Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 76 prej 76
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    o projekti flm per videot po si tja bejme qe ne shqiptaret e kemi gjuhe tonen shqipen e keto dy videot si kuptojme dot?
    përshëndetje goldian. ke të drejtë. kjo nuk më ka shkuar ndërmend kur postova. pa marrë parasysh rrethanat si janë martuar ( d.m.th. nëse më pëlqen mau a jo ) një gjë më bëri përshtypje se vjehhrat nuk flasin keq për to, përkundrazi nuset shqiptare kanë sjellë jetë atje.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    i jepni nje te lexuar edhe kesaj ketej:

http://www.presheva.com/lajme/13598-...ves-video.html

Martohet me serb, shqiptarja nga Lezha refuzon shtetin e Kosovës /video/

Marjana Preçi, 36 vjeçarja nga Lezha e Shqipërisë, është e martuar me Caslav Jevticin – 45 vjeçarin nga fshati Rajinovc i Kamenicës. Fakti se Caslavi është serb, nuk e ka penguar Marjanën që dashurinë ta lidhë me martesë dhe ta kurorëzoj me lindjen e vajzës Andela, më 2009 në Graçanicë. Ajo jeton në Anamoravë, të gjithë e thërrasin nusja serbe, nuk i do shërbimet e Kosovës, ndërsa ndjehet e “diskriminuar” sepse nuk mund t’i shfrytëzojë ndihmat nga Serbia!
    “Kam qenë e përgatitur për probleme edhe me ‘të mitë’ e edhe me serbët për shkak të martesës së përzier. Por, asgjë nga kjo. Papritur, problemi më i madh i imi është me administratën”, flet Mariana për mediat serbe, me një serbishte të keqe, teksa e mban vajzën në dorë. Ajo thotë se fëmijën duhet ta dërgojë te mjeku, ndërsa të gjithë “tregohen të ngathët”.
    Në janar të këtij viti, Marjana zyrtarisht martohet me Caslavin në Bujanoc. Megjithatë, sipas saj, “kjo nuk ishte e mjaftueshme për t’u kualifikuar për shtetësi serbe dhe për kujdesin mjekësor nga institucionet serbe të shëndetësisë”!
    “Kemi marrë udhëzimin për ta dërguar te mjeku në Vranje. Në pikëkalimin administrativ Dheu i Bardh shqiptarët më kanë ngacmuar për shkak të pasaportës shqiptare. Situata më e mirë nuk ishte as në Konçul, gjatë hyrjes në Serbi, prej nga më kthejnë serbët dhe më këshillojnë që të futem përmes Maaqedonisë. U jam mirënjohëse mjekëve në Graçanicë të cilët më mirëpritën edhe pa kartat e sigurimit shëndetësor dhe e Andelan e sollën në jetë. Por, unë nuk mundem gjithnjë të shkoj atje, sepse ka incidente në rrugë, e aq më pak dua që për çdo kontroll të udhëtoj në Shqipëri”, thotë ajo për Novosti.
    Marjana ankohet se me burrin e rrisin fëmijën në kushte të vështira dhe se “ngatërresat administrative” ia pamundësojnë të drejtën “për shtesa apo ndihma sociale të Serbisë”.
    “Është e rëndësishme që fëmija t’i ketë gjërat elementare. Ende e ushqej me gji, por kam frikë s’i t’ia bëjmë tutje”, thotë Marjana.
    Caslavi është drejtuar në shumë adresa, dhe në shumë dyer, që të “realizojë të drejtën elementare për fëmijën e tij”. Ai tash pret përgjigje nga ministri i Brendshëm serb, Ivica Dacic.
    “Ndjehem keq në vendin tim. Pas gjithë asaj që kemi duruar në Kosovë, mendoj të largohem, sepse të gjithë kanë heq dorë nga ne dhe nga vuajtjet tona. E unë vetëm dua që fëmija im të rritet aty ku janë rritur të parët e mi dhe unë”, thotë Caslav. /telegrafi

http://www.youtube.com/watch?v=3gq1W8d0Eps

...po ç`bushter Lezhe ! edhe bushtrat pjellin, por te pakten nga soji i tyre.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    i jepni nje te lexuar edhe kesaj ketej:

http://www.presheva.com/lajme/13598-...ves-video.html

Martohet me serb, shqiptarja nga Lezha refuzon shtetin e Kosovës /video/

Marjana Preçi, 36 vjeçarja nga Lezha e Shqipërisë, është e martuar me Caslav Jevticin – 45 vjeçarin nga fshati Rajinovc i Kamenicës. Fakti se Caslavi është serb, nuk e ka penguar Marjanën që dashurinë ta lidhë me martesë dhe ta kurorëzoj me lindjen e vajzës Andela, më 2009 në Graçanicë. Ajo jeton në Anamoravë, të gjithë e thërrasin nusja serbe, nuk i do shërbimet e Kosovës, ndërsa ndjehet e “diskriminuar” sepse nuk mund t’i shfrytëzojë ndihmat nga Serbia!
    “Kam qenë e përgatitur për probleme edhe me ‘të mitë’ e edhe me serbët për shkak të martesës së përzier. Por, asgjë nga kjo. Papritur, problemi më i madh i imi është me administratën”, flet Mariana për mediat serbe, me një serbishte të keqe, teksa e mban vajzën në dorë. Ajo thotë se fëmijën duhet ta dërgojë te mjeku, ndërsa të gjithë “tregohen të ngathët”.
    Në janar të këtij viti, Marjana zyrtarisht martohet me Caslavin në Bujanoc. Megjithatë, sipas saj, “kjo nuk ishte e mjaftueshme për t’u kualifikuar për shtetësi serbe dhe për kujdesin mjekësor nga institucionet serbe të shëndetësisë”!
    “Kemi marrë udhëzimin për ta dërguar te mjeku në Vranje. Në pikëkalimin administrativ Dheu i Bardh shqiptarët më kanë ngacmuar për shkak të pasaportës shqiptare. Situata më e mirë nuk ishte as në Konçul, gjatë hyrjes në Serbi, prej nga më kthejnë serbët dhe më këshillojnë që të futem përmes Maaqedonisë. U jam mirënjohëse mjekëve në Graçanicë të cilët më mirëpritën edhe pa kartat e sigurimit shëndetësor dhe e Andelan e sollën në jetë. Por, unë nuk mundem gjithnjë të shkoj atje, sepse ka incidente në rrugë, e aq më pak dua që për çdo kontroll të udhëtoj në Shqipëri”, thotë ajo për Novosti.
    Marjana ankohet se me burrin e rrisin fëmijën në kushte të vështira dhe se “ngatërresat administrative” ia pamundësojnë të drejtën “për shtesa apo ndihma sociale të Serbisë”.
    “Është e rëndësishme që fëmija t’i ketë gjërat elementare. Ende e ushqej me gji, por kam frikë s’i t’ia bëjmë tutje”, thotë Marjana.
    Caslavi është drejtuar në shumë adresa, dhe në shumë dyer, që të “realizojë të drejtën elementare për fëmijën e tij”. Ai tash pret përgjigje nga ministri i Brendshëm serb, Ivica Dacic.
    “Ndjehem keq në vendin tim. Pas gjithë asaj që kemi duruar në Kosovë, mendoj të largohem, sepse të gjithë kanë heq dorë nga ne dhe nga vuajtjet tona. E unë vetëm dua që fëmija im të rritet aty ku janë rritur të parët e mi dhe unë”, thotë Caslav. /telegrafi

http://www.youtube.com/watch?v=3gq1W8d0Eps

...po ç`bushter Lezhe ! edhe bushtrat pjellin, por te pakten nga soji i tyre.
    përmbajtja e videos nuk paska asgjë të përbashkët me përmbajtjen e shkrimit. Burri i saj, natyrisht e tha se shqiptarëve nuk u vjen mirë për këtë martesë, por ai është i kënaqur me gruan e tij shqiptare, gura e ndershe, si një amvise e mirë që di të mbajë rregull në shtëpi dhe cila e pret burrin derisa të kthehet deri në orët e vona të natës.

Ndërkaq për këto " e pranoi s'e pranoi shtetin e Kosovës", për këtë as u fol ( përjashtimisht redaksia e televizionit e përmendi "Kosovo i Metohije").
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 27-04-2012 më 16:25

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    përmbajtja e videos nuk paska asgjë të përbashkët me përmbajtjen e shkrimit. Burri i saj, natyrisht e tha se shqiptarëve nuk u vjen mirë për këtë martesë, por ai është i kënaqur me gruan e tij shqiptare, gura e ndershe, si një amvise e mirë që di të mbajë rregull në shtëpi dhe cila e pret burrin derisa të kthehet deri në orët e vona të natës.

Ndërkaq për këto " e pranoi s'e pranoi shtetin e Kosovës", për këtë as u fol ( përjashtimisht redaksia e televizionit e përmendi "Kosovo i Metohije").

me vie keq, qe nuk e paske kuptuar fare, ama hiç !

jo do diskutojme tani edhe per gjerat qe kane ne dhomen e fjetjes
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    me vie keq, qe nuk e paske kuptuar fare, ama hiç !

jo do diskutojme tani edhe per gjerat qe kane ne dhomen e fjetjes
    Ndoshta!
    Pa na e përkthe një cikë, pra! ( neve që nuk e kuptojmë )

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2012
    Vendndodhja
    Mbi qiellin e shtate.
    Postime
    57
    Jane keta me te vertete Shqiptare?
    Im at i njeh dy gra te blera ne fshatin tone ne Maqedoni, por kur nje dite u afrova njeres nuk fliste dot Shqip por Bullgarisht, dhe nga pamja me dukeshte me shum Rome se sa ndonje Shqiptare...
    Gjithsesi dhe te kene femije ska lidhje, se nuk ben asnje ndikim tek popullsia Serbe-Bullgare.

Ne videot qe jane postuar tek komentet jane te shkruar te gjith informacionet
    rreth kesaj organizates qe merret me keta vajza, lol.
    ''Nese keni djale/djem per ta martuar, ndoshta mundet t'ju ndihmoje mblesi
    jone ''Organizata Raška e vjeter'' e themeluar ne Beograd. Kane ndihmuar shume qifteve te njoftohen (lol) dhe do te ndihmojne qdo fshatarit te mire dhe te nderuar
    ,qe deri tani skane pasur fat te takojne/gjejne vetvetes shoqe/fshatare per nje jete se bashu.''

Teksti origjinal:
    Ako imate momka za ženidbu, možda vam provodadžija može biti udruženje Stara Raška iz Beograda. Pomogli su mnogima da se upoznaju, pomoći će svakom dobrom i čestitom domaćinu kome se dosad nije posrećilo da nađe sebi drugaricu i domaćicu domu svome.
    Булевар уметности 27/I спрат
    11070 Београд
    телефон: 381 11/ 3131-638

Problemi tek keta eshte se vajzat e tyre, nga fshatrat Serbe, sduan te punojne
    dhe jetojne nje jete bujqesore dhe pastaj zhvendosen ne qytete; per shkak
    studimi dhe jete me te mire, dhe keta mbesin pa nuse.

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •