Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 88
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    O koktul, po ne boten krishtere qe ndodhin me qindra-mijra, perdhunime e vrasje me te tmerrshme, i bejne sepse Jezusi u thot, apo si? Ik more, se ti nuk je as per Jezusin e as per dreqin...ke mbet ti te na tregosh "pordha" ketu...
    Cili i krishtere ben perdhunime dhe maskaralleqe, madje ne emer te fese pra jezusit?

Juve jeni ne gjendje te ndani ndryshimin apo jo? Ajo vrasje u be ne emer te fese islame duke rrecituar vargje nga libri i kesaj feje dhe ti krahason krimet ne boten perendimore laike me krimet e kafsheve islamiste!

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Ok, do mundohem te jem me i qart, nje person qe bene nje krim te tille, pa marr parasysh se per qfare arsye (qofte per allah, qofte per jesus apo tjeter), po te qelloja une aty prane ose do t`ma kishte hequr edhe mua ose do t`ia kisha hequr une atij. Pastaj, sikur te isha une pergjegjes, kompetent per denimin e tij, do ta kisha denuar me te njejten mynyre, ndoshta edhe me keq.
    Mirepo, ta keni nje gje parasysh, se nuk duhet te pergjithesohet, si nje ceshtje islame ne pergjithesi, sepse fundi i fundit edhe une mund te dal e te them ne emer te krishtit e bibles beje kete apo ate. Dihen rastet ne Gjermani per perdhunimet e femijve nga njerze te niveleve te larta krishtere, etj. etj...e cfare te them une tani?...se keta kete e kane bere ne emer apo per hire, apo sidoqofte, te krishtit, apo krishterimit. Une kurre nuk e them e as nuk e kam thene.
    Ajo, qe me nevrikosi ne kete teme (si edhe ne shume tema), disa (jane goxha nje numer i konsiderueshem), jo se u intereson atyre per raste te tilla konkrete aq shume, por, pikerishte duke perdor raste te tilla si pretekst, shprehin, ne teresi, urrejtjen e tyre, njerezore e shpirtrore, (ndoshta edhe krishtere, meqe jane te krishter, (per mua jo te mire ndaj Jezusit e krishterimit), megjithate une nuk besoj, sepse nje krishter i mire nuk e bene kete) ndaj fese islame. Me kete edhe, pretendojne (apo edhe veq diku-diku kan arrit qellimin) te shkaktojn nje rremuj konfuze ne popull ne mynyre qe ky popull te jet sa me i perqar. Perqarja dihet se ku mund te na qoj si popull, nuk ka nevoj per shpjegim.

Ne rastin konkret, reaigimi im, ndaj ketij jacobit, ishte vetem se nuk munda me shume te duroj, ne momentin kur ky pis, edhe anetaren Nete e quajti, pothuajse gati Vrasese islamike apo disi ne kete mynyre, vetem se ajo ne nje mynyre shume te thjeshte e modeste, sinqerisht sugjeroj qe mjafte me akuza e gjykime te tilla te pakuptimta, apo mjafte me me tema te tilla, keshtu diqka.
    Scion, ti po me jep veretje,...he,he... mos u be qesharak, te lutem. Nuk po ta them arsyen pse, sepse ti e di shume mire. Vetem nje; mjafte me, me tema e postime te tilla se jeni bere per te qeshur me ju...

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga JacobGold Lexo Postimin
    Cili i krishtere ben perdhunime dhe maskaralleqe, madje ne emer te fese pra jezusit?

Juve jeni ne gjendje te ndani ndryshimin apo jo? Ajo vrasje u be ne emer te fese islame duke rrecituar vargje nga libri i kesaj feje dhe ti krahason krimet ne boten perendimore laike me krimet e kafsheve islamiste!
    Ne irak per krishterizem kan masakru ma shum se dy milion civil gra pleq dhe thmi,

ne kosov 17000

ashtu edhe skenderbeu ka masakru shqiptar vevem e vetem pse kan pranu fen islame, ku je ty rnu ti

ne duhet mi denu krimet e jo mu shty se kush po bon ma shum krim

gjith ashtu edhe luften e hitlerit e ka perkrah kisha, dhe te gjitha luftrat e mdha nisin nka krishterizmi
    po qysh tja bojm ne qe mos te mburrem me masakra por me moral te lart ti fundosim krimet dhe kriminelt
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Ne irak per krishterizem kan masakru ma shum se dy milion civil gra pleq dhe thmi,

ne kosov 17000

ashtu edhe skenderbeu ka masakru shqiptar vevem e vetem pse kan pranu fen islame, ku je ty rnu ti

ne duhet mi denu krimet e jo mu shty se kush po bon ma shum krim

gjith ashtu edhe luften e hitlerit e ka perkrah kisha, dhe te gjitha luftrat e mdha nisin nka krishterizmi
    po qysh tja bojm ne qe mos te mburrem me masakra por me moral te lart ti fundosim krimet dhe kriminelt
    Kjo tregon shume mire çfare jeni juve...

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga safinator Lexo Postimin
    Nuk e kom menden me u merzit per veprat e TUNEZIS e as per TY ferre

pas te verrtetes vjen vetem rrena

kalofsh bukurr, ta luftosh krimin per dikend osht sikur me ba vet vrasje

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga safinator Lexo Postimin

shiqo e mos fol kot

me vjen keq por un nuk e kom mrri at luft vetem qka po ndegjoj dhe po shiqoj, vetem po i percjelli
    Ndryshuar për herë të fundit nga pejani34 : 11-06-2012 më 09:37

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=InWJtBn_MLU

shiqo e mos fol kot

me vjen keq por un nuk e kom mrri at luft vetem qka po ndegjoj dhe po shiqoj, vetem po i percjelli

Pejani34, je shqipetare ti apo ke mbetur me stergjysherit e Stambollit!!!Ulemasë Shqiptare në Stamboll thuhet: ”T’u qenë se populli fisnik shqiptar është osmanli dhe mysliman. ekzistojnë obligime fetare dhe kombëtare që germat e arabishtes t’i skalisë në kokë. Ne e shpallim vendimin e marrë se e pranojmë alfabetin arab për ta shkruar gjuhën tonë....” Këtë deklaratë e kanë nënshkruar intelektualët dhe profesorët e Medresesë së Fatihut, ndër të cilët janë edhe emrat e profesorëve nga qytetet e Maqedonisë së sotme: Muftiu i Manastirit – Rexhep Xhudi (Voka), profesori i Medresesë së Fatihut - Ismail Haki nga Tetova, Hafiz Rexhoi nga Prilepi, Musa Qazimi nga Dibra, Arif Hikmeti nga Kumanova, Inspektori i Përgjithshëm për Maqedoninë Hysen Hilmi Pasha, Abdylhakim Hikmeti nga Gostivari etj . po ashtu edhe Riza Beu, Shaqir be Jegjeni, Sybi Efendii, Bedri Efendi, Haxhi Ali Elbasani, Haxhi Muhamed Vlora etj, kërkonin që gjuha shqipe të shkruhet me shkronja turke-arabe dhe këtë e justifikonin duke thënë se Gegnija shkronjat latinisht nuk i pranon, kurse Riza beu nga Shkodra pohonte: ”se nuk ka nevojë të mësohet shqipja, neve na mjafton turqishtja. Në shkolla vetëm turqisht lexohet.” Ose, siq u prononcua Shaqir be Jegjeni:” Në Dibër nuk është kush që do shkolla shqipe, edhe në past ndonjë, edhe ai do me shkronja arabe
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Une citoj Biblen e ti me fjalorin tend po citon fene tende .
    Krimet e islamikeve talebane shqiptare i di gjithe forumi
    , e njejta ideologji eshte edhe ne rastet e sjella ne teme .
    o koke tul..sille bre nje krim te talebaneve shqiptare..mos fol ne tym..bjer fakte..

a e din si jeni bere ju fetaret o daniel..si zgjebja..duhet me gjete nje ilaq te forte me ju shkul nga trupi i shqiperise e me ju derguar andej nga i merrni instruksionet ekstremiste te te gjitha kraheve..kaq shume e urreni njeri tjetrin sa qe habitem..nuk e di por jeni krejt te pakte ne numer dhe per kete jeni edh me te eger ne urrejtje..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin

Pejani34, je shqipetare ti apo ke mbetur me stergjysherit e Stambollit!!!Ulemasë Shqiptare në Stamboll thuhet: ”T’u qenë se populli fisnik shqiptar është osmanli dhe mysliman. ekzistojnë obligime fetare dhe kombëtare që germat e arabishtes t’i skalisë në kokë. Ne e shpallim vendimin e marrë se e pranojmë alfabetin arab për ta shkruar gjuhën tonë....” Këtë deklaratë e kanë nënshkruar intelektualët dhe profesorët e Medresesë së Fatihut, ndër të cilët janë edhe emrat e profesorëve nga qytetet e Maqedonisë së sotme: Muftiu i Manastirit – Rexhep Xhudi (Voka), profesori i Medresesë së Fatihut - Ismail Haki nga Tetova, Hafiz Rexhoi nga Prilepi, Musa Qazimi nga Dibra, Arif Hikmeti nga Kumanova, Inspektori i Përgjithshëm për Maqedoninë Hysen Hilmi Pasha, Abdylhakim Hikmeti nga Gostivari etj . po ashtu edhe Riza Beu, Shaqir be Jegjeni, Sybi Efendii, Bedri Efendi, Haxhi Ali Elbasani, Haxhi Muhamed Vlora etj, kërkonin që gjuha shqipe të shkruhet me shkronja turke-arabe dhe këtë e justifikonin duke thënë se Gegnija shkronjat latinisht nuk i pranon, kurse Riza beu nga Shkodra pohonte: ”se nuk ka nevojë të mësohet shqipja, neve na mjafton turqishtja. Në shkolla vetëm turqisht lexohet.” Ose, siq u prononcua Shaqir be Jegjeni:” Në Dibër nuk është kush që do shkolla shqipe, edhe në past ndonjë, edhe ai do me shkronja arabe
    He,...mer ti pa doreza? ...akoma nuk e ke te qarte, edhepse e perserite panderprer kete shkrim neper tema te ndryshme fetare, se kjo ka te beje me persona, grupe apo qarqe te caktuar, e jo me islamin?
    Ti, nuk don ta kuptosh apo vertet je kaq i ceket ne tru qe nuk po mundesh ta kuptosh?
    Per mua vlen e para, por qe me jep te vlersoj ty, si nje njeri i dashakeq i popullit tende...kupton, apo jo?

Pastaj, ketu ne kete teme behet fjale, se kush ka vra e prere per motive fetare, kupton? Pra edhe Skenderbeu ka vrare shqiptare per shkak fese, apo jo? Se a e ka bere ne emer te krishtit apo shqiptarizmit, kjo eshte qeshtja? Fale zotit e mendjes time, qe kam bindjen se per shkak te dytes e ka bere, per ate per mua eshte edhe hero legjendar i popullit shqiptar, se po te ishte e kunderta...heemmm

(Ta shohim, ne postimin tende pasues, se qfare ke kuptuar?)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sami Hyseni : 11-06-2012 më 14:04

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Keta lloj njerezish nuk jane musliman, sepse nuk veprojne si te tille!!! keta ose jane trupeshq qe nuk njohin fejën e tyre, ose jane agjente keqberes per qellime politike!

Ne "Kuran" thuhet mjafte qart; Nuk ka dhunë në fe! [Sure el-Bakare, 2:256]

Askush nga dijetaret (ata qe kane lexuar dhe kuptuar kuranin) nuk detyrojne asnjeri ta pranoj fejën Islame! .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Principat : 11-06-2012 më 15:17

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •