Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 58 prej 58

Zotit Borghesio

Bej cudi se si nje eurodeputet si Borghesio flet ne nje menyre
    te tille tamam si nje rugac rrugesh.
    Duhet te dini zoteri se me qindra mijra Shqiptare paguajne
    kontributet per te paguar me qindra mijera pensioniste
    Italiane se ju dhe miqte e tu legiste keni vjedhur qindra milione euro
    te popullit Italian, ju duhet te pergjigjeni para drejtesise Italiane.
    Jane ata qindra mijera Shqiptare qe jane integruar ne shoqerine
    Italiane e punojne e mesojne ne universitetet Italiane e jane
    laureuar me 110 lode kurse femijet tuaj nuk mesojne se u ngjajne
    baballareve te tyre politikane qe dine si ta cvasin popullin mik Italian.
    Nje eurodeputet si Borghesio eshte turp per parlamentin europian.
    Do ti kujtoja zoterise ne fjale se nga viti 1943 deri me 1946
    dy oficere madhore Italiane qe kishin ardhur si okupatore
    kane jetuar ne shtepine time pa paguar as edhe nje centesimo
    ja pra toleranca e popullit Shqiptar,do ti kujtoja zotit Borghesio
    se ne Itali nuk te jep askush po nuk punove.
    Te kerkohet nga parlamenti Shqiptar nje seance plenare
    ne parlamentin Europian per racizmin e ketij racisti eurodeputet
    e te mbaje pergjegjesi per intervisten e tij.

Jashte Racistet nga parlamenti Europian.

Me Respekt

Pellazg Iliria

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    ai berlisca (te cilin ti e perqesh), ka tallur menderen me kryeministrat Shqiptare, sa me fatos nanon, sa me sali berishen ...

atij eurodebilit i duhet degjuar sirena aq sa duhet, as me shume, as me pak ...

mos e kujton Italine vend te botes se treti, o partizoni???
    As më intereso shumë, ka tallur menderen Berlusca me Tosin apo Salën.
    Eurodebili, siç e tha dhe njoni sipër, vatra mafiozëve më të mëdhej del e të shan.
    Ne jemi popull i keq sipas ktij, Ok. Po napoletanët që janë akoma primitiv dhe jan akoma më keq se ne, ça mund të quhen?
    Të dëgjojm 1 skizofren që nuk është mirë me vendin e vet, s'pranohet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga [PaRTiZoNi] : 17-05-2012 më 11:31
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    As më intereso shumë, ka tallur menderen Berlusca me Tosin apo Salën.
    Eurodebili, siç e tha dhe njoni sipër, vatra mafiozëve më të mëdhej del e të shan.
    Ne jemi popull i keq sipas ktij, Ok. Po napoletanët që janë akoma primitiv dhe jan akoma më keq se ne, ça mund të quhen?
    Të dëgjojm 1 skizofren që nuk është mirë me vendin e vet, s'pranohet.
    te me falesh, por nuk gjendet konsistence ne ato qe shkruan ...

sipas teje nuk paska vlere qe kryeministri i atij vendi ka tallur menderen me tosin e salen - pra me nje veper te kryer disa here, dhe keto "llomotitjet" e nje parlamentari lega-nordist - te djegin me shume ...

Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    te me falesh, por nuk gjendet konsistence ne ato qe shkruan ...

sipas teje nuk paska vlere qe kryeministri i atij vendi ka tallur menderen me tosin e salen - pra me nje veper te kryer disa here, dhe keto "llomotitjet" e nje parlamentari lega-nordist - te djegin me shume ...
    Po s'kam faj unë që ti çdo lajm e lidh me Salën ose Tosin, dhe në ëndërr të dalin.

Spo i djeg njeriu ça thot ky, unë thash që ky të shofi i herë Italinë se nuk është më mirë se ne për popull. Ta dhash 1 shembull. Ça talli menderen Berlusconi që doli pastaj mrapa si legen tu kërku falje shqiptarëve e duke u justifiku ? Apo me Tosin që shkonte bridhte nëpër Milano nëpër festa?

Ty të duhet Brari, t'vi të thotë që ky eurodeputeti do jetë nai klysh komunisti i Edvin Ramës.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Po s'kam faj unë që ti çdo lajm e lidh me Salën ose Tosin, dhe në ëndërr të dalin.

Spo i djeg njeriu ça thot ky, unë thash që ky të shofi i herë Italinë se nuk është më mirë se ne për popull. Ta dhash 1 shembull. Ça talli menderen Berlusconi që doli pastaj mrapa si legen tu kërku falje shqiptarëve e duke u justifiku ? Apo me Tosin që shkonte bridhte nëpër Milano nëpër festa?

Ty të duhet Brari, t'vi të thotë që ky eurodeputeti do jetë nai klysh komunisti i Edvin Ramës.
    ............................

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    sa pleherat gjinden gjithandej europarlamentit, nuk ka te njehur!

edhe ky plehu italian, vetem e rrit sasine e pleherave ne kontainerin politik qe gjindet aty. Me nje fjale shtete qe perfaqesohen me kuote, por ku i shikon kreun shteterore te perfaqesuar me vite qe kishin dhe nga kush vijne deklarata te tilla, pjesa tjeter e mendimit per ta sqarohet vetvetiu.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698

te thashe se je inkonsistent, por ti nuk degjon, pavarsisht gajasjeve draghiste ...

sepse jane tosi e saliu te atille, ndaj edhe berlisca e co tallin menderen ... apo populli shqiptar u takua me berlisken dhe i kerkoi atij favore per te qendruar ne karrige ...

Nese nuk te djeg se çfar thote ky lega-nordisti, perse rri e komenton ... lega-nordistet e kane jugun e Italise si nje "morsetto", dhe me tu krijuar kushtet e mundesite, shkeputen prej pjeses tjeter te Italise.

te paska marre malli per m'e pa brarin - eshte duke ndenjur disi i "zbutur" nga zombizma kafsherore deri sa te kalohet kjo situata president zgjedhore ...

Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    te thashe se je inkonsistent, por ti nuk degjon, pavarsisht gajasjeve draghiste ...

sepse jane tosi e saliu te atille, ndaj edhe berlisca e co tallin menderen ... apo populli shqiptar u takua me berlisken dhe i kerkoi atij favore per te qendruar ne karrige ...

Nese nuk te djeg se çfar thote ky lega-nordisti, perse rri e komenton ... lega-nordistet e kane jugun e Italise si nje "morsetto", dhe me tu krijuar kushtet e mundesite, shkeputen prej pjeses tjeter te Italise.

te paska marre malli per m'e pa brarin - eshte duke ndenjur disi i "zbutur" nga zombizma kafsherore deri sa te kalohet kjo situata president zgjedhore ...
    Përfundimisht ty të duhet Brari se ai ka nerva të meret me ty.
    Dhe një këshillë shko vizito jugun e italisë, rri ose njihu me napoletan,kalabrezë apo siçilian pastaj ec dhe duartrokite kët europalloshin e Lega Nord.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •