Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 88
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=InWJtBn_MLU

shiqo e mos fol kot

me vjen keq por un nuk e kom mrri at luft vetem qka po ndegjoj dhe po shiqoj, vetem po i percjelli
    Pejan ke re ne propagande. Gjergj Kastrioti nuk vrajti asnje mysliman pervecse ne vetmbrojtje. Edhe po te ishin greke te krishtere apo ku ta di une nje shqiptar ka te drejte te vetmbrohet kur i sulmohet vendi, familja, pragu i shtepise, nderi etj. nuk e ben per shkak te fese, por per vetmbrojtje. Skenderbeu nuk i luftoi turqit (osmanet) se ishin myslimane por se ia sulmuan vendin, atehere perse eshte kaq e veshtire per ju qe te kuptoni kete. Dhe nuk eshte e vertete se ka vrare madje as pengjet nuk i ka vrare, pervecse ka vrare myslimane ne beteje, aty shoku lufte eshte. Kjo cka po thoni ju eshte sikur nje krishter shqiptar te thote se Adem Jashari eshte terrorist se ka sulmuar serbet e krishtere. Spo di ku i merrni keto video, krejt me propaganda jeni be qysh ju konvenon veproni. Ska fjale per juve sesi e ofendoni veten me se pari, se nje njeri qe i ofendon heronjet e tij ofendon me se pari veten, familjen, fisin, kombin e shtetin krejt. Baba yt e nena yte do t'iu vinte turp po t'i ndegjonte keto nga ti, se le me ne. Mos u qoni peshe o vellezer se sjeni duke bere gjera te mencura. Vec qe del nje amerikan e flet nuk d.m.th. se eshte e vertete, apo qenka e vertete nese i konvenon islamit kjo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 11-06-2012 më 15:41

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Pejan ke re ne propagande. Gjergj Kastrioti nuk vrajti asnje mysliman pervecse ne vetmbrojtje. Edhe po te ishin greke te krishtere apo ku ta di une nje shqiptar ka te drejte te vetmbrohet kur i sulmohet vendi, familja, pragu i shtepise, nderi etj. nuk e ben per shkak te fese, por per vetmbrojtje. Skenderbeu nuk i luftoi turqit (osmanet) se ishin myslimane por se ia sulmuan vendin, atehere perse eshte kaq e veshtire per ju qe te kuptoni kete. Dhe nuk eshte e vertete se ka vrare madje as pengjet nuk i ka vrare, pervecse ka vrare myslimane ne beteje, aty shoku lufte eshte. Kjo cka po thoni ju eshte sikur nje krishter shqiptar te thote se Adem Jashari eshte terrorist se ka sulmuar serbet e krishtere. Spo di ku i merrni keto video, krejt me propaganda jeni be qysh ju konvenon veproni. Ska fjale per juve sesi e ofendoni veten me se pari, se nje njeri qe i ofendon heronjet e tij ofendon me se pari veten, familjen, fisin, kombin e shtetin krejt. Baba yt e nena yte do t'iu vinte turp po t'i ndegjonte keto nga ti, se le me ne. Mos u qoni peshe o vellezer se sjeni duke bere gjera te mencura.
    Njerez si pejani34 jane njerez pa logjike, pa shkolle .. veprojne ka ju fryen era! .

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Po ju rikujtoj qe Gjergji vrau e preu dhe ca Italiane, Serbe, Bullgare por kjo nuk e ben ate "Taleban" ... po ctu besh kaq ju nxe kaptina disave!
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    http://www.youtube.com/watch?v=InWJtBn_MLU

shiqo e mos fol kot

me vjen keq por un nuk e kom mrri at luft vetem qka po ndegjoj dhe po shiqoj, vetem po i percjelli
    Skenderbeu vrau shqiptar musliman per shkak se perkrahnin armikun e kombit te tyre vetem pse kishin te njejten fe! . . armikut nuk i interesonte feja por pushteti, sepse po ti interesonte feja, nuk do te bente lufte, sepse nuk e kane te lejuar detyrimin ne fe muslimanet, a thuhet keshtu ne suren El-Bekare 256 ?! qe; nuk ka dhune ne fe ... thiri logjikes! e mos bie pre e mashtrimeve!

Gjithsesi Shkenderbeu nuk vrau vetem shqiptar musliman, por dhe katolik e ortodoks shqiptar, per te njejten arsye ... nuk eshte e kote kjo thenje: Mos shikoni kisha e xhamia se feja e shqiptarit eshte shqiptaria!! kjo thenje nuk ka kuptim adekuat te njejte qe njerez si ju mund ta kuptoni si fe! eshte si nje metafore i cili qellimi ishte qe mos te perkrahej armiku per shkak te fese, shqiptaret duhet te jene te bashkuar pa dallim feje...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Principat : 11-06-2012 më 16:59

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Principat po jep nje shembull te rralle urtesie dhe vetedijeje . Urime per menyren si beson !

E permenda se eshte diçka e rralle nje e folur e tille ne krahasim me malsor e me pejan qe kur shprehen ngjan sikur ka plasur puseta , aq shume ndotje e papasterti flasin .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Nese ne boten e krishtere ndodhin krime, kjo nuk heq nga pergjegjesia kriminelet myslimane.
    Sigurisht, qe nuk heq nga pergjegjesia keta kriminel taleban, jo mysliman, qe nga une jane te denuar kahmoti, por ku po mbetet pergjegjesia e kriminelve te botes krishtere? Tek Jezusi, Bibla apo ku? Mirepo, per mua nuk ka rendesi se ku, as qe me intereson, per mua ka rendesi qe nje njeri-krimenel i ka be nje te keqe nje njeriu tjeter, dhe duhet te denohet (me te njejtin denim) si kriminel, e jo si i Krishter apo Jezuist apo Biblist.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Po ju rikujtoj qe Gjergji vrau e preu dhe ca Italiane, Serbe, Bullgare por kjo nuk e ben ate "Taleban" ... po ctu besh kaq ju nxe kaptina disave!
    Krishterimi e lejon luften ne vetmbrojtje, nese nje popull sulmohet ai popull ka te drejte te vetmbrohet, kjo eshte e drejte morale, edhe nese krejt jane myslimane, pagane apo ateiste kane te drejte te vetmbrohen, megjithese shumica e shqiptareve te Kosoves jane myslimane askush s'mund te thote se skane te drejte te vetmbrohen, bile shtetet me baze krishtere iu kane ndihmuar duke sulmu ushtarakisht serbine.

Jezusi ia ka ndaluar luften te krishtereve qe mund te persekutohen e luftohen per shkak te Ungjillit, pasi qellimi i Krishtit nuk ka qene qe te nxise luften, por te krishteret duhet t'i duronin persekutimet.

Por tipi i Pejanit qe per Zotin, Biblen e Kuranin meson ne forume islame, spresim qe ta kuptoje lehte kete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 11-06-2012 më 18:07

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ne irak per krishterizem kan masakru ma shum se dy milion civil gra pleq dhe thmi,

ne kosov 17000

ashtu edhe skenderbeu ka masakru shqiptar vevem e vetem pse kan pranu fen islame, ku je ty rnu ti

ne duhet mi denu krimet e jo mu shty se kush po bon ma shum krim

gjith ashtu edhe luften e hitlerit e ka perkrah kisha, dhe te gjitha luftrat e mdha nisin nka krishterizmi
    po qysh tja bojm ne qe mos te mburrem me masakra por me moral te lart ti fundosim krimet dhe kriminelt
    Nga i nxjerr keto xhevahire mos aman?
    Kush te tha ty se Skenderbeu ka vrare shqiptare te fese islame?
    Skenderbeu ishte vete i islamizuar e madje Zoti Skender (Skender Bej) e therrisnin me shume e jo Gjergj.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Krishterimi e lejon luften ne vetmbrojtje, nese nje popull sulmohet ai popull ka te drejte te vetmbrohet, kjo eshte e drejte morale, edhe nese krejt jane myslimane, pagane apo ateiste kane te drejte te vetmbrohen, megjithese shumica e shqiptareve te Kosoves jane myslimane askush s'mund te thote se skane te drejte te vetmbrohen, bile shtetet me baze krishtere iu kane ndihmuar duke sulmu ushtarakisht serbine.

Jezusi ia ka ndaluar luften te krishtereve qe mund te persekutohen e luftohen per shkak te Ungjillit, pasi qellimi i Krishtit nuk ka qene qe te nxise luften, por te krishteret duhet t'i duronin persekutimet.

Por tipi i Pejanit qe per Zotin, Biblen e Kuranin meson ne forume islame, spresim qe ta kuptoje lehte kete.
    Po pra lol,

Lufte kane bere dhe Italianet me Francezet dhe me Austriaket, edhe Gjermanet me Francezet, kane bere masakra te papara ndaj kundershtareve respektive por kjo nuk i ben ata aspak Talebane sepse luftuan nje tjeter te krishtere.

Edhe ne Kosove UCK ka vrare "Shqiptare myslimane" qe i sherbenin okupatorit, tani duhet te themi qe UCK ishin luftetare te papes?
    Edhe sikur te kete vrare skendoja, ka pasur shume arsye me madhore sesa feja

Pikerisht kjo eshte idea, nuk ka lufte pa gjak, sic nuk ka dasem pa mish.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Nga i nxjerr keto xhevahire mos aman?
    Kush te tha ty se Skenderbeu ka vrare shqiptare te fese islame?
    Skenderbeu ishte vete i islamizuar e madje Zoti Skender (Skender Bej) e therrisnin me shume e jo Gjergj.
    Un ku i mora neto xhevahire ?

Ikam gjiru vet me disa shok , dhe kemi shkep ket propagand, je i knaqur me pergjigje
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •