Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 88
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Une citoj Biblen e ti me fjalorin tend po citon fene tende . Krimet e islamikeve talebane shqiptare i di gjithe forumi , e njejta ideologji eshte edhe ne rastet e sjella ne teme .

Kjo eshte doktrine islame qe per lenien e fese duhet te denohet me vdekje , e kam sjelle me hadithe sahih ( te vertetuara) kur ka qene tema ; keshtu qe nuk te llogarit kush derdellitjet e tua por arabet ua kane dhene ideologjine dhe ndaj villni vrer ketu . Ndersa te krishteret s'kane ndonjehere frike nga askush , edhe deshmor te behen prape nuk bejne idhujtari ne allah saudit .
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 10-06-2012 më 17:07
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Nëna e vajzës së përdhunuar: Do vetëdigjemi

Kunduz, 8 qershor 2012, NOA- Nëna e një vajze afgane 18 vjeçare, e cila është përdhunuar në mënyrë të përsëritur nga policia në provincën e Kunduz, kërkoi ndihmë nga qeveria, ndërsa paralajmëroi se nëse përdhunuesit e vajzës së saj nuk do gjykohen, atëherë ajo dhe vajza e saj do i vënë zjarrin vetes.

Siç raporton noa.al, nëna e vajzës së dhunuar është gruaja e një pastori dhe e ka denoncuar rastin në televizion duke treguar edhe emrat e 4 policëve përgjegjës për përdhunimin.

a.y/noa.al

http://www.noa.al/news/artikull.php?id=194922
    O koktul, po ne boten krishtere qe ndodhin me qindra-mijra, perdhunime e vrasje me te tmerrshme, i bejne sepse Jezusi u thot, apo si? Ik more, se ti nuk je as per Jezusin e as per dreqin...ke mbet ti te na tregosh "pordha" ketu...

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    O koktul, po ne boten krishtere qe ndodhin me qindra-mijra, perdhunime e vrasje me te tmerrshme, i bejne sepse Jezusi u thot, apo si? Ik more, se ti nuk je as per Jezusin e as per dreqin...ke mbet ti te na tregosh "pordha" ketu...
    Ceshtja eshte se ne "boten e krishtere" ato akte jane te denueshme, po ne "boten islame" z. Sami? Si i pergjigjesh lajmit me siper ti? A duhet te denohet nje njeri vetem se nderroi fene?

P.S. Nje keshille kam per ty; nuk me takon mua te te jap vertejte per fjalor dhe fyerje te rende, por po e perserite dhe nje here do te terheq vertje me te kuqe.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Harrova dhe nje gje!

gerrard73,
    Lajmi qe ke postuar, me gjase mund te jete i rreme ose i konstruktuar, kete e pranon edhe artikullshkruesi origjinal. Video eshte e vertete por nuk ka lidhje me subjektin e shkrimit, mjafton vetem kjo qe une por dhe persona te tjere te vejme ne dyshim kredencialet e medias qe ka hedhur ne qarkullim nje lajm te ketille.

Me aq sa jam informuar ne lidhje me kete lajm, autori ushqen ndjenja anti-myslimane e qe ketu dhe kendveshtrimi i tij ne lidhje me metoden se si e ka krijuar nje lajm te tille mua mu duk hic me pak nje "Taleban i krishtere".

Per me shume, mund te lexoni pergjigjen e autorit tek kjo faqe:

http://www.raymondibrahim.com/11807/...o-christianity

Ai akuzon myslimanet se sillen sensitiv kur behet fjale per tematika sociale qe prekin ne thelb shoqerine arabe. Autori, ne kundershtim me parimin e gazetarit, mjaftohet me pergjigjen se lajmi konfirmohet nga burime konfidenciale personale.

Per ta bere lajmin e besueshem, perpos nje faqeje duhet te sjellesh dhe shume burime te tjera qe vertetojne lajmin ne fjale. Arsyeja se perse e kerkoj nje gje te tille eshte se kur behet fjale per tema kaq sensitive ne lidhje me bashkejetesen e komuniteteve fetare ne Shqiperi, lajmi duhet verifikuar perpara se te hidhet ne forum.

-----------------

Une personalisht mendoj qe lajmi eshte i rreme, dhe do e raportoj ne forumin e moderatove per konfirmim e me mundesi marrjen e masave reciproke nese vertetohet i tille.

Ju faleminderit,
    S

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Doktrina arabe mbeshtetet edhe nga shume e shume shqiptare nder te cilet here pas here dalin xhihadiste qe sulmojne dhe vrasin, ti nuk ke se si habitesh nese shume shqiptare e miratojne kete krim. Kjo eshte pare edhe nga reagimet perkrahese tek gazeta qe e publikoi lajmin.

Deshmoret nuk meritojne as harrese e as indiference pasi vrasja e tyre eshte vrasje e çdo te krishteri sepse ai njeri eshte therur per besimin ne Jezus .
    Jane duke gabu shume qe po i vrasin njerezit vetem se nuk beson Allahun. Ne te vertete Jezusi thote se satani do t'i perdore doktrinat e rreme per t'i vrare te krishteret keshtu qe Ungjilli te mos perhapet e kjo do te ndodhe edhe kur te vjen dexhalli (Anti Krishti). E sekti apokaliptik, islami po e ben kete me se miri, prerjen e kokes eshte per kete sekt eshte krejt normale se nuk po ua beson allahun, po i vret myslimane e te krishtere se bashku po i fut ne varr. Vriten te krishteret OKB-ja hesht, vriten te krishteret superfuqite heshtin. Ndersa ne Bibel Jezusi thote se kush kap shpaten do te vritet nga shpata.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jane duke gabu shume qe po i vrasin njerezit vetem se nuk beson Allahun. Ne te vertete Jezusi thote se satani do t'i perdore doktrinat e rreme per t'i vrare te krishteret keshtu qe Ungjilli te mos perhapet e kjo do te ndodhe edhe kur te vjen dexhalli (Anti Krishti). E sekti apokaliptik, islami po e ben kete me se miri, prerjen e kokes eshte per kete sekt eshte krejt normale se nuk po ua beson allahun, po i vret myslimane e te krishtere se bashku po i fut ne varr. Vriten te krishteret OKB-ja hesht, vriten te krishteret superfuqite heshtin. Ndersa ne Bibel Jezusi thote se kush kap shpaten do te vritet nga shpata.
    Perpara se te vriten te krishtere apo myslimane, vriten njerez; dhe njerzit jane vrare pa marre parasysh fene. Feja gjithmon ka qene pretekst i sunduesve per te justifikuar qellimet e tyre te mbrapshta. Hapni syte ...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Sami mos u ngut mos fol prej vrerit por fol racionalisht. Mos u gezo se talebanet mund te te vrasin edhe ty, midis Kosoves mujn me ta qit bomben ne xhami e me te akuzu per qafir.

Po keshtu ndodhe kur USA me shume merzitet per sigurine e Izraelit (i cili ka arme berthamore e mund ta mbroje veten) sesa per krishteret e asaj pjese qe jane braktisur nga krejt bota e vriten per cdo dite.

i/e regjistruar Maska e Dolce_Angelo
    Anëtarësuar
    25-11-2010
    Vendndodhja
    Long Island NY
    Postime
    256
    Allahu Ekber e mbyte njerin ,ja mban vetit fetar , qka kemi me ja pa na sherrin qetyne ekstremistave (vehabistave) te tane as serbis sja kemi pa. Un muslimane jom po me vjen turp per kta njerz.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    morted morted
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Nese ne boten e krishtere ndodhin krime, kjo nuk heq nga pergjegjesia kriminelet myslimane.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •