Close
Faqja 9 prej 76 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 760
    Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga bl3nd Lexo Postimin
    Shqiptaret sot ndahen ne dy grupe:
    Shqiptaret qe e perkrahin Islamin dhe Shkupin
    dhe
    Shqiptaret qe jane prosllave

Zgjedhja eshte e juaja
    Injorohet paralajmërimi I Miletiqit

Ndërkohë, deputeti serb Dragisha Miletiq as sot nuk ka dhënë sqarime lidhur me deklaratën e tij të 9 marsit në Kuvend ku kishte paralajmëruar ngjarje të tmerrshme gjatë muajit prill në Maqedoni. Miletiq kishte premtuar se do të sqaronte prononcimin e tij por kjo nuk ndodhi me arsyetimin se ndodhej në Serbi. Nga ana tjetër shërbimet e Kuvendit refuzuan kërkesën e televizionit Alsat që të na sigurojë video regjistrimin nga seanca e ‘Komitetit për marrëdhënie mas bashkësive’. Por përgjigja e Kuvendit ishte negative me arsyetimin se kërkesa duhet të jetë në gjuhën maqedonase. Ndryshe deputeti serb Miletiq në seancën e komisionit për marrëdhënie ndëretnike ishte shprehur me këto fjalë: “Do të doja që kjo të jetë e fundit që ka ndodhur, por flitet, ndërsa kur populli flet ka diçka, paralajmërohen edhe aksione të reja të ngjashme, nga njerëz të cilët sigurisht nuk ia mendojnë të mirën Republikës së Maqedonisë dhe nuk kanë kuptim për progres dhe bashkëjetesë. Për këtë arsye edhe një herë dua të paralajmëroj, nuk dua që të jem vizionar, mos të na ndodhë, këtë dua që ta mbani në mend, mos të na ndodh diçka e keqe dhe e pa parashikuar në muajin e katërt”, pati deklaruar deputeti serb Dragisha Miletiq. Alsat-M

Po kam frik,mos kan bashkepunuar me ket miletiqin ,pasi miletiqi ku ua diti planet e kesaj vrasje,ketyre trimav, miletiqi u tha mediave,se deri ne mes te prillit do te ndodh ,kjo qe ndodhi.??????pik pyetje e madhe.?????????
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 02-05-2012 më 13:00
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga bl3nd Lexo Postimin
    Shqiptaret sot ndahen ne dy grupe:
    Shqiptaret qe e perkrahin Islamin dhe Shkupin
    dhe
    Shqiptaret qe jane prosllave

Zgjedhja eshte e juaja
    e ke gabim

jan tre grupe

ato qe perkrahin shqiptaret ne shkup

ato qe perkrahin islamin

dhe ato qe jan prosllav
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Me ne fund i ra maska bugarve.ata kryen nji krim ndaj njerzve te vet ,c pastaj fajtorin ta kerkojn nder shqiptaret..rasti i kti arrestimi te atyre fshatarve tregon mese kjart.Saliu fli si qengji,Thaqi njashtu.Aliovski po ben punen e vet..sprisja kurre nji gje te mbar per shqiptaret nga ky goran derrkuci.
    Kryqaret te zhveshur nga parimet e demokracis tani i versulen shqiptarve duke destabilizuar rejonin edhe kshtu te trazuar.Mos aftsia per hecje para dhe hajdutlleqet e tyre perpiqen mbajtje pushteti, duke u hedh hi syve qytetarve te vet,sepse kshtu kolltuqet po i mbajn me leht duke shkelur mbi fatkeqsin e tjetrit,ne kete rast ne shqiptarve.
    Evropa me dinakrin e saj zgjodhi te degjuarit e tyre shqipfolsa qe ta katandisin shiperin dhe trevat tjera shqiptare.Ardhja e klyshit greko-ortodoks ne kreun e kishes greke ne Shqipri ishte tregues i qart se Shqiperia ka ngel si Hani i Hajdarit,ku hyn e del lloj lloj surrati e armiku i kti vendi.Partit ultranacionaliste greke po thuaj se ne gjith Shqiperin hynin e dilnin duke share e qeshur me gojen ne grushte me poshtimin qe i behej nga ato hijen ,maskarenj,faqezij.
    Ja pse une zihem shpesh ,pore jom shqiptar dhe kudo qe ka dhembje ne trojet shqiptare me piko loti dhe ndjej dhembje ne krahror.
    E kom ndier aromen e tradhtis nga brenda ,kjo esht tragjedia jon si komb,ku paria jon esht rreshtuar ne rrugen e turpit,te tradhtis dhe humbjes se dinjitetrit kombtar.
    Sa me vje keq per ata njerz,jon tanet ,jon te familjarve te tyre ku vetem konfiskimi i armeve per qeverin e bugarve meret si argument,per gjeja strehet e islamikve,sa turp.
    Po shqiptaret edhe nese kan nji arm kunder hajdutit te shpallin armik e kriminel..turpi ka me i mbulu ata dhe tradhtaret shqipfolsa qe heshtin para asaj qe quhet urrejtje nacionale ,dhe poshtrim.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

A mund të jetë 20-vjeçarja terroriste?

Në mesin e të arrestuarve të dyshuar për vrasjen e pesëfishtë në Smillkovcë, është edhe 20-vjeçarja Surraj Hasipi nga fshati Hasanbeg i Shkupit. Ajo sëbashku me dy vëllezërit, Fati dhe Fuat Hasipi, janë arrestuar mëngjesin e së martës dhe dyshohen se kanë lidhje me vrasjen në Smillkovcë.

Surraj është 20 vjeçe dhe është shtëpiake, ndërsa Fati Hasipi, 24-vjeçar, punon si tregtar në tregun me shumicë të Shkupit. Vëllai më i madh, Fuat Hasipi, punon si mjeshtër gipsi dhe deri para pak muajsh ka qënë emigrant në një prej shteteve europiane.

Por ajo që të çudit është akuza që rëndon mbi 20-vjeçaren, që është "akte terroriste". A mund të jetë vërtetë kjo vajzë terroriste vetëm se i përket besimit mysliman ( si shumica e shqiptarëve në Maqedoni) apo është thjesht një prej lojërave që poltika maqedonase di ta bëjë shumë mirë përballë shqiptarëve? /albeu.com/
    Shtuar më 02/05/2012, ora 12:27
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Bujq, zdrukthëtarë, berber, shofer kamioni, amvise, shitës të librave, janë vetëm disa nga profesionet e të arrestuarve të ditës së djeshme, që policia i quajti terroristë që kanë luftuar bashkë me talibanët në Afganistan dhe Pakistan kundër trupave të NATO-s.
    Qani Aziri nga Shutka, 64 vjeç, është pensionist kurse profesioni i tij i mëparshëm ka qenë zdrukthëtar. Edhe vëllai i tij i arrestuar Fejzi Aziri (50) është bujk që merret me punimin e tokës dhe ruajtjen e bagëtisë ndërsa Haki Aziri (32) është shofer kamioni.
    60-vjeçarja Feride Bilalli, amvise nga fshati Hotël i Likovës, ishte ne mesin e të arrestuarve por në orët e hershme të mëngjesit është lënë e lirë. Ajo jeton e vetme në shtëpi në fshatin e saj pasi 3 djemtë e saj me vite punojnë në shtetet perëndimore.
    Në mesin e të arrestuarve të dyshuar për vrasjen e pesëfishtë në Smillkovcë, është edhe 20-vjeçarja Surraj Hasipi nga fshati Hasanbeg i Shkupit. Ajo së bashku me dy vëllezërit, Fati dhe Fuat Hasipi, janë arrestuar mëngjesin e së martës dhe akuzohen se kanë lidhje me vrasjen në Smillkovcë.
    Surraj është 20 vjeçe dhe është shtëpiake, ndërsa Fati Hasipi, 24-vjeçar, punon si tregtar në tregun me shumicë të Shkupit. Vëllai më i madh, Fuat Hasipi, punon si mjeshtër gipsi dhe deri para pak muajsh ka qenë emigrant në një prej shteteve europiane.
    Mervan Memeti, shitës i librave, 30 vjeçar.
    Në mesin e të arrestuarve është edhe 23 vjeçari Besim Hajdari, me profesion berber. Bedri Rexhallari

Shkurt e trup lufte indireke ndaj shqiptarve dhe ndaj atyre qe i perkasin besimit islam. Qe gjoja shteti maqedon po e lufton terrorizmin. Une Eren barut jam ka ja nij.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Injorohet paralajmërimi I Miletiqit

Po kam frik,mos kan bashkepunuar me ket miletiqin ,pasi miletiqi ku ua diti planet e kesaj vrasje,ketyre trimav, miletiqi u tha mediave,se deri ne mes te prillit do te ndodh ,kjo qe ndodhi.??????pik pyetje e madhe.?????????
    Ndërkombëtarët nuk përshëndesin aksionin e MPB-së
    http://alsat-m.tv/lajme/vendi/130134.html
    Kjo eshte e para here qe nuk pershendesin nderkombetaret , kryesisht USA keto aksione nga aksioni i MPB ..

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

RDK: Ngjyrimi fetar i ngjarjeve, i rrezikshëm

Rilindja Demokratike Kombëtare kërkon nga shteti juridik që rastin e vrasjes kriminale të pesë personave në Shkup, ta zbardhë deri në fund dhe para drejtësisë t’i nxjerr fajtorët e vërtetë dhe të njëjtit të marrin dënimin e merituar nga organet e drejtësisë. Aksioni i bastisjeve të dhjetëra shtëpive në Gazi Babë, Hasanbeg, Haraçinë dhe Hotël, si dhe arrestimi i 20 personave ndërmjet të cilëve edhe një plak dhe një plakë në moshë të shtyrë, të gjithë këta shqiptarë, nuk mund të kualifikohet si aksion i suksesshëm, aq më shumë të arsyetojë edhe vetë ermin e këtij aksioni "Monstër".

Deklarata e ministres së brendshme, Gordana Jankullovska, se në shtëpitë e bastisura është gjetur një veturë, rreth dhjetë mijë euro, kompjuterë, telefona celularë dhe kartela telefoni, lë shumë për të dëshiruar se hetimet kanë qenë në drejtimin e duhur dhe se janë kapur aktorët e vërtetë. Video incizimet e prezantuara nga vet MPB demantojnë deklaratat e vet ministres, sepse këto video incizime dëshmojnë se te disa të akuzuar janë gjetur flamuj dhe emblema të ish UÇK-së dhe jo materiale propagandistike me përmbajtje radikale islamike.

Tentativa që problemet nga rrafshi kriminal të zhvendosen në rrafshin fetar, jo vetëm që janë te papranueshme, por edhe shumë të rrezikshme për sigurinë në vend dhe rajon dhe mund të jenë shkak për një zinxhir të ri të dhunës ku do ta pësonin qytetarët e pafajshëm pavarësisht nga përkatësia etnike dhe fetare.

Aksioni dhe deklaratat e MPB-së, lënë hapësirë të madhe që të dyshohet se e gjithë kjo që po ndodh pas vrasjes së pesëfishtë në Shkup, dëshirohet që të shfrytëzohet si një alibi para Samitit të NATO-s në Çikago, se kinse Maqedonia është shtet i cili lufton terrorizim islamik.

Rilindja Demokratike Kombëtare është jetësisht e interesuar që të zbulohen aktorët e vërtetë për krimin e ndodhur në afërsi të Shkupit dhe ata të marrin dënimin ligjor, por njëkohesisht si subjekt politik është kundër marrjes në qafë të njerëzve të pafajshëm dhe krijimin e pretekstit për akuza të pabaza në rrafsh nacional dhe fetar, e që do të ishin hyrje në një spirale të dhunës dhe jostabilitetit të kontrolluar për motive të përfitimit konjuktural politik, thuhet në deklaratën për shtyp të Rilindja Demokratike Kombëtare. /albeu.com/
    Shtuar më 02/05/2012, ora 13:44
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Mos u ngutni ,o trima,se nuk eshte marr akoma kurrfar vendimi,dhe mos i jepni konotacion fetar kesaj vrasje,bile ne ta kundershtojm qe kan ber vrasje per afganistan,edhe pse te ben te dyshimt deklarata e miletiqit,qysh mujti ai me e dit qe kjo vrasje ka me ndodh deri ne mes te prillit,ket ose e kan ba shkiet ,e dojn me ua fut shqiptareve ,jo si patriot ,por qe po luftojn kunder shqiptaris per gabelet,ose keta persona kan bashkepunu me mileticat ,pasi qe vaehabi eshte virus i perpunuar ne guzhinat sllave.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    ximi_abedini;3405790]

Në mesin e të arrestuarve të dyshuar për vrasjen e pesëfishtë në Smillkovcë, është edhe 20-vjeçarja Surraj Hasipi nga fshati Hasanbeg i Shkupit. Ajo sëbashku me dy vëllezërit, Fati dhe Fuat Hasipi, janë arrestuar mëngjesin e së martës dhe dyshohen se kanë lidhje me vrasjen në Smillkovcë.

Surraj është 20 vjeçe dhe është shtëpiake, ndërsa Fati Hasipi, 24-vjeçar, punon si tregtar në tregun me shumicë të Shkupit. Vëllai më i madh, Fuat Hasipi, punon si mjeshtër gipsi dhe deri para pak muajsh ka qënë emigrant në një prej shteteve europiane.

Por ajo që të çudit është akuza që rëndon mbi 20-vjeçaren, që është "akte terroriste". A mund të jetë vërtetë kjo vajzë terroriste vetëm se i përket besimit mysliman ( si shumica e shqiptarëve në Maqedoni) apo është thjesht një prej lojërave që poltika maqedonase di ta bëjë shumë mirë përballë shqiptarëve? /albeu.com/
    Fotot nga shumica e tjereve mes tyre edhe femra , 5 akuzohen per vrasje , 2 prej tyre nuk jane ne kete grup ,dy tjeret jane ne ikje (njeri prej tyre ka thene me aeroplanin e pare do vij ne Shkup te deshmoj se nuk eshte vertet se ishte me pune jashte ) ,http://www.netpress.com.mk/mk/vest.a...7&kategorija=4
    Disa tjere jane leshuar .
    Thjeshte nuk ka se si te kuptohet kjo .

Faqja 9 prej 76 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •