more zoteri, nuk do ia dish ti per ndjenja kombetare.
nuk jane te gjithe si ti qe puth apo valevit flamurin italian kot se koti, sepse kur ke qene femije te ka pas pelqyer se si luan kombetarja italiane. dhe ndoshta nuk te lidh asgje me italine.
hajde marrezi shqiptare hajde.
cfare perralle e bukur. po 7 xhuxhat harrove t'i fusesh?
argjentine - brazil ne londer dhe ti pe gjermane me flamuj argjentinas ne dore... hmmm... sa ishin 10 apo 15??? hahaha. nga e more vesh se ishin gjermane???
pastaj ne stadium i ke pare (nese eshte e vertete) nuk i ke pare ne rruget e frankfurtit me flamuj argjentinas ne dore dhe neper makina duke i rene borive si te terbuar.
nejse ekskluzivitetin e kesaj idiotesie e kemi ne shqiptaret. nuk na e merr njeri.
Vasudhaiva Kutumbakam
Po ja se shef ti.
Do bej investikim rreth ketij fenomeni une.
Sa per historine qe te tregova, eshte ne dore tende ta besosh apo jo.
Sdo merrem edhe me kete gje une tani.
Nga e mora vesh qe ishin gjermane?
Sepse vishnin fanellen gjermane. Lol
Sa mend do kjo gje ta kuptosh?
Po mire, pse e quan idiotesi ti aktin e bere nga bashke patriotet e tu?
A mund ta provosh pse eshte idiotesi?
Ne shkoder isha para pak ditesh e pash nja du flamuj qe me then te drejten me pelqyen.Krijonin ambjen itenazional .
kjo eshte shume e veshtire... duhet te mendohem mire e mire. lmfao.
vertete nuk arrin te kuptosh pse eshte idiotesi te vendosesh nje flamur gjigand te nje X shteti ne nje rruge kryesore te nje qyteti shqiptar?
nuk arrin ta kuptosh pse eshte idiotesi te dalesh rrugeve duke valevitur flamujt e nje X shteti e te dalesh me 200 makina duke i rene borive, sepse ekipi perfaqesues i ketij i ketij shteti ka fituar nje ndeshje?
eshte e thjeshte. sepse je shqiptar. ekipi perfaqesues ne fjale perfaqeson ate X shtet, ate X komb, ate X popull, nuk te perfaqeson ty.
bej tifo apo simpatizo, por veprimet e mesiperme jane absurde e te ekzagjeruara.
aq me teper qe veprime te permasave te tilla i sheh vetem ne shqiperi e ne asnje shtet tjeter europian.
quhet ekip perfaqesues... ja kuptimi i fjales:
Perfaqesues - Ai qė flet e vepron nė emėr tė dikujt; ai qė pėrfaqėson e mbron tė drejtat dhe interesat e njė shteti, tė njė organizate, tė njė grupi njerėzish etj.
ti ndjehesh i perfaqesuar nga kombetarja italiane???
Vasudhaiva Kutumbakam
Eh mire, mendohu
Jo ,arrij ta kuptoj.
Tifozi i filan shteti do qe ta ndaje gezimin e tij me te tjeret kur i fiton skuadra.
Si mund ta bej te dallueshme kete gje?
Duke shpalos flamurin e atij ekipi.
Tani jane absurde apo te ekzagjeruara? Make up your mind, sepse absurde nenkupton nje veprim te gabuar ndersa e ekzagjeruara nenkupton dicka te papelqyeshme.
Kane ndryshim goxha midis njera-tjetres :P .
Prape ti bie ne kontradite ne komentet me lart.
Nqs nje skuader perfaqeson x-shtet,x-komb,x-popull, atehere i bie qe une as mos te bej tifo e as mos ti simpatizoj fare,sepse llogjikisht thats the conclusion.
Mirepo njerezit nuk i shohin gjerat me te tille sy ditet e sotme.
Ka plot njerez anembane botes te cilet veshin bluze me flamuj amerikan ne te.
Ka njerez qe te tille akt e bejne sepse e ndiejne se ai flamur nuk perfaqeson me nje shtet, nje komb apo nje popull, por nje ide, nje simbol, simboli i demokracise.
E njerez te tille duan te etikohen si pionere te demokracise, psh.
Personalisht, i shoh si highly subjective ideas , por ja qe ka njerez qe ndihen ne menyre te tille.
Fitoi gjermania e ai njeri mbase ndihet pjese e dickaje qe jo domosdomerisht duhet te hyje tek kategorite qe ti permende me siper.
Difference of opinions, me pak fjale.
Epo keshtu e sheh ti. Ca te tjere i shohin ndryshe gjerat.
Pse duhet te ndjehem une i perfaqesuar?
Une nuk krenohem per gjera qe skane lidhje drejt per drejt me mua.
Ti mbase fryhesh kur kombetarja jone fiton, mirepo per mua kesilloj ndenjash nuk ekzistojne fare. Asnjeri smund te te perfaqesoje ty si njeri dhe asnje veper e tjetrit smund te te beje ty krenar nqs ti nuk implikohesh drejt per drejt ne ate veper.
Une nuk fryhem me veprat e tjetrit.
Bej tifo sepse kam zgjedh te bej tifo me te tille skuader.
Ska shpjegim kjo gje.
Tifozlliku nuk shpjegohet me arsye.
Eshte ndjesi e pa-arsyetueshme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 29-06-2012 mė 18:00
cfare flet ore zoteri??? do me japesh edhe leksione gjuhe tani? pikerisht ti? ti nuk di as kuptimin e fjales "absurde" dhe as kuptimin e fjales "e ekzagjeruar". lol
te thuash absurde dhe e ekzagjeruar nuk eshte gabim. as kete nuk e kupton?
absurde nuk do te thote e gabuar. absurde eshte dicka qe bie ne kundershtim me llogjiken. e pakuptimte, (sensless not wrong, se ty te pelqen te shprehesh ne anglisht) mirepo jo cdo gje e pallogjikshme eshte "gabim".
psh. eshte absurde te dalesh ne rruge me tenxhere ne koke.
e ekzagjeruar nuk do te thote e papelqyeshme... eshte dicka qe kalon limitin.
p.sh. nese une te them qe je njeriu me i zgjuar ne bote, kjo nuk eshte e papelqyeshme. thjeshte kalon limitin e se vertetes...
une e shoh keshtu??? nga une e degjove per here te pare fjalen ekip perfaqesues? nuk e kam shpikur une. ndersa kuptimin e fjales perfaqesues e mora nga fjalori. pra nuk jam "une" qe e shoh keshtu...Epo keshtu e sheh ti. Ca te tjere i shohin ndryshe gjerat
e vertete. fatmiresisht (apo fatkeqesisht per ne) popujt e tjere europiane nuk i shohin gjerat si ti dhe ca gomere qe bllokojne rruget e bejne rromuje, dekorojne qytetin me flamuj te huaj vetem e vetem sepse ka fituar ekipi perfaqesues i nje shteti qe nuk eshte shteti i tyre, por e pelqejne kot pa asnje lloj shpjegimi llogjik.Mirepo njerezit nuk i shohin gjerat me te tille sy ditet e sotme.
me trego kur ajo qe ndodh ne shqiperi, te ndodhi ne nje vend tjeter ne europe!!!
Vasudhaiva Kutumbakam
O admiral , sikur e perdora dhe fjalen "nenkupton" ne shkrimin tim me lart.
Jo cdo fjale merret ne kuptimin literal te saj.
Se kam fajin une qe ti,leqe nuk kupton, por edhe i anashkalon debatit duke u kap tek kuptimi gjuhesor. Sikur te tha njeri te "define" fjale per mua . Lol
Ps: harrova te permend dicka qe ndodhi dje. Mbas ndeshjes balotelli iku ne stadium per te takuar nenen. Ishin nja ca tifoze italiane,me fanella italiane duke valevitur flamurin brazilian.
Gjeje ti se cfare ishin ata, italiane apo braziliane ?![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 29-06-2012 mė 19:41
Flamurin mbajeni n eshtepite tuaja o njerez, nuk keni pse e reklamoni ne sheshet e qytetit. Tere qyteti me nje skuader eshte?![]()
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt