Bayern do te jete me favorit ndoshta per faktin qe luan ne shtepi. Veshtire eshte te parashikohet nje ndeshje e tille skuadrat angelze bejne loje te fuqishme dhe kte me s'miri e deshmoi kunder barches. Disa analiza ketu ne forum mua nuk me pelqejn mendoi se Chelsea eshte nenvlersua mirepo ata jan ne finale. Kshuqe cila do qe t'mari titullin e me t'mir te Evropes nuk do te jete befasi por ne saje te sukesit te tyre. Te dyja skuadrave ju deshrioi sukese. Per Chlesea kam nje simpati te veqant, mirepo gjermanet jan gjerman.
Ndryshuar për herë të fundit nga roni_s : 03-05-2012 më 06:12
Bayern ka perparesin qe luan ne vendin e vet,por ka mungesa,sidomos ne mbrojte.Edhe Chelsea ka mungesa,ndoshta edhe me shume,ama do nxirren disi,mund te zevendesohen.
Cili do qe fiton e meriton,s'ka fjal tjeter ketu.
![]()
Neser ne Allianz Arena finalja e shumeprituar..
Rekordmenet Gjerman do i japin nje pamje unike stadjumit para fillimit te ndeshjes.
Si gjithmone tifozera Bavareze ne ndeshjet e rendesishme ka pergatitur nje dekor te ngjashem me kte..
![]()
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Une shpresoj qe kete finale ta fitoje Chelsea. Po te ishte ndonje klub tjeter qe e ka fituar me perpara Champions do isha me Bayern, por pse mos i shtohet librit te arte edhe Chelsea? Sa me shume ekipe ne librin e arte, aq me i larmishem dhe entuziasmues behet futbolli.
Sic e pata cilesuar edhe ne temen Bayern vs Real Madrid, jam nje shikues i hershem i Bayern, qe ne kohen e kapitenit te tyre legjendar, Stefan Efenberg. Por po ashtu dhe shikues i rregullt i Chelseas se Zoles, Vialit, Tore Andre Flo, Jimmy Floyd Hasselbaink etj etj.
Sot lexova ne disa gazeta qe Chelsea nuk do te beje lojen qe beri ndaj Barcelones edhe ndaj Bayern. Edhe une mendoj qe do bejne mire, per arsyen se ndryshe nga Barcelona, Bayern Munich ka nje sere lojtaresh qe godasin rrezikshem nga distanca si, Schweinsteiger, Roben, Ribery, Tony Kros etj. Di Matteo kishte theksuar qe ka mare mesime mbi skemat e mundeshme nga profesori i tij Sacchi. Shpresoj te shohim nje finale te bukur, sido qe te perfundoje takimi.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
celsa e fiton keta plerat e bajrnin nuk e meritojne finalen ja moren kot realit
Ik bej cicin ti bashk me realin.Kur tfolesh per Bayern laj gojen her tjeter.
Formacionet e mundshme sot do jene kto ne fushe..
![]()
Angel,si ishte ai muhabeti për të folurën provinciale ?
Ik bej cicin ti bashk me realin.Kur tfolesh per Bayern laj gojen her tjeter.![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt