Jo mër e meritonte Barcelona si gjithmonë :P
Dhe fattlumi s'do ishte kaq i "pikëlluar".
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
futboll ishte ky?
****** roben kurven
JO SEKS PARA MARTESE
topi eshte i rrumbullaket.
me erdhi shum keq per bayernin.
po plas nga inati
ekip jevgjish.vetem bjeri ti bim
e humbem edhe kesaj radhe sidoqofte .........forca bayernnnnnnnnnnn
Para penalltise lutesha qe mos ta beje kete Robeni pasi kan luajtur bashke dhe ashtu ndodhi..
Te kishim humbur nga ndonje ekip qer dominoi me raste dhe loje do me vinte edhe me shume inati mirepo humbem nga nje ekip qe vitet e ardhshme do luftoj per egzistence,nga nje ekip i parave te naftes,nga ekip fallso.
Fol me cdo sportedashes,fol me cdo analist futbolli fol me ke te duash ti,nese do te thot njeri qe Chelsea nuk meritonte nje Champions qe nga viti 2003 dhe deri me sot,une heq dore nga ky forum.Chelsea ne 9 vjet ka shkuar 6 her ne gjysem finale,mos te flasim pastaj per humbjen e finales se Championsit ne vitin 2008 ne Moske kundra Man Utd.Ate Champions ne 2008 e meritonte Chelsea por ja qe e mori Man Utd.E njejta gje ndodhi dhe sot.E meritonte Bayern,por Chelsea fitoi ne fund.Nuk ka lidhje fari ai shkrimi yt qe ke ber.I vune vulen ti ne fakt me ate krahasim amatoresk qe ben.Nejse ti ke mendimin tend.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Hahahaha Tifo për inat ? Sa për dijeni sjam as me Barcelonën as me Realin s'kisha pse të kisha inat as Chelsean as Bayernin.
Futbolli kshu është shoku, Bayerni ishte shumë lart sot, po ndodh dhe siç ndodhi sot. Ta përsëris e meritonte Bayern.
Fike Playstation tani dhe gjumë të ëmbël.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Që Chelsea nuk e meritoi të fitonte,këtë e panë të gjithë...po nqs gjithmonë do fitonte ai që meritonte komplet historia e futbollit do shkruhej ndryshe.
Kur po ngrinin kupën ata të Chelsea te podiumi mu duk sikur më shumë kishte flamuj Brazili sesa bluza në ngjyrë blu.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt