Close
Faqja 40 prej 76 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 760
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Te nderuar miq ! Le te mbushen me shqiptare sheshet e Tiranes , Shkupit dhe Prishtines ! Nuk ka nevoje per me shume ! Le ti kendohet vetem shqiptarise ne keto sheshe dhe ju do te shikoni se si te gjithe do te shqetesohen dhe do te mendojne shume me shume per ne ! E kemi vete ne dore ! Askush nuk na ndihmon po nuk ndihmuam veten ! Kur kombi eshte ne rrezik , partite le te rrine kafeneve dhe le te dalin jashte loje .......

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin

Enigmë fati i Haki Hazirit, familja hedh dyshimin mbi policinë?!

Asnjë gjurmë nga Haki Haziri, i arrestuar gjatë aksionit ‘Monstrum’ në 1 maj. Familjarët e Hakiut janë vënë në kërkim të djalit të tyre. Ata kanë paraqitur rastin në ‘Kontrollin e Brendshëm pranë MPB-së dhe Komitetin e Helsinkit. Por nga Kontrolli i Brendshëm ju është bërë e ditur se djali i tyre është shëndosh e mirë dhe se së shpejti do të flasim me të përmes telefonit. Por në momentin kur familjarët kanë kërkuar që kjo të argumentohet me shkrim, ta shohin personalisht djalin dhe se në të kundërt do ta denoncojnë rastin në media, përfaqësuesit e kontrollit të brendshëm janë konsultuar me eprorët e tyre, duke mos realizuar as telefonatën e premtuar.
    “Kemi shkuar në ministrinë e brendshme konkretisht në sektorin për Kontroll të Brendshëm. Ata fillimisht nuk deshën të na pranojnë, por ne insistuam, pastaj na thanë mos u mërzitni se djali mirë është, rahat është. Por ne po mërzitemi se djalin nuk po e shohim. Kur e panë që ne po insistojmë që me na pranue dhe me pranua parashtresën atëherë na thanë prisni që të konsultohen me eprorët e tyre. Erdhën pastaj më thanë se djali është mirë, djali tha tash ka me tu lajmërua. Unë u thash se edhe me mu lajmërua unë dua me e pa, ndryshe si të besoj se është gjallë”, deklaroi Safet Haziri, babai i të arrestuarit Haki Haziri.
    Familja e Hakiut hedh dyshimin se Kontrolli i Brendshëm, ka njohuri se ku gjendet djali i tyre.

ALSAT-M
    Shpresoj te jam gabim!

Sipas gjitha informatave te deritashme MPB nuk ka deshmi materiale, ne vendin e ngjarjes por as ne veturen e dyshuar MPB nuk ka gjetur asnje deshmi. Zhdukja e Haki Hazirit dhe paraqitja e tij telefonike, konfirmimi i oficereve ne sektorin per Kontroll te Brendshem se Haki Haziri eshte mire dhe se ai perseri do te kontaktoje me familjen e tij, me bene te dyshoj se ai (Haki Haziri) nuk eshte i zhdukur por ka marre statusin e deshmitarit te mbrojtur dhe eshte deshmia e vetme qe MPB posedon kunder 5-se shqiptareve qe sipas MPB-se kane kryer vrasjen tek liqeni i Smillkovcit.

Shpresoj te jam gabim!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mexhi : 06-05-2012 më 01:08

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Mobil-world Lexo Postimin
    shume e qarte pyetja,edhe pergjigjen e ke shum te qarte : MUSLIMAN SHQIPTAR! ke dic te paqarte??? apo sipas teje duhet te jem Shqiptar musliman??? mos u mer me gjera te kota o bledi!
    po ti mund te jesh cte duash ska pse te me bie fjala mua,ti mund te jesh dhe nga ari,cdo njeri di ku e percakton veten dhe kjo esht gje kret personale,pos skeni pse te ngaterroheni ne ceshtjet dhe problemet shqiptare perderisa jeni me par myslyman dhe pastaj shqiptar dhe perderisa per ju me te fuqishem jan flamujt e jeshil dhe te zi se sa ai kuq e zi,kam dhe nje supozim ,mbase me mir per ju qe mendoni keshtu eshte qe te nderroni dhe gjuhen,ta keni shqipen gjuhe te dyte dmth ose te mos ta keni fare,po lereni or njerez fene per kisha dhe gjamija se sbehet e arrihet asgje sot me flamurin e fese,po perderisa te duken gjera kote ok,vazhdoni kshu se dem te gjith shqiptarve u beni por kjo esht normale per ju me sa duket,perderisa per ju me rendesi ka feja sesa kombi.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    po ti mund te jesh cte duash ska pse te me bie fjala mua,ti mund te jesh dhe nga ari,cdo njeri di ku e percakton veten dhe kjo esht gje kret personale,pos skeni pse te ngaterroheni ne ceshtjet dhe problemet shqiptare perderisa jeni me par myslyman dhe pastaj shqiptar dhe perderisa per ju me te fuqishem jan flamujt e jeshil dhe te zi se sa ai kuq e zi,kam dhe nje supozim ,mbase me mir per ju qe mendoni keshtu eshte qe te nderroni dhe gjuhen,ta keni shqipen gjuhe te dyte dmth ose te mos ta keni fare,po lereni or njerez fene per kisha dhe gjamija se sbehet e arrihet asgje sot me flamurin e fese,po perderisa te duken gjera kote ok,vazhdoni kshu se dem te gjith shqiptarve u beni por kjo esht normale per ju me sa duket,perderisa per ju me rendesi ka feja sesa kombi.
    Bledi pse nuk e meson njeher Cfar eshte kombi e cfar eshte feja por i perzin njera me tjetren pa pas njohuri per to, mesoj njeher tani eja llomotit
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Bledi pse nuk e meson njeher Cfar eshte kombi e cfar eshte feja por i perzin njera me tjetren pa pas njohuri per to, mesoj njeher tani eja llomotit
    nese i perzin njeri,jeni ju dhe jo un,po ja meqe ra fjala,me jep pak mendimin tend per Shqiperine ne lidhje me kombin dhe fen, si e koncepton ti?- po te pyes meqe un kuk di...dhe duhet te mesoj...

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Turqia do të ndihmojë çlirimin e trojeve shqiptare

Kryeministri i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka kërcënuar me shpërbërje të Maqedonisë dhe të gjithë Ballkanit, nëse nuk merren parasysh të drejtat e shqiptarëve.

Në një intervistë për kanalin shtetëror turk Erdogan është shprehur se Turqia do të mbështesë vëllezërit shqiptarë nëse do të jetë e nevojshme edhe me trupa ushtarakë, transmeton portali Globisot.

Ai po ashtu shtoi se populli shqiptar ka të drejtën e vetëvendosjes për krijimin e një shteti të madh shqiptar, dhe se UÇK nuk është organizate rebele-terrorist, por vullneti i shqiptarëve për të mbrojtur trojet e tyre.

Erdogan tha se trupat kombëtare turke janë në gatishmëri dhe do ndihmojnë shqiptarët për çlirimin e trojeve shqiptare.

Deklarata e kryeministrit turk, ka ngjallur reagime të ashpra nga ministri i jashtëm grek dhe serb. /Telegrafi//05 May 2012

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin
    Turqia do të ndihmojë çlirimin e trojeve shqiptare

Kryeministri i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka kërcënuar me shpërbërje të Maqedonisë dhe të gjithë Ballkanit, nëse nuk merren parasysh të drejtat e shqiptarëve.

Në një intervistë për kanalin shtetëror turk Erdogan është shprehur se Turqia do të mbështesë vëllezërit shqiptarë nëse do të jetë e nevojshme edhe me trupa ushtarakë, transmeton portali Globisot.

Ai po ashtu shtoi se populli shqiptar ka të drejtën e vetëvendosjes për krijimin e një shteti të madh shqiptar, dhe se UÇK nuk është organizate rebele-terrorist, por vullneti i shqiptarëve për të mbrojtur trojet e tyre.

Erdogan tha se trupat kombëtare turke janë në gatishmëri dhe do ndihmojnë shqiptarët për çlirimin e trojeve shqiptare.

Deklarata e kryeministrit turk, ka ngjallur reagime të ashpra nga ministri i jashtëm grek dhe serb. /Telegrafi//05 May 2012
    kjo tem u hap ne nje seksion tjeter dhe moderatori e mbylli si lajm te rrem,dhe mesa duket,perderisa nuk e ka asnje agjenci serioze,esht i rreme,mos na sillni perralla dhe sajime lajmesh tash e par...

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    nese i perzin njeri,jeni ju dhe jo un,po ja meqe ra fjala,me jep pak mendimin tend per Shqiperine ne lidhje me kombin dhe fen, si e koncepton ti?- po te pyes meqe un kuk di...dhe duhet te mesoj...
    Feja esht sqarim, udhezim për njeriun se si duhet besuar dhe jetuar ne perputhshmeri me ligjet e Zotit - Krijuesit, ndersa kombi nenkupton grup njerezish qe flasin një gjuhe të caktuar.
    - O ju njerëz, vërtet Ne ju krijuam juve prej një mashkulli dhe një femre, ju bëmë popuj e fise që të njiheni ndërmjet vete, ... Kur'an 49:13.

pse i ngaterron gjerat qe skane lidhshmeri ndermjet vete?
    Po si guxon ti krahasosh keto dy çeshtje aq te ndryshme nga njera tjetra

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Feja esht sqarim, udhezim për njeriun se si duhet besuar dhe jetuar ne perputhshmeri me ligjet e Zotit - Krijuesit, ndersa kombi nenkupton grup njerezish qe flasin një gjuhe të caktuar.
    - O ju njerëz, vërtet Ne ju krijuam juve prej një mashkulli dhe një femre, ju bëmë popuj e fise që të njiheni ndërmjet vete, ... Kur'an 49:13.

pse i ngaterron gjerat qe skane lidhshmeri ndermjet vete?
    Po si guxon ti krahasosh keto dy çeshtje aq te ndryshme nga njera tjetra
    bukur....sipas teje mendim dhe veprimtari per problematiken shqiptare duhet te kene vetem shqiptaret myslyman,katoliket apo ortodokset jo?nuk jan shqiptar kta?cdo behej sikur myslymanet te dalin ashtu sic dolen me flamuj arab,dhe te krishteret me flamuj dhe pllakata te tyre?flamuri shqiptar dhe shqiptaria ku e ka vendin?sic e shikon ti i ngaterron gjerat se je ti ai qe ve besim tend fetar mbi shqiptarin
    ne problemet tona duhet te reagojm si komb te gjithe bashk myslyman,ortodoks,katolik dhe vetem me nje flaumr ate kuq e zi,sepse problemet jane te perbashkta,por ty qe ti ka marr mend feja si te ishe lindur ne arabi,nuk arrin ta konseptosh kete.

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    bukur....sipas teje mendim dhe veprimtari per problematiken shqiptare duhet te kene vetem shqiptaret myslyman,katoliket apo ortodokset jo?nuk jan shqiptar kta?cdo behej sikur myslymanet te dalin ashtu sic dolen me flamuj arab,dhe te krishteret me flamuj dhe pllakata te tyre?flamuri shqiptar dhe shqiptaria ku e ka vendin?sic e shikon ti i ngaterron gjerat se je ti ai qe ve besim tend fetar mbi shqiptarin
    ne problemet tona duhet te reagojm si komb te gjithe bashk myslyman,ortodoks,katolik dhe vetem me nje flaumr ate kuq e zi,sepse problemet jane te perbashkta,por ty qe ti ka marr mend feja si te ishe lindur ne arabi,nuk arrin ta konseptosh kete.
    Jo gabim e ke ata nuk jan flamuj arab ata jan deshmi qe qe zoti eshte nje

Pyetja Feja apo kombi nenkupton Krijuesi (Zoti) apo krijesa (njeriu)
    Rrjedhimisht me pyetjen Zoti apo njeriu vetem se tregon papjekuri

Nese e ke seriozisht dhe presesh pergjigje, atehere pa ngurruar ta them se ti nuk je në toke te bukes qe nga momenti kur e bëre pyetjen te cilen nuk e ben asnjë pjesetar i ndonjë kombi tjetër perveç atyre me ideologji të vjetruara komuniste-ateiste.

Do te kishin një kuptim pyetjet
    Feja Islame apo ndonjë fe tjeter, cila nga keto?
    Kombi Shqiptar ose ndonje komb tjeter?
    Pse pra nuk pyet keshtu?

Por ti o qeellimkeq me prapavije e ke, ty të pengon feja Islame, andaj e thua Kombi apo Feja?
    Je vertet i trashe nga mendja apo vetem se shtiresh i till
    Ndryshuar për herë të fundit nga ximi_abedini : 06-05-2012 më 04:52

Faqja 40 prej 76 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •