Close
Faqja 25 prej 76 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 760
    kta mjekrroshat e psikopatat sa ma par duhet mi shti mi izolu ne kampe perqendrimi,se te fshim jane krejt...lirisht mi mbush vagonat e mi nis per pakistan xhehnet,se vetem atje e kane vendin.

me kan dal me protestu me flamuj arab e xhihadist,oooo ja u dhjefsha hajrin e shqiptarin e juve,ptuhhh gomart e dreqit se hajvana me dy sy paskeni qen !

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Mua s'me pengon besimi i askujt.........secili per vete, por edhe kur t'me prezentojne, nuk dua t'me prezentojne ashtu si do apo nuk do dikush............andaj, perderisa behej proteste kombetare, duhej ta kishte edhe ngjyren vetem kombetare........... ai flamur duhet t'i perfshinte ne kete rast te gjitha besimet fetare........te gjithe shqiptaret.
    Ku ishe ti pse nuk shkove atje te prezentoje veten askush sdo te pengonte ?
    ata prezentuan vetveten e vet ata te till jan ne tash tjer smundemi mi ba tekk e fundit ne ata i kemi vellezer dhe nuk duhet te na pengoj besimi i tyre

Ata jan musliman pse nuk shkuan te protestonin edhe katoliket kush i pengoj ?

Ku jan ata patrota shqiptar me fe ilire qe nuk organizuan protesten, pse u desh hoxha te organizote protesten ,pse u desh edhe ne vitin 2001 hoxhollaret te ishin ne viat e para te fronit ku ishin shqiptaret arberor siq i quan sharri?

Apo ndoshta sipas jush me mir do ishte te flente edhe hoxha dhe ti themi shkinis flm vazhdoni prap ?

Une mburrem me keta vellezer qe ja terheken verejtjen shkinis sepaku keta nuk e zgjodhen gjumin si shumica e shqiptarve keta reaguan dhe une krenohem me ta
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anëtarësuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Në tokën shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Ai flamur deshmon se Zoti eshte nje nese kjo nuk ju pelqen shkoni atje ku nuk ekziston kjo fjali keni vende boll keni greqin keni serbin
    oO Xhimii!!! ca na ndihmuan neve shqipetareve keta lloj flamuj ne kete protest ku protesta kishte qellim tjeter?! asgje!!! veq se ju shtuan faktet sllavomaqedoneve se shqiptaret vertet i kan vra ata maqedon per shkak te fes!!!

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Ximi, te jane ngateru ty kombetarja dhe besimi. Hoxhollare dhe prifterinje ka pas gjithmone qe kan luftu, por kan luftu per shqiptari.

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anëtarësuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Në tokën shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Jo une ty te garantoj qe aty isha , e kur ishin mbledhur ishin disa qe dolen pas namazit te Xhumas , dhe ju thash "po dalim " JO than se me mjekrosha neve nuk dalim "TE BETOHEM NE FAMILJE" qe ata ishin shume fetar e nuk dolen se e dijnin prej me heret qe keta e kane organizu .
    Paramendo kur thojne vet fetaret e cfare presim prej Sllaveve , spo e cek Ameriken me mire se juve ju duket sikur Dreqin kur e ceken .
    Ne mesine tyre kishte edhe nacionalitete tjera .
    Edhe njihere XIMI , une jam Musliman por ndryshoj me rregullat e juaja sikurse ndryshon shumices e shqiptareve nga keta , edhe u binda sot edhe me shume.
    Pasi me shtine ne kete bisede , e din qe i vrane ne Avganistan 4 Shqiptare para disa vitesh , punetor , firma i kishte derguar ne pune atje dhe talebanet i vrane pa asnje arsye : http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/4797232.stm
    Pres pergjigje per kete , se cfare me lidhe mua si musliman me keta ?
    A nuk eshte e ndaluar kjo me Sherijat ?
    Edhe nje pyetje , pse nuk vjen ti sikurse une me marre pjese por me shet mend prej tastatjeri ?
    E pse Genti ju pasi e kuptut, nuk u urganizut me flamuj shqipetar ne dore a shpine, e me ju hy dajak, kur ju kishin pa te tjeret me flamuj shqipetar e tu i rrah ata, e kishin kuptu se ishte grack dhe ju kishin perkrah!!

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Jo une ty te garantoj qe aty isha , e kur ishin mbledhur ishin disa qe dolen pas namazit te Xhumas , dhe ju thash "po dalim " JO than se me mjekrosha neve nuk dalim "TE BETOHEM NE FAMILJE" qe ata ishin shume fetar e nuk dolen se e dijnin prej me heret qe keta e kane organizu .
    Paramendo kur thojne vet fetaret e cfare presim prej Sllaveve , spo e cek Ameriken me mire se juve ju duket sikur Dreqin kur e ceken .
    Shkau ka arrit qellimin te na perqaj dhe ju lumt juve qe po e ndihmoni ata dhe po i urreni vellezerit tuaj pse kan mjekerr ky eshte turp ata nuk jan fetar ,sepse ata nuk e din se ne fen islame ekzistojn kater shkolla juridike te pranuara dhe pa marr parasysh cilen e pason quhesh musliman sunit

Ne mesine tyre kishte edhe nacionalitete tjera .
    Edhe njihere XIMI , une jam Musliman por ndryshoj me rregullat e juaja sikurse ndryshon shumices e shqiptareve nga keta , edhe u binda sot edhe me shume.
    Une jam musliman sunit besoj kuranin dhe sunetin agjeroj ramazanin dhe fal namazin dhe praktikoj fen sipas mehdhebit hanefi ,po ti cilin mehdheb e praktikon une e di por dua pergjigjen nga ? jam i bindur 100 %se edhe ti je ne medhebin hanefi ashtu siq jam edhe une por ajo qka na dallon mua dhe ty nuk eshte se ti nuk je interesuar te dish me shum per fen tende

Pasi me shtine ne kete bisede , e din qe i vrane ne Avganistan 4 Shqiptare para disa vitesh , punetor , firma i kishte derguar ne pune atje dhe talebanet i vrane pa asnje arsye : http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/4797232.stm
    Pres pergjigje per kete , se cfare me lidhe mua si musliman me keta ?
    A nuk eshte e ndaluar kjo me Sherijat ?
    Atje eshte gjendje lufte dhe ne gjendje lufte qdo njeri qe ndihmon pushusin denohet me vdekje , keta e kan dit fort mir se atje eshte luft pse kan shku ta ndihmojn ushtrin qe po masakronte civili

Edhe nje pyetje , pse nuk vjen ti sikurse une me marre pjese por me shet mend prej tastatjeri ?
    Bteohem ne Zot i cili eshte i plotfuqishem dhe ta jap fjalen ty qe ate dit qe do filloj kushtrimin qlirimtaret ne ilirid une do jem atje ,mundesh me ma jap edhe numrin e tel kur te vi atje te lajmroj

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Fotot e para ishin normale, c'ne kto te tjerat!

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Ximi, te jane ngateru ty kombetarja dhe besimi. Hoxhollare dhe prifterinje ka pas gjithmone qe kan luftu, por kan luftu per shqiptari.
    Feja është sqarim, udhëzim për njeriun se si duhet besuar dhe jetuar në përputhshmëri me ligjet e All-llahut (Zotit - Krijuesit), ndërsa kombi nënkupton grup njerëzish që flasin një gjuhë të caktuar.
    - O ju njerëz, vërtet Ne ju krijuam juve prej një mashkulli dhe një femre, ju bëmë popuj e fise që të njiheni ndërmjet vete, ... Kur'an 49:13.

Ju jeni ata qe po i keqkuptoni jo ne

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    !@ximi_abedini -jam komplet ne kundershtim me ata qe ti shkruan,ata qe ti na sjell ketu mua me duket nje lloj propagande dhe me vjen shum mir qe shumica ketu nuk jan dakort me ty,kjo tregon se njerezit sot nuk i terheqe feja nga hunda dhe NUK ndjekin fene ne menyre qorresore,feja eshte nje gje kret personale dhe nuk esht mire te vihet e para ne protesta aq me teper ne kete proteste per te cilen po flasim,JENA SHQIPTAR ,KUEQ E ZI ME SHQIPONJ ASHT FLAMURI JON,VETEM KY FLAMUR A DASHT ME U MAJT SOT,SKENA NEVOJE AS PER FLAMUJ ME SHKRONJA ARABE AS PER FLAMUJ ME KRYQA,FLAMURI ASHT 1, AI KUQ E ZI.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Hej xim per ne qe hajme vetem shqip cdo me thene ato zhgarravinat jeshile dhe te zeza.

Faqja 25 prej 76 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •