane pas nje ndeshjeje futbolli??? une them se jo.

imagjino pak ata qe jane shqiptare; jetojne ne kanada dhe dalin neper kanada me flamuj gjermane...
    une nuk arrij ta konceptoj absolutisht nje veprim te tille.
    ne asnje menyre.
    Une e gjykoj ndryshe. Fakti se nje person ben tifozllik apo mban veshur nje fanelle, valevit dhe nje flamur, nuk e gjykoj si shkelje ndaj atdheut apo tradhti. Te pakten per mua hyn tek pjesa e te qenit tifoz. Ndoshta ngaqe vete nuk jam tifoze e nuk mund ta gjykoj sa mund te bej per nje skuader qe kam per zemer, rrjedhimisht e marr si pjese te atij aspekti, pra te tifozllikut.

i/e regjistruar Maska e Cuccador
    Anėtarėsuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    203
    Kompleksi i inferioritet nis nga mireqenia materiale.Nuk mund t'i kerkosh te jete nacionalist dikush qe s'ka nje minimum jetese decente.
    Instikti kryesor eshte mbushja e barkut,pastaj vijne te tjerat.Ne shqiperi njerezit jane barkthare,kshuqe mos prit nacionalitet.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Po mire sipas teje, meqe Shiperia nuk arrine te mari pjese ne kete kompeticion, shqiptaret nuk kane te drejte te bejne tifozllik per nje skuader tjeter? E njejta gje ndodh edhe me klubet e tjera te futbollit evropian, te shumte jane shqiptaret qe ndjekin kampionate te huaja(edhe atehere kur ishte e ndaluar) dhe jane tifoze te Interit, Milan, Chelsea, Barcellona etj...ne rast fitoreje eshte e drejta e tyre te shfaqin gezimin.

Mos u beni kaq fanatike!
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga Cuccador Lexo Postimin
    Se kam thene une e ka thene Abraham Maslow tek 'Hierarkia e nevojave'.
    Kerko per Hierarchy of needs nese je kurioze.
    Sa studime, libra, teori ka, nese do flisje gjithmone me fjalet e te tjereve, keq e lemsh do ishte mendimi qe do perfaqesoje! Nese shpreh dicka, qofte dhe formulim i dikujt tjeter dhe i referohesh, do te thote se perputhet me ate qe do te thuash ti. Apo une si shqiptare -barkthare a jo- e gjykoj gabim kete pjese?!
    Me ngjan se jo, prandaj dhe te replikova.

Faqja 0 prej 25 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •