Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 90
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga piu Lexo Postimin
    Nje gje nuk kuptova cili ishte thelbi i ketij sherri? Ore u zune se u zune, por pse u zune??
    Thelbi i ketij sherri eshte "paqja islame".....!
    Jarigas

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Thelbi i ketij sherri eshte "paqja islame".....!
    ....blub, blub...

Ku i ke komentet o jarigas trimi, ju jane harxhuar a ???, si duket Urieli ti paska shternguar pejte me forte se vehabistat ketyre hoxhallareve te shkupit....

joooj, tragjedi....
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Piu, personi me "Callme me mjekerr te zeze" shkon prish namazin e hoxhes i cili realisht mbeshtetet nga Bashkesia Islame. Keta tipa kane nje strukture te tille qe shkojne xhami me xhami me nje grumbull gomeresh nga pas per te ndertuar strukturat e tyre qe varen direkt nga qelbesinat wahabiste. Ajo qe po ndodh realisht eshte se keta kane arritur realisht ti krijojne nje lloj pushteti paralel nder besimtaret. Shume shpejt keni per te pare sherret qe do lindin nga gomere te ketille.
    ...s'kan struktura paralele......por nje gje se kan se nuk e kan....TURP.....per ate rasen ne mes te xhamise. Edhe hajvani ne aher nuk sillet ashtu. Muslimani nuk guxon edhe shkaun ne kete menyre ta turperoj.

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    JO,e verteta eshte se vetem vehabistet zbatojne kuranin,e tash juve zgjidhni vete,o islamin e vertete,o laramanine,qe ska asgje te pegashket me islamin...

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    ja ku i ke trimat, i nderuar...ne ketej nga shqiperia themi ..kur e ke ujkun para syve ..pse i kerkon gjurmet!

http://www.youtube.com/watch?v=UQ8G6gCqtjY
    Te rroje feja e "paqes".Keta do e shpetojne shqiptarine.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....blub, blub...

Ku i ke komentet o jarigas trimi, ju jane harxhuar a ???,
    S'do koment ky turp, kjo dukuri tipike myslimane!Llap sa te duash ti per "kulturen" islame.....veprimi e ketyre vehabisteve flet shume me teper! Ajo qe pata shkruar e tejkalon kuptimin e asaj qe del ne pah nga video-ja!!
    si duket Urieli ti paska shternguar pejte me forte se vehabistat ketyre hoxhallareve te shkupit....

joooj, tragjedi....
    ...ahahahahahahha....s'ka polic e kryepolic qe te me shtrengoje penjte mua, o Tunxh efendia, se une jam Shqiptar qe ka ne gjak Shqiptarine e ne kete forum, s'shkruaj per gje tjeter se per te.......Urieli thjesht tregoi sa i dobet eshte o ndoshta u nxitua ne vleresimin e shkrimeve te mia....jo i poshter, por i dobet, burre pa ushkur, siç i themi andej nga Shqiperia e mesme!! E une s'kam ndermend te merrem me çiliminj!
    Sa per vehabistat si puna jote dhe e Islamiinfo-s, shpata e Damokleut eshte gjithmone ketu.......Tunxh efendia!....qe kshu ke lala!
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    S'do koment ky turp, kjo dukuri tipike myslimane!Llap sa te duash ti per "kulturen" islame.....veprimi e ketyre vehabisteve flet shume me teper! Ajo qe pata shkruar e tejkalon kuptimin e asaj qe del ne pah nga video-ja!!
    ...ahahahahahahha....s'ka polic e kryepolic qe te me shtrengoje penjte mua, o Tunxh efendia, se une jam Shqiptar qe ka ne gjak Shqiptarine e ne kete forum, s'shkruaj per gje tjeter se per te.......Urieli thjesht tregoi sa i dobet eshte o ndoshta u nxitua ne vleresimin e shkrimeve te mia....jo i poshter, por i dobet, burre pa ushkur, siç i themi andej nga Shqiperia e mesme!! E une s'kam ndermend te merrem me çiliminj!
    Sa per vehabistat si puna jote dhe e Islamiinfo-s, shpata e Damokleut eshte gjithmone ketu.......Tunxh efendia!....qe kshu ke lala!
    Eeeh more jar,

Po te etiketonim fete mbi bamat e kohes dhe momenteve, ndryshe do te ish duk dynjaja sot.....vleresoje kulturen europjane nga shek. 8 deri ne shek 15......dhe tregom ku gjen "kulture" perpos ne andaluzine muslimane ???, apo nuk ka qen ajo kulture europjane ???, sa me kujtohet, me gjeografine i ke raportet e mira....

Mos u mshehni pas termave senzacional....ketu te lala nush e ke vendin. Nje musliman "normal", nga kojshilleku, me te cilin mund edhe me dale ne peshkim apo per not te lumi i fshatit......

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    JO,e verteta eshte se vetem vehabistet zbatojne kuranin,e tash juve zgjidhni vete,o islamin e vertete,o laramanine,qe ska asgje te pegashket me islamin...
    ....ne do te zgjedhim ate qe edhe ti e ke zgjedh !!!

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Eeeh more jar,

Po te etiketonim fete mbi bamat e kohes dhe momenteve, ndryshe do te ish duk dynjaja sot.....vleresoje kulturen europjane nga shek. 8 deri ne shek 15......dhe tregom ku gjen "kulture" perpos ne andaluzine muslimane ???, apo nuk ka qen ajo kulture europjane ???, sa me kujtohet, me gjeografine i ke raportet e mira....

tungi
    Une e etiketoj fene sipas asaj qe ka bere per vendin tim!
    Ti vazhdon te flasesh per Alhambren, qe sipas teje ishte merite e Islamit dhe jo e evropianeve, pa sjelle as edhe nje argument per faktin se perse ky zhvillim nuk ndodhi ne Lindjen e mesme, prej shekujsh me pare nen Islam dhe mga ana tjeter nuk flet asgje per "zhvillimin" qe solli Islami ne toket e tyt eti?! Hajt , Tunxh efendia, na trego se perse, per sa kohe qe Shqiptaret ishin nen zgjedhen e Turkut mysliman, ergo nen Islamine "lavdishem", asnjehere nuk ia kaluam Serbit per zhvillim!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Une e etiketoj fene sipas asaj qe ka bere per vendin tim!
    Ti vazhdon te flasesh per Alhambren, qe sipas teje ishte merite e Islamit dhe jo e evropianeve, pa sjelle as edhe nje argument per faktin se perse ky zhvillim nuk ndodhi ne Lindjen e mesme, prej shekujsh me pare nen Islam dhe mga ana tjeter nuk flet asgje per "zhvillimin" qe solli Islami ne toket e tyt eti?! Hajt , Tunxh efendia, na trego se perse, per sa kohe qe Shqiptaret ishin nen zgjedhen e Turkut mysliman, ergo nen Islamine "lavdishem", asnjehere nuk ia kaluam Serbit per zhvillim!!
    Jari,

Nje.....meso

Dy.....sot ja kemi kaluar serbit ???, apo akoma jemi nen "zgjedhen" e turkut musliman....

Argumente don per zhvillime te kultures islame jashta asaj andaluziane ???, shih nen "nje".....vetem disa brockula per inspirim.....harun ar rashid, taxh mahall, isfahan, pazaret e qendrave islame, rrugen e mendafshit, ekspanzionin ne rajonet e paqesorit.....etj....

tung
    albanish by nature

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  2. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Mësimet e nxjerra nga dhuna në Kosovë
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •