Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 58
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    te ikte gjysma e banoreve nuk do ishte keq, eshte ca e vertete.

pastaj pse beni si te ofenduar, fundja ai italian eshte, ka mendimin e tij te lire,
    edhe une i shaj shpesh italianet madje perballe shokeve te mi italian, nuk ofendohet askush, une ia them cope ca mendoj per ta, ata me thone cope ca mendojne per mua,
    ne fund te gjithe jane te lumtur.
    E sheh veten ti si potential shok me kete burxhon? Lol
    Sbesoj se shoket qe ke te thone se je "pezzo di merda, emigrant i poshter", edhe ti je ok me kete gje ?
    Apo a thua je aq tolerant valle? .

Rreth temes.

Sa e vrisni mendjen dhe ju se cfare thone pleshtat e nje shoqerie.
    Keta fashistat-nazistat-nacionalistat nje ftyre e karakter kane kudo,keshtuqe sdo shqetesohesha shume rreth opinioneve te tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 16-05-2012 më 19:23

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Po ta lexosh titullin, e bind veten se duhet ta vrasesh kete italian qysh tani...mirpo po ta lexosh arsyen e kesaj qe ka thene, e hedh saqmen prej dore dhe ja rraf shpinen per lavdatë.

Kritika me me vend qe iu eshte dhene ndonjeher shqiptareve nga nje i huaj.
    o tyrylyc ke ndonjefare ideje minimale se ca mendon ky borghezio dhe umberto bossi per arabet dhe muslimanet
    duket qarte qe s'ke

apo jane kritika pa vend ato kunder arabeve dhe muslimcave
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 16-05-2012 më 19:26

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    E sheh veten ti si potential shok me kete burxhon? Lol
    Sbesoj se shoket qe ke te thone se je "pezzo di merda, emigrant i poshter", edhe ti je ok me kete gje ?
    Apo a thua je aq tolerant valle? .

Rreth temes.

Sa e vrisni mendjen dhe ju se cfare thone pleshtat e nje shoqerie.
    Keta fashistat-nazistat-nacionalistat nje ftyre e karakter kane kudo,keshtuqe sdo shqetesohesha shume rreth opinioneve te tyre.
    vallahi ashtu me kane thene, pak a shume :P,

por jam dakord qe nuk kemi pse shqetesohemi rreth opinineve te te tjereve,
    se kemi nje zakon te keq ne shqiptaret, thote njeri nje llafe andej larg dhe ne ketej indinjohemi sikur nuk kemi plot halle te tjera po na u shkel nderi me kembe nga fjalet e ketij.
    Ai fundja italian eshte, nuk mund te pretendosh qe nje i huaj ta levderoj shqiperine, ashtu si edhe shqiptare nuk i lavderojne te huajt po thone 500 te zeza.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Exactly. U got my point.

Ja se shohim ne, se ate nge kane te huajt e te na lavderojne ne.

Pastaj ky zotria, me cfare po degjojme ne forum, qeka nje cope nacionalist i deshtuar edhe ne shoqerine italiane.

Ec e prit nga ky tani te flasi mire per shqiperine.

Sikur une ketu ne angli te pres nga lideri i BNP-se te flasi mire per shqiptaret .

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Ky jo vetem qe ka antipati ndaj emigranteve ne pergjithesi, por subjekti politik qe perfaqeson ka antipati te theksuar ndaj gjysmes se Italise, ku pretendojne ndarjen e Veriut vec ne nje republike te pavarur, meqe jane pjese e nje komuniteti kulturor me " superior". Ky ksenofob le te shnderrohet ne idhullin e atyre shqipove qe jane raciste dhe kunder emigrimit ne Europe, kur ne te njejten kohe jane vete emigrante. Harrojne ose nuk e marrin parasysh shijen e hidhur te racizmit mbi shpatullat e tyre nga deklarata te tilla, ne nje kohe kur pellasin kunder emigranteve afro-aziatike.
    relata refero

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Berluscës që ishte kryeministër në atë kohë kur dha atë deklaratë padashje për femrat shqiptare, për pak ishin tu ja kthy kryeministrinë përmbys. Imagjino ç'mund ti bëjn ktij copës mishit me dy sy.

Pastaj ky Eurodebili të shofi njëherë Italinë, që është bërë si vend afrikan ku në 10 persona 5 i ke afrikan dhe bëjnë njëmijë të zezat.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Problemi nuk qendron tek individi qe shpreh keto fjale por te funksioni politik qe ai ka,personi ne fjale eshte eurodeputet dhe lega ka 9 eurodeputete qe kane te njejtin mendim si ''idioti'' ne fjale dhe ben pjese ne nje grup eurodeputetesh i cili numeron 32 karrige ne Parlamentin Europian.

Disa shkruajn se mire thote, keshtu jemi ne shqiptaret,kur mund te thuhet se nga emigrantet shqiptare 5-10% (pak e ekzagjeruar) merret me ''pune te pista'' ndersa te tjeret mendojne te punojne, ndersa dihet boterisht se kush e ka shpikur korrupsionin dhe familjet mafioze.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Ca do gjeje qe bashkon Shqiptaret eshte e mire!

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Me falni.. shtypa dicka gabim dhe u postua ajo me siper. Me gjith ate.. keq nuk ben si fjale.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Berluscës që ishte kryeministër në atë kohë kur dha atë deklaratë padashje për femrat shqiptare, për pak ishin tu ja kthy kryeministrinë përmbys. Imagjino ç'mund ti bëjn ktij copës mishit me dy sy.

Pastaj ky Eurodebili të shofi njëherë Italinë, që është bërë si vend afrikan ku në 10 persona 5 i ke afrikan dhe bëjnë njëmijë të zezat.
    ai berlisca (te cilin ti e perqesh), ka tallur menderen me kryeministrat Shqiptare, sa me fatos nanon, sa me sali berishen ...

atij eurodebilit i duhet degjuar sirena aq sa duhet, as me shume, as me pak ...

mos e kujton Italine vend te botes se treti, o partizoni???

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •