Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Grabitësit tmerruan një lagje të tërë në mes të ditës dhe plagosën një polic

Greqi-Athine
    Grabitësit dy shqiptar 24 dhe 35 vjec tmerruan një lagje të tërë në mes të ditës dhe plagosën një polic.

Katër orë zgjati operacioni për arrestimin te dy shqiptareve që mbanin si mburojë vjehrrin e trajnerit!

Ngjarja tragjike filloi rreth orës 13.00 të mesditës së sotme.Dy grabitës u futën në shtëpinë e trajnerit të skuadrës greke PAOK për të grabitur.Në ato moment në shtëpi gjendej babai i tij,vjehrri dhe dy fëmijët e trajnerit.

Shtepia ndodhet në lagjen Kifisi ,afër banesës së kryeministrit grek Andoni Samara dhe ngjitur me shtëpinë e ish-ministrit të Financave Jorgo Papakonstandinu.

Dy grabitësit ,të armatosur me thika e pistoleta,kyçën në një dhomë pjestarët e familjes dhe filluan të kërkojnë paratë dhe sendet me vlerë.

Teksa po kërkonin nëpër shtëpi dy grabitësit,drejt banesës po vinte bashkëshortja e trajnerit,e cila pa se në vilën e saj diçka nuk po shkonte mirë.Kapërceu avllinë e saj dhe u hodh në shtëpinë e ish-ministrit të Finacave Jorgos Papakonstandinu dhe i kërkoi policit privat që të njoftonte policinë.

Brenda disa minutave tek shtëpia e trajnerit mbërritën dy motorçikleta të policisë dhe një makinë policie.Dy grabitësit shqiptar ,mbanin si mburojë vjehrrin e trajnerit dhe qëllonin kundër policëve.

Policia mundi të plagosi grabitësin shqiptar.Njëkohësisht e gjithë zona u rrethua nga policia,ndërsa një helikopter fluronte vazhdimisht dhe jepte të dhëna për grabitësit.

Dy autorët e ngjarjes qëlluan ndaj policëve me pasojë të plagoset në këmbë një polic,i cili tashmë gjendet në spitalin Ushtarak.

Policia lajmëroi banorët e zonës të futen nëpër shtëpi dhe të mbyllin dritaret dhe grrilat.Operacioni vazhdonte,plumbat fishkëllenin sikur të ishte luftë.

Policia mundi të arrestojë njërin prej grabitësve,ndërsa tjetri mundi të largohej.Shqiptari po kërcente nga avllia në avlli për të shpëtuar.Rreth orës 17.00 u ndalua në oborrin e një vile ,ndërsa e kishin lënë fuqitë për shkak të plagëve që kishte marrë në dorë e në këmbë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 30-06-2012 më 12:58

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    c'far plehrash dhe ketej ne it nuk lan me pa vjedh e vrar neper vila, 2 i kapen keto dit ne shqiperi per nje vrasje ne banesa
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    c'far plehrash dhe ketej ne it nuk lan me pa vjedh e vrar neper vila, 2 i kapen keto dit ne shqiperi per nje vrasje ne banesa
    leje se na beren hor na beren,shikoja dhe surratin si e ka,cjan keta njerez mor aman sikur jan rritur neper pyje,nuk ka gje me te dhimbshme ne shpirt na dhemb qe ne shume raste na dexhohet emri per keq,kan thene me mir te te dale syri sesa emri

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Te kete pasur kunje me vjehrrin e tranjerit ?
    Cdo gje eshte relative...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Nese eshte e vertet te denohen ne maksimum ndryshe nuk vene mend keta kafshe.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Ku jane anetaret te cilet te tema ''Greket e uritur'' bejne patriorin e flakte duke share mbare e prape dhe arritur deri aty sa ti urojne ...... njerezve.Duhet te jeni te sigurt se ky lajm eshte nj nga bemat e shqiptareve neper bote.
    MOS I NDY TEMAT no name

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Ku jane anetaret te cilet te tema ''Greket e uritur'' bejne patriorin e flakte duke share mbare e prape dhe arritur deri aty sa ti urojne ...... njerezve.Duhet te jeni te sigurt se ky lajm eshte nj nga bemat e shqiptareve neper bote.
    Une jam njera prej atyre anetarve. Mos te duket se ky perfaqson gjithe shqiptaret???? Ke harruar kasapanen qe i bene camve, ke harruar te lexosh temen ky greku perdhunoj te mituren shqiptare, ku greket theren me thike shqiptarin sepse ishte emigrant apo ke harruar te lexosh ku ushtria edhe shteti greke festonin festen nacionale se si do na pine gjakun ne shqiptarve edhe do na bejne zorret litar. Nje ushtri edhe shteti perfaqson gjithe kombin, nje hajdut nuk perfaqson gjithe shqiptaret. Ik mos na mbushni mendjen per greket e ndyre. Shqiptaret kane aq shpirt sa te denojn nje kriminel edhe pse eshte shqiptare, evgjitet greke kurre skan pasur shpirt e kurre sdo kene popull i poshter!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 29-06-2012 më 10:07
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Nese eshte e vertet te denohen ne maksimum ndryshe nuk vene mend keta kafshe.
    eshte mese e vertete se e pame live ne tv,te te them te drejten e kan tepruar shum ketej,mos harro se eshte e dyta ngjarje qe beri buje(them buje se te vogla ka thuajse perdite),brenda nje muaji kishim dhe ate ne peania qe e qelloj me arme i zoti i shtepise se i kishte vene thiken se emes ne fyt

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Te kete pasur kunje me vjehrrin e tranjerit ?
    ckuj ore ku e njihte vjerrin ky,vjerrin e mori peng si mbrojtse,keta kishin hap dhe 5-6 shtepi te tjera dhe hetimet skna perfunduar akoma

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Une jam njera prej atyre anetarve. Mos te duket se ky perfaqson gjithe shqiptaret???? Ke harruar kasapanen qe i bene camve, ke harruar te lexosh temen ky greku perdhunoj te mituren shqiptare, ku greket theren me thike shqiptarin sepse ishte emigrant apo ke harruar te lexosh ku ushtria edhe shteti greke festonin festen nacionale se si do na pine gjakun ne shqiptarve edhe do na bejne zorret litar. Nje ushtri edhe shteti perfaqson gjithe kombin, nje hajdut nuk perfaqson gjithe shqiptaret. Ik mos na mbushni mendjen per greket e ndyre. Shqiptaret kane aq shpirt sa te denojn nje kriminel edhe pse eshte shqiptare, evgjitet greke kurre skan pasur shpirt e kurre sdo kene popull i poshter!
    Po te pyes per dicka por duhet te pergjigjesh sinqerisht.
    Ke qene ndonjehere ne Greqi?

Nuk dua te mbroj ''greqine dhe politiken e shtetit grek'' por te gjithe e dime se si u soll populli grek me shqiptaret ne fillim te viteve '90 dhe si u shperblye nga disa elemente.Mos beni te diturin dhe te zgjuarin pa qene nevoja.
    MOS I NDY TEMAT no name

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •