Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do ta fitoj Ligën e Kampionëve këtë vit?

Votues
41. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern Münich

26 63.41%
  • Chelsea

15 36.59%
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 125
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Hahahaha Tifo për inat ? Sa për dijeni sjam as me Barcelonën as me Realin s'kisha pse të kisha inat as Chelsean as Bayernin.

Futbolli kshu është shoku, Bayerni ishte shumë lart sot, po ndodh dhe siç ndodhi sot. Ta përsëris e meritonte Bayern.

Fike Playstation tani dhe gjumë të ëmbël.
    Une nuk luaj me pulla te PS.Shoh futboll dhe kam zemer tifozi,dhe nuk beje si kur.vat,qe shetiten sa andej sa kendej.

P.S.Me kete PlayStation ja fute kot apo e ke nga pseudotifozlleku..
    Ndryshuar për herë të fundit nga fattlumi : 19-05-2012 më 18:08

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Që Chelsea nuk e meritoi të fitonte,këtë e panë të gjithë...po nqs gjithmonë do fitonte ai që meritonte komplet historia e futbollit do shkruhej ndryshe.

Kur po ngrinin kupën ata të Chelsea te podiumi mu duk sikur më shumë kishte flamuj Brazili sesa bluza në ngjyrë blu .
    Une as qe mund ta paramendoj se cfare tifozi mund te kete nje pseudoekip i gazit siq eshte celsi perveq atyre qe futbollin kane filluar ta shohin qe 3 vite.
    Nejse ne ligjet e UEFA-s edhe ata llogariten tifoz.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Para penalltise lutesha qe mos ta beje kete Robeni pasi kan luajtur bashke dhe ashtu ndodhi..
    Te kishim humbur nga ndonje ekip qer dominoi me raste dhe loje do me vinte edhe me shume inati mirepo humbem nga nje ekip qe vitet e ardhshme do luftoj per egzistence,nga nje ekip i parave te naftes,nga ekip fallso.
    jam merzit shume te betohem kam me dal dhe ne pune neser e sdo ve gjume ne sy
    JO SEKS PARA MARTESE

Une as qe mund ta paramendoj se cfare tifozi mund te kete nje pseudoekip i gazit siq eshte celsi perveq atyre qe futbollin kane filluar ta shohin qe 3 vite.
    Nejse ne ligjet e UEFA-s edhe ata llogariten tifoz.
    Mos u mërzit,do kalojë. Sa e kam sharë e kam shfryrë unë ndaj atij Robbenit në finale të botërorit...kam dalur dhe duke sharë dhe duke qarë mbrapa ambasadorit Spanjoll në televizor .
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    liga e kampioneve po thote qe fitoi skuadra qe prisja dhe jam adhurues i saj......per here te pare ligen e kampioneve e fitoi Chelsi.......

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mos u mërzit,do kalojë. Sa e kam sharë e kam shfryrë unë ndaj atij Robbenit në finale të botërorit...kam dalur dhe duke sharë dhe duke qarë mbrapa ambasadorit Spanjoll në televizor .
    robben..robben!

ishte me i miri sonte.

se bayern ka gomere si gomez nuk eshte faji i robben

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga toni54 Lexo Postimin
    liga e kampioneve po thote qe fitoi skuadra qe prisja dhe jam adhurues i saj......per here te pare ligen e kampioneve e fitoi Chelsi.......
    Dhe ti neser do i lyesh floket me xhel me shume per kete fitore???
    Ah medet,ku ka mbetur futbolli.

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    robben..robben!

ishte me i miri sonte.

se bayern ka gomere si gomez nuk eshte faji i robben
    Lojtari i madh duhet në momente deçizive.Gomez dihet që është bari delesh,nuk mund të varet ekipi nga ai,siç dhe nuk u var.Robben në tre momente shumë fare delikate ka gabuar...humbi rastet me Hollandën,humbi penallti me Realin,humbi sot penallti prap.Një penallti i falet kujtdo,edhe në finale,sepse e kanë humbur ku e ku lojtarë më të mëdhenj sesa Robben,po të humbësh raste flagrante njëri pas tjetrit ? Provoi 15 herë të nisej nga e djathta drejt rrethit të 16-shes dhe të godiste me atë gjuajten e vet karakteristike,të 15-a herët e qielli topin në ajër,asnjë top në portë.
    Për mua është Robben Flop of the Match.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Une nuk luaj me pulla te PS.Shoh futboll dhe kam zemer tifozi,dhe nuk beje si kur.vat,qe shetiten sa andej sa kendej.

P.S.Me kete PlayStation ja fute kot apo e ke nga pseudotifozlleku..
    Pse merni flak mër burr, ta sjarova punën e tifozit apo jo? Pse ha m** kot tu bo si i shkathët.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Pse merni flak mër burr, ta sjarova punën e tifozit apo jo? Pse ha m** kot tu bo si i shkathët.
    Sta kisha me borgj kete m..ut por masi e permende te befte mire,dhe mos harro qerosi edhe pak ata pseudotifozet sikurse ti,sepse dihet boterisht se Celsi ska tifoz me zemer.
    Ku te plasi ty kjo se?/

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •