Me te gjithe rrespektin per Bayern Munchen, mendoj se triumfon Chelsea. E cila ka shpenzu mbi 1 miliard euro vetem per kete trofe, ne 2009 padrejtesisht ju mohua nje finale te cilen e meritonte.
Ka ardhur koha qe Chelsea te fitoje nje CHL
Me te gjithe rrespektin per Bayern Munchen, mendoj se triumfon Chelsea. E cila ka shpenzu mbi 1 miliard euro vetem per kete trofe, ne 2009 padrejtesisht ju mohua nje finale te cilen e meritonte.
Ka ardhur koha qe Chelsea te fitoje nje CHL
#finoallafineforzaJuventus
shpresoj te fitoje chelsea dhe bayern pasi arriti i dyti ne kampionat dhe i dyti ne kupe, te arrije i dyti edhe ne champions e te mbesi me gisht ne goje kete sezon. haha.
sdq do jete e vshtire.
Vasudhaiva Kutumbakam
Me kaq shume sa eshte ul konficenti per fitoren e bayernit ne 1.67 ,kam pershtypjen qe do kemi surpriza.
Plus bayernin nuk eshte se e shof ndonje superfuqi ,ekip mese normal dhe nqf se te rref dortmundi 3 here brenda nje sezoni edhe chelsea mund tet rrafi njehere![]()
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Ktu mund e shikoni ndeshjen Live,cilesia HD..
http://www.firstrowsports.eu/webmast...s-chelsea-----[champions-league-final].html
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
ekip fshati Celsi pjesen e pare.
MOS I NDY TEMAT no name
Urime tifozeve te Realit per fitoren e chelsit.
Fitoi antifutbolli.Urime uefa per donacionet nga abramovici dhe vicet e tjere.
Pseudoekipet si celsi do kene fatin e portos gjithmone.
Te gerditet edhe futbolli kur sheh pseudoekipe te tilla ne finale te CH.L.
Njeri me debil e tifoz me idiot(e kam fjalen per semundjen psiqike te idioteve)se ti skam lexuar kurre.
Nejse urime qe te fitoi ekipi "i enderrave".
Po pres me radhe edhe pseudotifozet e Interit te vijne ne kete teme dhe te urojne.
Zemra dhe morali eshte ajo qe juve ju genjene gjithmone,sepse jeni ekipe falso,artificiale.Zemra ju mungon.
Tekefundit ,miliardat e investuar nga ruset dhe Moudhinjo duhet te shperblehen nga UEFA.
Ndryshuar për herë të fundit nga fattlumi : 19-05-2012 më 17:44
Sinqerisht me erdhi keq per Bayern qe e humbi kete finale.Dominim total i gjith ndeshjes ne cdo aspekt.Ndeshja per nje moment po dukeshe sikur luhej vetem me nje porte.Fati ishte dhe kundra Gjermaneve sot.Humbja e penalltise nga Robben ndikoi shume ne psikologjine e lojatarve ne minutat e mbetura te ndeshjes.Mendoj se largimi i Tomas Mylerit dhe demtimi i Riberise ndikoi shume ne humbjen e Bayernit.Nejse,futbolli kshu eshte,ndonjehere fiton dhe ai qe nuk e meriton.Urime gjiths Chelseat dhe vecanerisht trajnerit i rikthyer ne hero Di Mateos per Championsin e fituar.Pas gjithe ketyre viteve dhe Chelsea e meritonte nje Champions..
Ndryshuar për herë të fundit nga {A_N_G_E_L_69} : 19-05-2012 më 17:51
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Angel te thuash ''mbas gjithe ketyre viteve e meritonte nje champions''eshte njesoj si te kthehesh ne kohen e diktatures ne Shqiperi kur Ppsh-ja jepte medalje sepse nje kooperstivist e meritone se kish punuar gjithe jeten si gomari.
Chelsea fitoi dhe kaq.(urime) .
Sa per merite nuk meritonte asgje.
MOS I NDY TEMAT no name
Krijoni Kontakt