Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 90
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Jari,

Nje.....meso

Dy.....sot ja kemi kaluar serbit ???, apo akoma jemi nen "zgjedhen" e turkut musliman....

Argumente don per zhvillime te kultures islame jashta asaj andaluziane ???, shih nen "nje".....vetem disa brockula per inspirim.....harun ar rashid, taxh mahall, isfahan, pazaret e qendrave islame, rrugen e mendafshit, ekspanzionin ne rajonet e paqesorit.....etj....

tung
    Hahaha...njeriu te pyet per kontributin e Islamit dhene kombit Shqiptar e jo jashte Andalluzise,ti na permend Taxh mahallin Indijan,isfahanin,rrugen e mendafshit,ar rashidi....,

Kerko ore kerko ne truallin shqiptar kontributin e Islamit,mos shko ne Taxh mahall.Edhe me thonje te kerkosh nuk e gjen dot ,

Ja edhe ty per inspirim por nuk jane brockulla -Medinen e juaj te dashur e themeluan Hebrejet -Jatribin,mbreterine Hebreje Hijamar e shenderruat ne Jemen etc.
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 26-04-2012 më 11:21
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Hahaha...njeriu te pyet per kontributin e Islamit dhene kombit Shqiptar e jo jashte Andalluzise,ti na permend Taxh mahallin Indijan,isfahanin,rrugen e mendafshit,ar rashidi....,
    .....lexo edhe nje here ate qe shkruajti shoku jone i perbashket....jo, aludoj pakes ne "gjakun" a andaluzianeve (kinse gjak europjan se paku, e qe ne krahasim me gjakun e paster arab ne orient pati perparesi)......le te beje "be" se nuk ka qen ashtu....

Kerko ore kerko ne truallin shqiptar kontributin e Islamit,mos shko ne Taxh mahall.Edhe me thonje te kerkosh nuk e gjen dot ,
    Ska nevoje te kerkojm, ngase nuk ish ajo pyetja....kurse une pyeta, SOT, a ja kemi kaluar serbit ???

Perndryshe kontributin me te madh e kane dhene rilindasit. Nese nuk kemi pasuri metariale nga ajo kohe (kete e shoh si problem thelbesore qe keni), e kemi ate ne intelektin e njerezve te asaj kohe. Ajo nuk eshte pasuri ???

Ja edhe ty per inspirim por nuk jane brockulla -Medinen e juaj te dashur e themeluan Hebrejet -Jatribin,mbreterine Hebreje Hijamar e shenderruat ne Jemen etc.
    Natyrisht ashtu ka qene, mos meson islami gje tjeter ???, muslimanet me plot qejf e shohin vetveten si pasues te profeteve te Allahut qe i njeh edhe bibla.....muslimanet e orientit jane edhe pasardhes te hebrejeve dhe te nasarijve....

Nga ki fiksim, se cdogje islame eshte "arabe" ???, per ju trima edhe nje kinez me syte si vija e minusit te matematikes eshte "arab".....

joooooooj isuse......
    albanish by nature

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ti vazhdon te flasesh per Alhambren, qe sipas teje ishte merite e Islamit dhe jo e evropianeve, pa sjelle as edhe nje argument per faktin se perse ky zhvillim nuk ndodhi ne Lindjen e mesme, prej shekujsh me pare nen Islam dhe nga ana tjeter nuk flet asgje per "zhvillimin" qe solli Islami ne toket e tyt eti?! Hajt , Tunxh efendia, na trego se perse, per sa kohe qe Shqiptaret ishin nen zgjedhen e Turkut mysliman, ergo nen Islamine "lavdishem", asnjehere nuk ia kaluam Serbit per zhvillim!!
    .....lexo edhe nje here ate qe shkruajti shoku jone i perbashket....jo, aludoj pakes ne "gjakun" a andaluzianeve (kinse gjak europjan se paku, e qe ne krahasim me gjakun e paster arab ne orient pati perparesi)......le te beje "be" se nuk ka qen ashtu....
    Se pari,njeriu te pyet per lindjen e mesme -ti ofron shembuj Iranin (hajt se po ta pranojm kete ne lindjen e mesme),Indine,rrugen e mendafshit,Paqesorin !!!
    Kur mbeteni me duar bosh,merrni shembuj edhe nga Shiitet !
    Ska nevoje te kerkojm, ngase nuk ish ajo pyetja....
    Ja me te kuqe e ke pyetjen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 27-04-2012 më 23:11
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    edhe talebanet kishim manget ne Kosove!
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Se pari,njeriu te pyet per lindjen e mesme -ti ofron shembuj Iranin (hajt se po ta pranojm kete ne lindjen e mesme),Indine,rrugen e mendafshit,Paqesorin !!!
    Kur mbeteni me duar bosh,merrni shembuj edhe nga Shiitet !

Ja me te kuqe e ke pyetjen.
    Nje....leri te folin ato qe edhe pyesin.

Dy....pyetjes ne te kuqe ju pergjigje parimisht me kunderpyetje (sot a ja u kemi kaluar serbeve ???).....ne rrjedhoje nuk ish ceshtje diskutimi ajo ne te kuqe.....

Perndryshe, mos na mer kohen me pallavra te pavlera.....

tungi
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Isalamisteve te semure u vjen ndihema nga turkoarabet dhe nga sllavogreket per te shkatrruar kombin shqiptar.Keta as qe e kuptoje se çfare bejne. Pervec ketyre kemi dhe Janullatosin qe na kafshon nga jugu.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    kjo SHQIPERI qe njeh gjihe bota,
    kurr nuk metet pa KASTRIOTA...

....Paramendoeni Shqiperine me islamist vahabi,ne secilen dite do te vetevriteshin nen emrin e all_llahut,per te shkur ne "xhehnet ku i presin femra te bukura"hahaaa....Mandej,femrat do te mbuloheshin nen moshen tete vjeqe,sepse sipas muhamedit(i cili dhe vete ishte martuar me nje "grua"nente vjeqe)femra ne kete moshe duhet martuar,he mbuluar hahaha......

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Nje....leri te folin ato qe edhe pyesin.

Dy....pyetjes ne te kuqe ju pergjigje parimisht me kunderpyetje (sot a ja u kemi kaluar serbeve ???).....ne rrjedhoje nuk ish ceshtje diskutimi ajo ne te kuqe.....

Perndryshe, mos na mer kohen me pallavra te pavlera.....

tungi
    Pergjigja eshte "jo", Tunxh efendia!
    Kjo gjithmone per meriten e epokes se lavdishme islamike 600 vjecare(sipas teje)qe na solli ne kete derexhe!!
    Ku t'i kerkojme shenjat e lavdise islame ne Shqiperi?!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    duhen burgosur ata me kryesoret, keshtu zgjidhet problemi fetar ne kosove

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808

Ska nevoje te kerkojm, ngase nuk ish ajo pyetja....kurse une pyeta, SOT, a ja kemi kaluar serbit ???

Perndryshe kontributin me te madh e kane dhene rilindasit. Nese nuk kemi pasuri metariale nga ajo kohe (kete e shoh si problem thelbesore qe keni), e kemi ate ne intelektin e njerezve te asaj kohe. Ajo nuk eshte pasuri ???
    Që të gjithë rilindasit ishin të përndjekur nga otomanët sepse ata doni që të përhapnin atë intelekt që ju cekni në masat e popullit shqiptarë, gjë që nuk ishte në interes të ortomanëve.

Natyrisht ashtu ka qene, mos meson islami gje tjeter ???, muslimanet me plot qejf e shohin vetveten si pasues te profeteve te Allahut qe i njeh edhe bibla.....muslimanet e orientit jane edhe pasardhes te hebrejeve dhe te nasarijve....

Nga ki fiksim, se cdogje islame eshte "arabe" ???, per ju trima edhe nje kinez me syte si vija e minusit te matematikes eshte "arab".....

joooooooj isuse......
    ok....ok.... nuk është arab por në cfarë gjuhe ky sy-minus kinezi e bënë lutjen e tijë dhe gjatë shqiptimit të asaj lutje, shqiptim që ndoshta është edhe me gabime, ku edhe mundë ti ndryshohet përmbajtja e lutjes, bëhet në gjuhën arabe që ky ndoshta e kupton deri diku por jo të tërën. Kështu që arabizmi është prezent edhe te ky sy-minus kinezi.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema të Ngjashme

1. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  2. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Mësimet e nxjerra nga dhuna në Kosovë
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •