JO,e verteta eshte se vetem vehabistet zbatojne kuranin,e tash juve zgjidhni vete,o islamin e vertete,o laramanine,qe ska asgje te pegashket me islamin...
S'do koment ky turp, kjo dukuri tipike myslimane!Llap sa te duash ti per "kulturen" islame.....veprimi e ketyre vehabisteve flet shume me teper! Ajo qe pata shkruar e tejkalon kuptimin e asaj qe del ne pah nga video-ja!!
...ahahahahahahha....s'ka polic e kryepolic qe te me shtrengoje penjte mua, o Tunxh efendia, se une jam Shqiptar qe ka ne gjak Shqiptarine e ne kete forum, s'shkruaj per gje tjeter se per te.......Urieli thjesht tregoi sa i dobet eshte o ndoshta u nxitua ne vleresimin e shkrimeve te mia....jo i poshter, por i dobet, burre pa ushkur, siç i themi andej nga Shqiperia e mesme!! E une s'kam ndermend te merrem me çiliminj!si duket Urieli ti paska shternguar pejte me forte se vehabistat ketyre hoxhallareve te shkupit....
joooj, tragjedi....
Sa per vehabistat si puna jote dhe e Islamiinfo-s, shpata e Damokleut eshte gjithmone ketu.......Tunxh efendia!....qe kshu ke lala!
Jarigas
Eeeh more jar,
Po te etiketonim fete mbi bamat e kohes dhe momenteve, ndryshe do te ish duk dynjaja sot.....vleresoje kulturen europjane nga shek. 8 deri ne shek 15......dhe tregom ku gjen "kulture" perpos ne andaluzine muslimane ???, apo nuk ka qen ajo kulture europjane ???, sa me kujtohet, me gjeografine i ke raportet e mira....
Mos u mshehni pas termave senzacional....ketu te lala nush e ke vendin. Nje musliman "normal", nga kojshilleku, me te cilin mund edhe me dale ne peshkim apo per not te lumi i fshatit......
tungi
albanish by nature
Une e etiketoj fene sipas asaj qe ka bere per vendin tim!
Ti vazhdon te flasesh per Alhambren, qe sipas teje ishte merite e Islamit dhe jo e evropianeve, pa sjelle as edhe nje argument per faktin se perse ky zhvillim nuk ndodhi ne Lindjen e mesme, prej shekujsh me pare nen Islam dhe mga ana tjeter nuk flet asgje per "zhvillimin" qe solli Islami ne toket e tyt eti?! Hajt , Tunxh efendia, na trego se perse, per sa kohe qe Shqiptaret ishin nen zgjedhen e Turkut mysliman, ergo nen Islamine "lavdishem", asnjehere nuk ia kaluam Serbit per zhvillim!!
Jarigas
Jari,
Nje.....meso
Dy.....sot ja kemi kaluar serbit ???, apo akoma jemi nen "zgjedhen" e turkut musliman....
Argumente don per zhvillime te kultures islame jashta asaj andaluziane ???, shih nen "nje".....vetem disa brockula per inspirim.....harun ar rashid, taxh mahall, isfahan, pazaret e qendrave islame, rrugen e mendafshit, ekspanzionin ne rajonet e paqesorit.....etj....
tung
albanish by nature
Krijoni Kontakt