Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga laburist Lexo Postimin
    “ Ato pak herë që kam qenë në Shqipëri sipërmarrësit italianë atje më kanë thënë se ishin shumë të kënaqur nga gratë shqiptare që punojnë shumë, ndërsa burrat nuk bëjnë asgjë, rrinë gjithë ditën në kafene duke pirë nargjile. Mjafton të shkosh në Tiranë dhe e sheh që gratë punojnë rëndshëm ndërsa burrat nuk lëvizin as gishtin”.
    Po ta lexosh titullin, e bind veten se duhet ta vrasesh kete italian qysh tani...mirpo po ta lexosh arsyen e kesaj qe ka thene, e hedh saqmen prej dore dhe ja rraf shpinen per lavdatë.

Kritika me me vend qe iu eshte dhene ndonjeher shqiptareve nga nje i huaj.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Se keta pipinot kane surrat me te mire keta!
    rrace me te ndyre se keta nuk ka!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    Se keta pipinot kane surrat me te mire keta!
    rrace me te ndyre se keta nuk ka!
    posi te gjith na e kan fajin neve,vetem ne jemi te mire,ndersa italint jane te keqij ,grekerit po ashu,neve jemi ok ne te gjitha,nuk shikon o shok se kemi lan nam ne gjith boten dhe kudo ku kemi vajtur,vetem per keq na permenin,vjellje ,vrasje,drog,perdhunime femrash te cgo moshe,e sa e sa te tjera ,kudo ne shumice e rasteve vetem per shqiptar degjon,kshuqe pra para se tu hedhim fajin te tjereve lete shikojm pak veten ton dhe te shikojm drejt te verteten edhe pse ajo na dhemb shum,se ku kemi vajt kemi lene nam(te keq),per fat te keq

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga laburist Lexo Postimin
    Mario Borghezio, deputet italian në Parlamentin Evropian ka lëshuar vrer ndaj shqiptarëve. Anëtari i Ligës së Veriut gjatë një interviste me 12 maj në Radio24 në programin “La Zanzara”. Borhezio e ka nisur deklaratën për Shqipërinë me fjalët: “Ky vend i botës së tretë që ndodhet përtej Adriatikut”. Duke u nisur nga skandali i diplomimit të djalit të Bosit në Tiranë, ai nuk humb rastin për të sulmuar, jo Bosin por shqiptarët.

“Asnjë prej nesh nuk frekuenton Shqipërinë, që po t’i heqësh banorët është një vend i mrekullueshëm. Mbi shqiptarët secili ka mendimin e vet, unë kam një mendim timin. Ato pak herë që kam qenë në Shqipëri sipërmarrësit italianë atje më kanë thënë se ishin shumë të kënaqur nga gratë shqiptare që punojnë shumë, ndërsa burrat nuk bëjnë asgjë, rrinë gjithë ditën në kafene duke pirë nargjile. Mjafton të shkosh në Tiranë dhe e sheh që gratë punojnë rëndshëm ndërsa burrat nuk lëvizin as gishtin”.

Kjo dekoratë është fyese për 500 mijë emigrantët shqiptarë që jetojnë në itali por edhe për të gjithë qytetarët e territorit të Shqipërisë. Një eurodeputet që sulmon një vend që pretendon të marrë statusin e vendit kandidat.

Në pritje që qeveria italiane dhe ambasada shqiptare në Romë të reagojë të indinjuarit mund të bashkohen në Facebook për të protestuar kundër këtyre deklaratave fyese.

Borghezio e mbyll deklaratën me fjalët: “Shqipëria nuk bën pjesë në bashkimin evropian, ndonjëri dëshiron t’i fusë, por ne jo!”.

Në rrjetin social Facebook ka nisur një fushatë kundër Borghezios, ku kërkohet largimi i tij nga Parlamenti Evropian. /La Repubblica/

Zoteria eshte pjese e ekstremit dhe nuk ka asgje per tu cuditur ne deklaratat e tij, por ajo qe nuk duhet te tolerohet eshte pozicioni i tij ne nje institucion nderkombetar.
    Persa i perket vertetesise se deklarates se tij eshte i pjeseshem, nuk eshte aspak e vertete qe gjinia mashkullore ketu nuk punon, ka edhe qe nuk punojne por nje perqindje inferiore krahasuar me ata qe punojne. Problemi me i rende ne shqiperi eshte korrupsioni dhe per kete ai ka te drejte kur thote vend i botes se trete qe per mua do ishte i katert.
    Ne shqiperi nuk ka asnje lloj sigurie, mjafton ti hidhni syte nga kronika e zeze e cila zew vendin kryesor ne emisionet informative.

ps: Shprehja qe ke si moton tuaj eshte e tjetersuar pasi eshte keshtu: Nacionalizmi eshte streha e maskarenjve dhe jo Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE, dhe kjo thenie nuk eshte e voislav havel por i mitikut Friedrich Nietzsche
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dito : 16-05-2012 më 08:18

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    posi te gjith na e kan fajin neve,vetem ne jemi te mire,ndersa italint jane te keqij ,grekerit po ashu,neve jemi ok ne te gjitha,nuk shikon o shok se kemi lan nam ne gjith boten dhe kudo ku kemi vajtur,vetem per keq na permenin,vjellje ,vrasje,drog,perdhunime femrash te cgo moshe,e sa e sa te tjera ,kudo ne shumice e rasteve vetem per shqiptar degjon,kshuqe pra para se tu hedhim fajin te tjereve lete shikojm pak veten ton dhe te shikojm drejt te verteten edhe pse ajo na dhemb shum,se ku kemi vajt kemi lene nam(te keq),per fat te keq
    Te lutem, mos! Vetem me Grek e Italian mos na krahaso. Nga eksperienca ime, popull te hajrit, te edukuar, me norma e punetor ne EU ka vetem Gjermania, Zvicra edhe Franca ( edhe kjo e fundite ehhh!). Shtetet e tjera, futi ne nje thes e perplasi ne fund te botes. Ndersa poshtersite qe ke permendur Italiani eshte 'mbreti i mafjes, edhe njehere, te lutem, mos, nuk kane goje keta ndyresira te na pergojojne, megjithse sot ishari te shan!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    Te lutem, mos! Vetem me Grek e Italian mos na krahaso. Nga eksperienca ime, popull te hajrit, te edukuar, me norma e punetor ne EU ka vetem Gjermania, Zvicra edhe Franca ( edhe kjo e fundite ehhh!). Shtetet e tjera, futi ne nje thes e perplasi ne fund te botes. Ndersa poshtersite qe ke permendur Italiani eshte 'mbreti i mafjes, edhe njehere, te lutem, mos, nuk kane goje keta ndyresira te na pergojojne, megjithse sot ishari te shan!
    Thesin e ke disi te madh dhe po te jap mundesine te nxjerresh disa nga thesi: Norvegjia, Suedia, Sllovenia, Irlanda, Austria, Spanja, Danimarka, finlandia, belgjika.

Pra bej pak kujdes se nuk jemi engjej ne shqiptaret.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    Thesin e ke disi te madh dhe po te jap mundesine te nxjerresh disa nga thesi: Norvegjia, Suedia, Sllovenia, Irlanda, Austria, Spanja, Danimarka, finlandia, belgjika.

Pra bej pak kujdes se nuk jemi engjej ne shqiptaret.
    Pra, me lejo ti rikthehem shkrimit tim e te te rikujtoj qe thash 'ne eksperiencen time' njekohsisht edhe opinioni im! Per sa i perket Norvegjise, Suedise, Danimarkes e Finlandes ne rradhe te pare si kam vizituar se dyti po perqenrrohesha ne europen qendrrore! Kur them si kam vizituar, e vetmja eksperience qe kam krashi ketyre shteteve eshte hasja e rastesishme me nenshtetas te ketyre vendeve, qe ne pergjithesi me kane len pershtypje te mira, por individi ne rradhe te pare tegon veten e me pas prejardhjen sepse une kam takuar edhe italiane, greke, kroate e sllave te respektueshem, por kjo se ka ndrryshuar mendimin tim per prejardhjen e tyre! spanjollet, Irlandezet e Belket ti le ne ate thesin ti me plote bindje, keto bindje bazuar ne opinionin dhe eksperiencen time, ti pale mendon e ke hasur ndrryshe. Ndersa per Austrine te jap te drejte, gabimi im!

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    kete ****** e ka dhjere njehere edi rama te nje emision te rai tre ne darke, ku edi e quajti palaco cirku, ngeli si ***... dhe u hodh perpjet nga inati
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    te sjell gocen a grun a ke ka ky tja zbukurojme nje here
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mir nuku na vjen qe kan kte mendje per ne ata jashte por.. le te behet mesim-nxjerres cdo fyerje qe na bejne..

psh..
    keshëm nje sarande te bukur dikur..
    e keshëm..

ckemi sot..
    nje garumull pallatesh rras mbas njeri jatrit e mbi njeri jatrin..
    pra me duart tona me parane tone.. me shtetin ton ne krye..nje perle e bem..m.ut..

keshem nje liqen dikur pran tiranes..
    e keshëm..
    ishte rrethuar me bar e pyje..
    ishte..
    a jeton ne tirane 90% e inteligjences sone..
    jeton..
    cfar beri qo tirane kur gangot filluan ta betono-bordellizojne liqenin cep me cep..
    asgje..
    po plazhin e famshem te durresit.. e mbrojti qyteti durrsak..
    jo..
    pra mir thot ai.. vend i bukur albania por.. te ish pa shqipo ..

.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •