Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208

Thumbs down Eurodeputeti italian: Shqipëria vendi i bukur, po t’i heqësh banorët

Mario Borghezio, deputet italian në Parlamentin Evropian ka lëshuar vrer ndaj shqiptarëve. Anëtari i Ligës së Veriut gjatë një interviste me 12 maj në Radio24 në programin “La Zanzara”. Borhezio e ka nisur deklaratën për Shqipërinë me fjalët: “Ky vend i botës së tretë që ndodhet përtej Adriatikut”. Duke u nisur nga skandali i diplomimit të djalit të Bosit në Tiranë, ai nuk humb rastin për të sulmuar, jo Bosin por shqiptarët.

“Asnjë prej nesh nuk frekuenton Shqipërinë, që po t’i heqësh banorët është një vend i mrekullueshëm. Mbi shqiptarët secili ka mendimin e vet, unë kam një mendim timin. Ato pak herë që kam qenë në Shqipëri sipërmarrësit italianë atje më kanë thënë se ishin shumë të kënaqur nga gratë shqiptare që punojnë shumë, ndërsa burrat nuk bëjnë asgjë, rrinë gjithë ditën në kafene duke pirë nargjile. Mjafton të shkosh në Tiranë dhe e sheh që gratë punojnë rëndshëm ndërsa burrat nuk lëvizin as gishtin”.

Kjo dekoratë është fyese për 500 mijë emigrantët shqiptarë që jetojnë në itali por edhe për të gjithë qytetarët e territorit të Shqipërisë. Një eurodeputet që sulmon një vend që pretendon të marrë statusin e vendit kandidat.

Në pritje që qeveria italiane dhe ambasada shqiptare në Romë të reagojë të indinjuarit mund të bashkohen në Facebook për të protestuar kundër këtyre deklaratave fyese.

Borghezio e mbyll deklaratën me fjalët: “Shqipëria nuk bën pjesë në bashkimin evropian, ndonjëri dëshiron t’i fusë, por ne jo!”.

Në rrjetin social Facebook ka nisur një fushatë kundër Borghezios, ku kërkohet largimi i tij nga Parlamenti Evropian. /La Repubblica/
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

Sa shume e vrisni mendjen mer pupupupupu!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2012
    Vendndodhja
    Mbi qiellin e shtate.
    Postime
    57
    Ah kujt i intereson ky i kufizuari racist... Arab e ka Siciline qe jane perzier me Shekuj, jo Shqiptaret, ketu eshte dalimi... Arbereshet jane te vetmit njerezi te bardh ne jug te Italise, that's why he is mad Gjithsesi ky perqeshet dhe urrehet nga te gjithe ne Itali, opinioni i tij eshte irelevant.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    edhe keta italanet ia fusin kot.
    keta njohin vetem tiranen. kujtojne se te gjithe shqiptaret jane si tiransit ku grate punojne dhe burrat shikojne real madridin

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Me vjen keq te them por nje te vertete e ka.
    Qe Shqiptaret(sidomos meshkujt) e kalojne kohen ne kafene si dallavere.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    si pederast i ndyre duket ku leshko di merda ma va fa Napoli va.

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Epo te drejte ka, te pakten sikur nja 50% e banoreve po te iknin, do ishte me bukur
    Cdo gje eshte relative...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-05-2012
    Postime
    32
    kurse ata jane krenar per pizza dhe mafien . po po shume krenari per kete .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    te ikte gjysma e banoreve nuk do ishte keq, eshte ca e vertete.

pastaj pse beni si te ofenduar, fundja ai italian eshte, ka mendimin e tij te lire,
    edhe une i shaj shpesh italianet madje perballe shokeve te mi italian, nuk ofendohet askush, une ia them cope ca mendoj per ta, ata me thone cope ca mendojne per mua,
    ne fund te gjithe jane te lumtur.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Po nga miqte e Sales nuk do degjosh kurr gje te mire per Shqiperin, madje as nga Sala vet nuk do ndodhe kurr kjo. Viva Sali prostituta!
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •