Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 76
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Gjithe ajo goce e mire, so innocent. Me dukej shume e trembur dhe e frikesuar. Damn. E ka fajin i ati qe e martoi. Kot nuk qau aq shume e spo ndaheshe dot me njerezit e shpise.
    Soni une nuk e pashe deri ne fund, sa pashe flamurin tone me flamurin e shemtuar ma shpifi. Sigurisht qe ka qare e shkreta kurse ata burrat ne fillim te hapnin dhembet. Mjere ato vajza ku shkojne edhe mjere ata prinder qe mbyllin syte e shesin femijet vet
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Ku të ankohen këto të shkreta!

Akesat bëhen nëpër ato vende ku ka ligje e ku resptohen ato.
    Lere se e pashe videon,nese jane te gjitha qe u martojkan sikur kjo,keta qennkan nje grumbull analfabetash nga ndonje fshat i prapambetur mendoj!Shihet diferenca qe nuk u ben pershtypje

i/e regjistruar Maska e ikthus
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    146
    Agjensi martesash ka ne te gjithe boten,Vajza ruse,bullgare moldave rumune etj.martohen me ane te ketyre agjensive gjithandej neper bote.
    Ketu problemi eshte nese keta seksere e bejne legalisht me licence , ne konform te ligjit dhe paguajne taksa apo me para nen dore.
    Dikush e permendi ketu me pare se vajza shqiptare duhet ta marre fatin e vet ne dore dhe te vendose per jeten e saj.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Soni une nuk e pashe deri ne fund, sa pashe flamurin tone me flamurin e shemtuar ma shpifi. Sigurisht qe ka qare e shkreta kurse ata burrat ne fillim te hapnin dhembet. Mjere ato vajza ku shkojne edhe mjere ata prinder qe mbyllin syte e shesin femijet vet
    Shife kur i afrohet video tek fytyra e saj, mua me pelqen ti lexoj njerezit ne sy edhe sic e shoh une, ajo eshte very innocent. E padalur. Nuk meriton asnje te share sic i bene disa forumista. Damn. Ishalla mos te vuaj.

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Lere se e pashe videon,nese jane te gjitha qe u martojkan sikur kjo,keta qennkan nje grumbull analfabetash nga ndonje fshat i prapambetur mendoj!Shihet diferenca qe nuk u ben pershtypje
    hic mos mendo as mos dysho. kjo vetë e tha nga vijnë këto vajza:
    Nga cilat zona të Shqipërisë janë këto vajza?
    Pjesa dërrmuese e tyre janë nga Malësia e Shkodrës, Dukagjini, Mirdita, Kruja.. kryesisht nga zonat e thella malore.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Shife kur i afrohet video tek fytyra e saj, mua me pelqen ti lexoj njerezit ne sy edhe sic e shoh une, ajo eshte very innocent. E padalur. Nuk meriton asnje te share sic i bene disa forumista. Damn. Ishalla mos te vuaj.
    E dashur forumistat flasin me cfare degjojne e bejne paragjykime. Eshte e vertet femra ne shqiperia akoma trajtohet si kafshe, shitet si te jet objekt edhe jo njeri me shpirt qe ndjen e zemer qe lendohet. Zoti i ndihmofte!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Soni si mos te vuaj ,afer tij kjo engjell i pafajshem ai si vampir dukej,skam koment a!

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Soni si mos te vuaj ,afer tij kjo engjell i pafajshem ai si vampir dukej,skam koment a!
    E gjete fjalen e duhur. Engjell. Kjo vajze, do bente te lumtur kedo. Leket qe jan paguar ne agjenci per ate jane shume shume pak, she was priceless.

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    E dashur forumistat flasin me cfare degjojne e bejne paragjykime. Eshte e vertet femra ne shqiperia akoma trajtohet si kafshe, shitet si te jet objekt edhe jo njeri me shpirt qe ndjen e zemer qe lendohet. Zoti i ndihmofte!
    Zoti e ndihmofte, se s'ka mbetur njeri tjeter ta perkrah. Meshkujt shqiptar jane ku e ku ta shajne.

Vjehrrat serbe nuk qahen nga nuset shqiptare

ndiqeni edhe ndonjë video:

Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 27-04-2012 më 15:47
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o projekti flm per videot po si tja bejme qe ne shqiptaret e kemi gjuhe tonen shqipen e keto dy videot si kuptojme dot?
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •