Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 88

E therin sepse ndërroi fenë, nga mysliman u bë i krishterë

E therin sepse ndërroi fenë, nga mysliman u bë i krishterë

Në Tunizi një ngjarje e pazakontë ka tronditur botën, ku tregohet sesi është therur një person sepse ndërroi fenë, nga mysliman ai është kthyer në i krishterë.

Kjo ka qenë dhe arsyeja që i kushtoi jetën të riut, i cili nuk u pranua të kërkonte falje.

Në video dëgjohen lutjet në arabisht, që dënojnë Krishterimin dhe thonë se, “Nuk ka Zot tjetër përveç Allahut dhe Muhamedi, i cili është i dërguari i tij”.

Pastaj personat që tregohen në video të maskuar, duke bërtitur “Allahu Ekber”, (Zoti është i madh ekzekutuesi) ia preu kokën për dy minuta djalit të ri, për ta ndëshkuar, sepse i ktheu shpinën Allahut.

Dhe sikur kjo të mos ishte e mjaftueshme, pas ekzekutimit, e mori kokën si trofe në duart e tij, duke festuar e bërtitur për fitoren.

Videoja e tmerrshme u transmetua në televizionin egjiptian, ku prezantuesi Tawfiq Okasha, ndërpreu transmetimin duke bërtitur, “A është e mundur? A është ky Islami?”

Videoja ka pamje të shumë të rënda, ndaj nuk mund ta publikojmë. Fotoja është shkëputur nga videoja në fjalë.

/Firstpost.com/

Përgatiti: E.L - SHEKULLI
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 19-06-2012 më 07:58

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Nga mysliman, i krishterë dhe nga krishterë i… vdekur!

Ky ishte dënimi që morën për të një grup myslimanësh fanatik në Tunizi.
    Dhe e gjitha kjo pse?
    Pse ai ndryshoi besimin fetar dhe braktisi myslimanizmin!
    Ekzekutuesi për dy minuta rresht mundohej t’i priste kokën të sapo pagëzuarit i krishterë, në shenjë dënimi pse ai refuzoi Allahun! Dhe si mos mjaftonte kjo, sapo mundi ti presë kokën, e mori atë dhe e shëtiste si trofe duke kënaqur kështu urrejtjen e tij të sëmur.

Por, më e pabesueshmja e incidentit të pa precedent ishte se autorët e vrasjes makabre, e filmuan atë duke e publikuar në internet, madje videoja e horroit, u publikua dhe nga televizioni Egjiptian, gjë që neveriti së tepërmi prezantuesin e tij, duke u mjaftuar live në ulërima për këtë paturpësi dhe barbarizëm dhe me të drejtë pyeste se nëse ky është Islami. Video e horroit, është publikuar në internet, por albobserver.com, vendosi të mos e publikojë atë për shkak të pamjeve shumë të ashpra dhe çnjerëzore që ajo disponon./albobserver.com/
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 10-06-2012 më 05:12
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    allah allah..
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ungjilli sipas Mateut
    Kapitulli 10
    16
    Ja, unë po ju dërgoj si dele në mes të ujqërve; jini, pra, të mënçur si gjarpërinjtë dhe të pastër si pëllumbat.
    17
    Por ruhuni nga njerëzit, sepse do t`ju zvarrisin përpara sinedrave të tyre dhe do t`ju fshikullojnë në sinagogat e tyre.
    18
    Dhe do t`ju çojnë përpara guvernatorëve dhe përpara mbretërve për shkakun tim, për të dëshmuar para tyre dhe para johebrenjve.
    19
    Dhe, kur t`ju dorëzojnë në duart e tyre, mos u shqetësoni se çfarë dhe si do të flisni; sepse në atë çast do t`ju jepet se çfarë duhet të thoni;
    20
    sepse nuk do të jeni ju që do të flisni, por Fryma e Atit tuaj që do të flasë në ju.
    21
    Tani vëllai do të dorëzojë vëllanë në vdekje dhe ati të birin; dhe bijtë do të çohen kundër prindërve dhe do t`i vrasin.
    22
    Dhe të gjithë do t`ju urrejnë për shkak të emrit tim; por ai që do të qëndrojë deri në fund, do të shpëtojë.
    ....
    28
    Dhe mos kini frikë nga ata që vrasin trupin, por nuk mund të vrasin shpirtin; kini frikë më tepër nga ai që mund t`ua humbë shpirtin dhe trupin në Gehena.
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 10-06-2012 më 05:13
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Letra e pare e Korintasve

Kapitulli 4

9

Sepse unë mendoj se Perëndia na ka paraqitur ne apostujt si të fundit, si njerëz të dënuar për vdekje; sepse u bëmë lojë për botën, për engjëjt dhe për njerëzit.

12

dhe mundohemi, duke punuar me duart tona; duke qenë të fyer, bekojmë; duke qenë të përndjekur, durojmë;

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Perveç te qeshurave te ndokujt

Ne Bibel thuhet

Ungjilli i Gjonit

Kapitulli 16

1

``Jua kam thënë këto gjëra, që të mos skandalizoheni.

2

Do t`ju përjashtojnë nga sinagogat; madje po vjen ora kur, kushdo që t`ju vrasë, do të mendojë se i ka kryer një shërbim Perëndisë.

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Nëna e vajzës së përdhunuar: Do vetëdigjemi

Kunduz, 8 qershor 2012, NOA- Nëna e një vajze afgane 18 vjeçare, e cila është përdhunuar në mënyrë të përsëritur nga policia në provincën e Kunduz, kërkoi ndihmë nga qeveria, ndërsa paralajmëroi se nëse përdhunuesit e vajzës së saj nuk do gjykohen, atëherë ajo dhe vajza e saj do i vënë zjarrin vetes.

Siç raporton noa.al, nëna e vajzës së dhunuar është gruaja e një pastori dhe e ka denoncuar rastin në televizion duke treguar edhe emrat e 4 policëve përgjegjës për përdhunimin.

a.y/noa.al

http://www.noa.al/news/artikull.php?id=194922

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180
    te dy lajmet shume te tmerrshme

Lutem qe Jezusi ti forcoje ne kto prova qe kalojne besimtart ne kto vende.

Qofte bekuar emri i Zotit!!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    .................................................. ...........
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 10-06-2012 më 16:23
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Doktrina arabe mbeshtetet edhe nga shume e shume shqiptare nder te cilet here pas here dalin xhihadiste qe sulmojne dhe vrasin
    , ti nuk ke se si habitesh nese shume shqiptare e miratojne kete krim. Kjo eshte pare edhe nga reagimet perkrahese tek gazeta qe e publikoi lajmin.

Deshmoret nuk meritojne as harrese e as indiference pasi vrasja e tyre eshte vrasje e çdo te krishteri sepse ai njeri eshte therur per besimin ne Jezus .
    ke raste kur shqiptaret paskan vra per fe i dashur..na i trego edhe neve..ti dime kush kenkan qene keto qe paskan vra per fe..ndryshe mos ha shume me propogande ekstremiste..

ky rasti i tunizianit cka ka lidhje me forumin shqiptar..ishte tunizian ky i shkreti apo shqiptar..nese ka qene shqiptare mund te diskutonim ketu..valla sa leshat vriten neper bote nuk na del forumi me i diskutue..

deshmore i kujt eshte ky fatkeqi o daniel..deshmore i shqiperise apo i tunizise..apo deshmor i jezusit..nuk po e marrim vesh..e ban lemsh..ti kritikon muslimanet pse ato therriten ne vellezerit musliman dhe njekohesisht vete ti na ben deshmore..sikur nuk shkon kjo pune..

Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Nëna e vajzës së përdhunuar: Do vetëdigjemi
    Kunduz, 8 qershor 2012, NOA-
    Nëna e një vajze afgane 18 vjeçare,
    e cila është përdhunuar në mënyrë të përsëritur nga policia në provincën e Kunduz, kërkoi ndihmë nga qeveria, ndërsa paralajmëroi se nëse përdhunuesit e vajzës së saj nuk do gjykohen, atëherë ajo dhe vajza e saj do i vënë zjarrin vetes.

Siç raporton noa.al, nëna e vajzës së dhunuar është gruaja e një pastori dhe e ka denoncuar rastin në televizion duke treguar edhe emrat e 4 policëve përgjegjës për përdhunimin.

a.y/noa.al

http://www.noa.al/news/artikull.php?id=194922

vjaza qenka afgane e ne duhet te na plase trapi pse e paskan perdhunu ..a din sa femra perdhunohen ne bote o daniel..sipas nje statistike ne cdo 4 sekonda perdhunohet nje femer ne amerike..po te diskutonim per to valla nuk do kishim asnje sekonde kohe te diskutonim per problemet e tjera..apo ty te duhet ta sjellesh ne kete forum per arsye se kjo vajza qenka e nje pastori..pune e madhe ne eshte e nje pastori apo e nje pastoreje..e nje hoxhe apo e nje hoxhovice..akti eshte i denushem jasht kontekstit fetar por si ekstremist qe jeni i vini konotacion fetar..keshtu qe mos na qani koken me budalliqe te tilla..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •