Close
Faqja 53 prej 76 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 760
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Shoku jem sot kemi nevoj me shum se kurr per bashkim ,nuk duhet ta shikojm kishen dhe xhamin dhe kjo nuk duhet te jet penges per bashkimin ton ,eshte koha tja shtrijm doren njeri tjetrit dhe te mos e pysim se qfar besimi ka ,eshte koha te deshmojm veten si komb dhe kete mund ta bejm vetem nese bashkohemi dhe ja duam te miren njeri tjetrit perndryshe do jemi keshtu siq kemi qen deri sot nder kombet me te prapambetura ne bot qe sjan te aft te qeverisin asnje shtet pa ndihmen e te tjerve
    xhimi,ta zem se une sjam musliman,por i krishter shqipetar...cfare do prisje ti,qe te bashkohesha une me ato flamuret jeshil e te zi me shkronja arabisht a ?!...po a arabija e palestina po u rrezikonka nga maqedonasit a por shqipetaret more kok tul,dhe mos bej rolin e budallait sikur spo e kupton brengen e shume neve,qe skem gje me fe,por me lojen e gracken qe po ju bejn sllavet!

mos u mundo ma me rrejt as ti e askush tjeter,qe ne maqedoni e kudo ne ballkan,po i mohohet kujt praktimi i fes islame...jo qe spo mohohet,por ju disa keni kalu dhe ne trans spiritus dhe e keni humb realitetin me kte toke me, e disa tjer ne krah te ju dudash, po i mbushin xhepat mire prej donatorve te huaj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 07-05-2012 më 17:51

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Ximi_a nuk e sheh se vetem ti ke mbetur duke diskutuar me keta? Leri le ti shesin mend njeri tjetrit,keta thojn: ne skemi asgje me muslimanet as me islamin,neve na pengon pse me flamuj te huaj te dalin ne protesta! ju beson ti ketyre fjaleve? keta ekan ne palc te shpirtit urrrejtjen ndaj islamit,dhe cdoher do e ekene nje te tille andaj mos e ha veten shum sepse cka flasin disa e cka shkaravisin ketu neve nuk na ndalen te ardhurat

PAtriotet pas pc-ve jan me te rrezikshmit,patriotet e amerikes e te europes qe per komb e atdhe as 2 dollar nuk kan dhen,te dalin ne forum e te shesen mend! Sidoqofte cdo kush ka bindjet e tija,une per vete kuptoi disa antar qe shkruajn me urtesi e me sinqeritet,mirepo ka shum prej atyre qe jan veshur me lekur te ujkut e ata me acarojn mese shumti!

P.S- ju garantoi juve Islam/musliman urrejtesve,behuni rehat sepse aq sa skeni ju gje kunder islamit dhe muslimanve ne kete proteste,aq kan edhe protestuesit dic kunder shqiptarve,thjesht ata me flamurin islam deshen ti tregoin shkaut se ne jemi shqiptar dhe musliman krenar,ne nuk e fshehim besimin tone,por ne sjemi ata qe vrasim-nese e lyp koha dhe nevoja gjithsesi,jemi aty ku kemi qen cdoher kur eshte dashur,e nuk kemi tregu trimeri para pc-se duke pertyp kikirika!

Darius-te njoh re mos mu shtir kinse une....ska nevoj te me replikosh!
    WOW!! kap njerin msho per tjetrin, logjiken e njejte!!
    Brengosemi per popullin/kombin tone o injorant, se sa me tolerantet per fe si shqiptaret nuk ka!!

p.s. edhe une jam musliman! por jo si ju trupeshk, qe bini ne gracka te sllaveve si me qene peshq

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Po te mos kishte diskriminime nuk do te vinte puna deri tek protestat hic.
    Ku e sheh mer ate diskriminim fetar ,pak xhamija kane shqipfolesit muslimane atje??!
    Le te kerkojne tek Jankullovska edhe me shume xhamija e medrese dhe e jesh i sigurt qe Jankullovska do ndaj fonde edhe nga paga e saj per plotesimin e deshirave te tyre ,nese kerkojne nga dy ajo do ju ndertoj kater !!!

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    degjo or mik na u lodh dora tu e shkru e goja tu e than po e shkruj me te medhaja qe ta shihni me mir:-NUK ESHTE SE KUNDERVIHEMI KUNDER MYSLUMANEVE DHE ASNJERI KETU THA QE ESHTE KATOLIK DHE I NDERVIHET MYSLYMANEVE,NUK E EKZISTON NJE TEM E TILL ,KUPTONI JU APO JO????????MADJE SHUM KTU QE JAPIN MENDIMET TYRE PERFSHIRE DHE MUA VIJME NGA FAMILJE MYSLYMANE,NUK ESHTE PUNE FEJE MERRENI VESH ME NE FUND,PROBLEMI ESHTE SE DISA PER QESHTJE SHQIPTARE DALIN DHE BEJN PROTESTA ME FLAMUJ ARAB NE VEND TE ATIJ KUQ E ZI,LEQE ESHTE NJE GJEST QE SHQIPTARIT NUK I SHKON POR I JEP DHE PRETEKST SLLAVEVE PER PROPAGANDE,KAQ E VESHTIR ESHTE PER TA KUPTUAR?????E SHPJEGUAM KAQ HERE PO E THEMI PRAP,HAPNI SYT DHE LEXONI SIC DUHET, E THA DHE DARIUS KETU:
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=484
    More edhe un po tham qe gabim ashtu qe kan dal,...musliman jam vet, po ju qe kinse qe po ja doni tmiren muslimanve shqiptar, t'pakten duni me keshilla mi ndihmu e jo mi etiketu arab, taliban e lloj lloj fjalie sic thojn sllavet...se ashtu nuk permison asgjo vetem se e ban ma m**t n'mes veti.

Ti duhesh me dit se shkupi nuk esht i popullum vetem me shqiptar ka turq, boshnjak a ku ta di un lloj lloj race. T'pakten ni keshill askend nuk e demton e jo me fyrje.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ku e sheh mer ate diskriminim fetar ,pak xhamija kane shqipfolesit muslimane atje??!
    Le te kerkojne tek Jankullovska edhe me shume xhamija e medrese dhe e jesh i sigurt qe Jankullovska do ndaj fonde edhe nga paga e saj per plotesimin e deshirave te tyre ,nese kerkojne nga dy ajo do ju ndertoj kater !!!
    Hape nje tem dashurije se u mite tu ros hund ne gjdo tem,qyy Jankollovska ja paske mesu emrin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Hape nje tem dashurije se u mite tu ros hund ne gjdo tem,qyy Jankollovska ja paske mesu emrin
    ahhaha cka eshte kjo mite
    Shko pyete Jankullovsken se ndoshta edhe ty te qon ne haxh,sta prish qejfin

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    ahhaha cka eshte kjo mite
    Shko pyete Jankullovsken se ndoshta edhe ty te qon ne haxh,sta prish qejfin
    U mbyte,

sigh ...
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Principat Lexo Postimin
    Ja kjo eshte protest paqeje zoteri ximi_abedimi, protest qe merr pergjigje pozitive nga nderkombetaret, proteste qe armiqet tane do pelcasin nga inati, proteste qe asgje nuk del jasht kontrolli, protest e njerezve dashamire te popullit te tyre per paqe...

Protestat nga ekstremistet fetar qe nxisin veq urretje!!

Keta ekstremistet fetare jane shume te rrezikshem per nje popull, u pa me popullin serb se si mund te manipulohen nga feja e te futen ne halucinacione se Kosova eshte 'toke e shenjte - Jeruzalem' qe duhet te luftohet per te me cdo kusht, edhe pse mund te ndodhin masakra. Por kete ekstremizem e luftoi USA (i qofshim fale), po pastaj na doli edhe nje ekstremizem tjeter, ky ekstremizem e coi Bosnjen ne masakra e vrasje masive te njerezve, e po ky ekstremizem mund t'i leje shqiptaret e Maqedonise te izoluar per shume dekada pasi ne perendim islami shihet si fe brutale qe nuk toleron asgje.

Po edhe disa te rinje shqiptare fatkeqesisht po marrin rrugen e gabuar, rrugen e shejtanit, rrugen e humbjes e rrugen e xhihadit e terrorizmit. Njerez qe shprehjen 'ndergjegje kombetare e patriotike' e kane hequr nga zhargoni i tyre. Fatkeqesia eshte se kane ardhe shume hoxhallare qe kane studiuar atje ne vendet arabe, e dihet atje se shperlahet truri me shampon Domestos qe t'i mbyt krejt qelizat e trurit e te logjikes. + qe e kane ndihmen me miliona euro nga shoqatat 'bamirese' (bakeqe) arabe. E keta qe nuk dij si t'i etiketoj pasi nuk ka fjale qe i pershkrun keta, po bejne manipulim e krim mbi rinine shqiptare ne Kosove, e sidomos ne Maqedoni, ndersa ne Shqiperi fatmiresisht nuk po kane sukses se tamon puna qe edhe atje te bejne talebane. Po te bej be me pas dal me flamur shqiptar ne proteste keta te kapin e te rrahin, deri qitu ka ardh puna me manipulim te fese se flamurin kuq e zi e kane shpikur qafirat. Prej kujt m'u rujt spo dijme, a me u rujt prej shteteve fqinje qe po na bejne presion me arrestime apo me u rujt prej ketyre talebaneve, ushtareve te Bin Ladenit, a me u rujt prej shqipfolesve te tjere qe po hiqen si patriote e mbrojtes te te drejtave te shqiptareve, e ne anen tjeter thojne se Islami do te dominoje kur dihet se kjo fe do ta humbe krejt kontrollin ne dekadat e ardhshme.

Respekt per shqiptaret, respekt per patriotet te cfaredo besimi, mbaje fene per veti, mos bej percarje kombetare, respekto prinderit, familjen, atdheun, vellaun e gjakut e te kombit, duaje motren e mbroje nderin, perkujto luften e deshmoreve.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808

Gjergj Kabashi: Revoltë shqiptare apo "protesta arabe" kundër aksionit policor "Monst

Gjergj Kabashi: Revoltë shqiptare apo "protesta arabe" kundër aksionit policor "Monstrum" në Shkup

| E Shtune, 05.05.2012, 05:25 PM | (2060 shikime)

Revoltë shqiptare apo "protesta arabe" kundër aksionit policor "Monstrum" në Shkup

Nga Gjergj Kabashi

Kjo foto flet vet, madje kjo flet ma shumë dhe ma fort se i gjithë arsenali propagandistik i politikës antishqiptare sllavomaqedonase, e cila gjatë këtyre ditëve bëri të pamundshmen që shqiptarët e atjeshëm t'i paraqes para botës si fundamentalist islamik, apo islamik radikal. Në të vërtetë, rrjedha e gjithë kësaj propagande mizore antishqiptare del të mos jetë e tillë si e kishin menduar dhe prezentuar qarqet shtetërore maqedonase, pasi shumica e të arrestuarve u liruan në mungesë provash që do t'i lidhnin me veprimtari antishtetërore e antinjerëzore dhe mbeti ajo pakicë për të cilën hetimet dhe vendimet gjyqësore do të tregojnë se kush ishin dhe se cka bënë apo nuk bënë. Mirëpo, e keqja është se disa mjedise shqiptare anësore, ashtu sikur edhe disa mjedise të tjera të etnikumit shqiptar, i janë nënshtruar edukimit enorm fetar Islam, të nxitur e stimuluar nga qarqe antishqiptare, duke i sjellë deri në atë gjendje sa të deklarohen se janë "shqiptar musliman" e edhe më keq e më zi, duke protestuar ndaj dhunës antishqiptare nga pozita panislamike e jo shqiptare, që përgjasojnë me "protesta arabe" nga Lindja e Mesme, me "Allahu Ekbar"etj.

Islamizimi i vetëdijes-ndërgjegjës shqiptare në hapësirën shqiptare në Maqedoni ka marrë përmasën më të rrezikshme të mundshme, që mund të shpie deri tek shkatërrimi përfundimtar i çështjes kombëtare shqiptare atje, nëse kësaj të keqeje nuk i dilet përpara sa më parë dhe sa më me vendosmëri shqiptare. Po të ekzistonte një politikë e ndërgjegjshme, e vetëdijshme dhe moderne shqiptare në Tiranë dhe Prishtinë, ndikimi i saj pozitiv do të ishte parë me kohë dhe jo vetëm tek shqiptarët e Maqedonisë por edhe gjetiu në hapësirat e tjera të skajshme të etnikumit shqiptar, ku qarqet antishqiptare janë duke e orientuar një popull të tërë drejt islamizimit, do të thotë drejt shkatërrimit të vetvetës.

Këta "shqiptar" që Sot i shohim në këtë foto nga Shkupi, derdhën në protestë jo si qytetarë shqiptarë që duhet të luftojnë për realizimin e të drejtave të veta qytetare e nacionale, por si "xhemat' i xhamive"dhe si "musliman" krenar, si e vetmja perspektive nga korridori i ngushtë i "të drejtave dhe jetës sociale" që ua lejon pushteti maqedonas që,edhe me fajin e të tillëve, sillet si pushtues me ta. Dhe, këta njerëz të dehur me Muslimanizëm, e të mburrur deri në dhimbje me "Kur'anin" e tyre të shenjtë,njëherit aq të pavetëdijshëm kombëtarisht për shkak të kësaj dehjeje fetare, këtë e kan si të vetmin libër ndaj të cilit Maqedonia sllave tregon liberalizëm të skajshëm dhe mirëkuptim enorm ndaj "nevojave të tyre", që njëherit janë edhe nevoja dhe strategjia shtetërore e politikës së Maqedonisë. Këta shqipfolës të sotshëm që nesër me aq lehtësi mund të rrëshqasin në identitetin turk-o-arab, nuk kanë mundësi ta vërejnë gjendjen e tyre tejet të mjerë tokësore si shqiptarë të mohuar, ata nuk janë në gjendje ta kuptojnë se janë të pushtuar si shqiptar, por pandehin gabimisht se janë të keqtrajtuar e pa të drejta njerëzore, pasi një pjesë e tyre praktikojnë besimin islam. Këta protestues tragjikomik paraqesin një shembull dramatik se cilat mund të jenë efektet e një trushpërlarjeje të planifikuar ndaj tyre nga politika e një kombi tjetër, e cila i shpie përpara planet e veta antishqiptare me seriozitetin dhe rigorozitetin e duhur shtetëror, me duart e viktimës së tyre së cilës ia lënë në duar flamujt arab, flamujt turk apo çdo flamur tjetër përmes të cilit do ta paraqisnin si jovendës, që lufton e përpiqet për të drejta të huaja, në një dhe të huaj?!...

Fotoja e tillë flet tepër shumë dhe flet zi e terr për theqafjen e çështjes shqiptare në Maqedoni. Kësi shqiptarësh të dehur nga feja e "tyre" deri në çmenduri, i duhen çdo armiku të kombit tonë të lënduar nga pushtimet e gjata, të jashtme e të brendshme.

Po të kishin fytyrë, politikanët shqiptarë nga Maqedonia do të duhej të ndjeheshin pafundësisht të turpëruar, se këta flamuj të ngritur në ajër janë njëherit edhe shenja të qarta të gjurmëve të tyre si politikan, të punës së tyre të mbrapsht, pothuaj antishqiptare me popullin e vet.

Jo feja Islame, por virusi i islamizimit tragjik të pjesës së kombit shqiptar në Maqedoni dhe shndërrimi i tyre në misionarë turko-arab në këtë pjesë të hapësirës shqiptare-evropiane, do të duhej ndaluar me çdo kusht e mjet, jo për shkak se na dalin krijesa të tilla të shfytyruara që identifikohen ma nacionalizmin turk apo arab, por për shkak se na dhimbet e nuk e lëmë tjetërsimin e tokës sonë shqiptare në Maqedoninë e sotshme. Pa këta armiq të vetvetes, të cilët shihet hapur se e kanë gabuar kohën dhe hapësirën e veprimit,- mundemi,- se për këto hiena me pamje njerëzore nuk mërzitet askush; por nuk mundemi në asnjë mënyrë pa atë tokë të shtrenjtë e të shenjtë shqiptare.Këta njerëz të shfytyruar kan harruar se janë shqiptarë ose shqiptarizmi i tyre është formal, një fjalë goje, pasi këtyre nuk është ofruar asgjë nga perspektiva shqiptare,as puna, as jeta e sigurt, as kultura kombëtare shqiptare; nuk u është ofruar edukimi shqiptar, propaganda shqiptare,arsimimi i mirëfilltë kombëtar shqiptar etj,etj . Për këta njerëz nuk ka autoritet tjetër përveç hoxhës, i cili i lidhë me të drejtat "qiellore" që u takojnë... Këtyre njerëzve hoxha i mbrapsht e trushpërlarë nga ndërgjegjja kombëtare shqiptare,- i edukuar e arsimuar me rrënjë në kulturën arabo-turke,u ka thënë me mijëra herë se "ne jemi Musliman" dhe këta, siç shihet në këtë foto tragjike të dhimbjes sonë, në fund edhe e kanë besuar efektin e përsëritjes së tillë propagandistike antishqiptare.

Nëse profecia e Faik Konicës se, "armiku më i madh i shqiptarit, është vet shqiptari" ka nxitë të mendojnë Shqip gjenerata të tëra shqiptarësh, në këtë rast ajo vërtetohet në tërësinë e saj kuptimore, madje në kohën kur këta njerëz pa minimumin e të drejtave në Atdheun e vet, i drejtohen një fuqie tjetër,hyjnores, joreales dhe të kobshme për ta, një "çështjeje" religjioze që nuk është e tyre, por është e shtypësve të tyre, maqedonasve!

Këta njerëz të pa identitet të qartë kombëtar, kanë rënë në grackën e iluzioneve të veta, në kurthin e mashtrimit nga qarqe joshqiptare, të religjiozitetit të tyre antishqiptar, andaj ata njëherit duhen ndihmuar, por edhe duhet të pengohen që dehjes së tyre antishqiptare Islame mos t'ua shoh sherrin Dheu i Arbërisë sonë.

Dhuna dhe terrori i policisë speciale maqedonase ndaj shqiptarëve në Maqedoni, i ka kaluar të gjitha përmasat e luftimit të veprimtarisë kriminale që e ushtron çdo shtet brenda territorit të vet, pasi ajo dhunë tashmë është plotësisht e identifikueshme si dhunë ndaj shqiptarëve të atyshëm dhe, tërthorazi, është edhe provokim luftarak ndaj gjithë kombit shqiptar. Dhe, ky nuk është provokimi i vetëm ndaj shqiptarëve. Ajo nuk mund të jetë dhunë ndaj shqiptarëve që e praktikojnë Islamin si fe, pasi kombi shqiptar atje nuk ka asnjë "çështje islame të pazgjidhur" pasi për "zgjidhjen" e saj janë kujdesur në vazhdimësi politikanët maqedonas e të tjerë që nga krijimi i këtij shteti,qoftë nga periudha e ish-federatës jugosllave apo ajo e ish Mbretërisë Serbo-Kroato-Sllovene; por e ka të pa zgjidhur vetëm çështjen kombëtare shqiptare,të cilën janë duke e dekompozuar si çështje e si brengë shqiptare Islamistët e shfytyruar "shqiptar", mu ashtu si e duan armiqtë e këtij kombi me aksionin "Monstrum", duke e shndërruar në një jonjeri, një "monstër" njerëzore që lufton për çështje e qëllime të huaja në Atdheun Shqiptar(!?), pikërisht në atë frymë përmalluese të miletit turko-osman,si ua përkujtoj me nostalgji dhe pretendime të pafshehura të ringjalljes së një fantazme të shekujve të shkuar, vitin e kaluar tek "Xhamia e Larme" në Tetovë, kryeministri aktual i Turqisë, Tayp Erdogan, në fjalimin që e mbajti përpara popullit të tubuar;përpara masës së entuziazmuar,të rinjve, burrave dhe grave me dimi, i cili pati thënë se : "Në sytë e juv i shoh pasardhësit e osmanëve..."

Dhe, e gjithë ajo masë delirante duartrokiste nga kënaqësia e këtij identifikimi poshtërues për shqiptarët...

Duhet thënë hapur, pa e fshehur fare shqetësimin dhe brengën vëllazërore, se disa shqiptarë nga Maqedonia,- qoftë edhe pa qenë të vetëdijshëm, janë shndërruar në ca dele të zeza përbrenda kombit shqiptar; në dofarë "namuzlishë" me mendje "shehitësh" që nuk u shqiten dyerve të xhamive, këtyre "fabrikave për prodhimin e turqve"(vr.ime: Teki Dervishi) dhe të arabëve, do të shtoja une, të cilët po ia "zbardhin fytyrën" botës arabo-turkoislamike, dhe po ia nxijnë për ditë e më shumë fytyrën dhe ardhmërinë shqiptare kombit të vet.

huazuar nga Zemra Shqiptare
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Tentativat për të përkrahur ose analizuar këtë çështje të këtij akcioni policor Maqedonas, kanë devijuar në materializim të analizës së asaj proteste "leshi" që nuk pati as organizator të mirëfillt asgjë, sdi sa do më kuptoni por mjafton vetëm një lexim i rrjedhshëm i postimeve tek kjo temë dhe do të shikoni se këtu më shumë debatohet dhe ofendohet për besimet fetare se sa për ata të mjerrët që po rrjepen nëpër burgjet e sllavomaqedonasve.

Tju jap një shembull të një tubimi të organizuar Shqiptarësh? Do më gjeni këtu ato pretendentët që i thonë vetes musliman të fort ose taleban ose se di çfarë leshin u duket vetja?

Veçanërisht pas min 1:51 dhe më thoni se sa e përkahni mendimin që në Maqedoni 99.9% e Shqiptarëve jan pastër Shqiptarë e jo nga ata siç dolën në protestën e para do ditëve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga RaPSouL : 07-05-2012 më 20:01
    Sui generis

Faqja 53 prej 76 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •