Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do ta fitoj Ligën e Kampionëve këtë vit?

Votues
41. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern Münich

26 63.41%
  • Chelsea

15 36.59%
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 125 prej 125
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin
    Chelsea ia cau pjeshken si Uefalones ashtu edhe Bayernit.

nuk pash ndonje carje pjeshke po me shume fat
    se dhe ai qe eshte i pasur e ka lek e qi femra seksi i qi se ka fatin qe ka leket jo se ka ndonje gje me shume se ne tjeret
    komente leshi
    urime chelsit por cdo vit e me e shemtut po behet champios liga
    ku iken ato finalet apo gjysfinalet e bukura
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    Portieri i Chelseat, Petr Cech, thotë se ata i kanë heshtur të gjithë kritikët pasi fituan finalen e Ligës së Kampionëve.

“Ishte një lloj revolte kundër të gjithëve. Pasi gjithkush ishte kundër nesh dhe ne nuk kishim rezultatet e pritura”.
    “Andre Villas-Boas duhej të largohej, ai u shkarkua dhe gjithkush thoshte, ‘Ju nuk keni shans kundër Napolit, në ndeshjen e dytë’”.
    “Çdokush na eliminoi kundër Barcelonës, çdokush tha Bayerni luan në shtëpi, se ne kemi mungesa të lojtarëve dhe ne nuk kemi shans. Andaj ne vazhduam të dëshmojmë se të gjithë e kanë gabim”, ka thënë Cech.

(Kjo deklartë nga Cheh vlenë edhe për kritukuesit që kan qenë të shumtë në F.SH.)

Respekte
    po fatin nuk e permendi ky apo hajt mo meqe fitun kupen mundet dhe me shkru liber erotik
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Do thoja dhe nje gje tjeter, por qe nuk doja ta perzieja ne postin me lart. E fitoi dhe nje trofe tjeter i madhi dhe i paperseritshmi, Arrigo Sacchi. (Di Matteo ka pohuar se keshillat kryesore mbi taktikat i mer nga Sacchi)

Dhe njehere trajnjeret Italiane po tregojne se jane nder me te zotet ne kete zanat. Kete sezon, nje trajnjer Italian fiton titullin ne Angli, nje tjeter fiton Champions League ndersa nje tjeter eshte ne vendin e dyte ne kampionatin Francez. Nuk eshte pak, eshte nje minidominim ne Europe le te themi.
    Roberto Di Mateo ka gjetur mënyrën më origjinale për të përgatitur psikologjikisht lojtarët e tij para finales së Ligës së Kampioneve kundër Bajern Mynih.
    Trajneri italian kishte instruktuar stafin të kontaktonin në fshehtësi me familjarët e çdo futbollisti dhe të regjistronin një mesazh ku i uronin fat për ndeshjen e Mynihut. Mjeshtërit e informatikës së klubit anglez arritën të gjenin në kohë rekord edhe fotografi apo video nga YouTube ku lojtarët shfaqeshin kur ishin fëmijë.
    Rezultati ishte një video rreth 20 minuta, e cila iu shfaq lojtarëve në darkën e të premtes në një mbledhje të organizuar në hotel, që shkaktoi mallëngjim por edhe humor mes vetë futbollistëve.
    Debutuesi Rajan Bertrand ka qenë ai që ka zbuluar se çfarë ka ndodhur në këtë mbledhje.
    “Gjetja e trajnerit ishte brilante. Mesazhet ishin një surprizë e jashtëzakonshme për të gjithë ne. Na grumbulluan për një mbledhje dhe mbetëm të shtangur kur u shfaqën këto mesazhe për të gjithë lojtarët”, ka treguar ai.
    Pas kësaj mbledhje, Di Mateo ka folur personalisht me secilin futbollist dhe ka qenë ai moment kur u ka komunikuar lojtarëve se kush do të zbriste në fushën e lojës përballë Bajernit për të shkruar historinë një natë më vonë
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    se dhe ai qe eshte i pasur e ka lek e qi femra seksi i qi se ka fatin qe ka leket jo se ka ndonje gje me shume se ne tjeret
    komente leshi
    Une e bera kete mesazh vetem e vetem te acaroja te tille qe na * k* me komente koti.Nuk e bera per asgje tjeter,ndonese skam nevoj per arsyetime.

Nuk kuptoj pse thu qe UCL po behet cdo vit e me e shemtume,kur Chelsea kohet e fundit ne cdo gjysem finale eshte,bile deri me tash ka mundur t'i kete edhe 2 keso kupash ne xhep,vetem 6-7 vitet e fundit.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Postuar më parë nga goldian
    komente leshi

__________________________________________________ _______________

Nuk kuptoj pse thu qe UCL po behet cdo vit e me e shemtume,kur Chelsea kohet e fundit ne cdo gjysem finale eshte,bile deri me tash ka mundur t'i kete edhe 2 keso kupash ne xhep,vetem 6-7 vitet e fundit.

#ja paske mbylle gojen ketij Goldianit#

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •