Close
Faqja 61 prej 79 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 790
    qun i mir Maska e FREX
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    83
    Ane, Po Qa Pret nga Islami, Kur nji Mashkull do te Martohet me 4 femra. Ky Ashte Islami nga Rrenja Deri ne Krye Hippocratic

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    .... si zakonisht, ku ka shum kallaballak shfaqen edhe probleme te ndryshme, me te medhenjt jane lufterat dhe semundjet qe te dyja cojn ne decimim, dhe keshtu ndodh nje selektim natyrore, islami qe ne te dy rastet eshte i PAFUQISHEM, por e ka nje perparesi karshi te gjithe tjereve, ne keto situata eshte ME I DREJTI....ketu eshte meselja e islamit......

Sipas vlerave muslimane jetojn gati 2mrd musliman....rrezulltati eshte NJEREZIT ME TE LUMTUR mbi rruzull....me familje funksionale, me dashuri, me drejtesi dhe me shoqeri me civilizim kulminant......

Por nuk na sqarove zgjidhjet e problemeve qe i ceke.....hajt te lutem...

tungi
    Kjo qe shkruan ti eshte hipokrizi.
    Ti vet shijon frutet "austrohungareze" e tjereve u thue qe jane me te mira ato " otomane". Ti qe merresh me statistike dhe numra kur te pelqen ty, merru edhe ketu dhe llogarit se ēfare do te ndodhte me popullaten e botes dhe si do te dukej jeta.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

qun i mir Maska e FREX
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    83
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Kjo qe shkruan ti eshte hipokrizi.
    Ti vet shijon frutet "austrohungareze" e tjereve u thue qe jane me te mira ato " otomane". Ti qe merresh me statistike dhe numra kur te pelqen ty, merru edhe ketu dhe llogarit se ēfare do te ndodhte me popullaten e botes dhe si do te dukej jeta.
    KI ASHT HIPOLRIT VET, PRANDAJ SHKRUAN KIPOLKRIZI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Islami lere qe eshte kunder kombit por eshte edhe kunder familjes,ja suret kuranike ne vazhdim:

9.Suretu Et-Tewbe

23. O ju qė besuat, mos u froni miqėsi (dashuri) prindėrve tuaj, as vėllezėrve tuaj, nėse ata vlerėsojnė mosbesim kundėr besimit. E kush prej jush miqėsohet me ta, ata janė mizor
    Nese Ati yt nuk eshte besimtar, ruaju se nje dite mund te te dhunoj , sepse ai nuk ka frike nga Perendia, dhe nese nuk ka frike nga Krijuesi i tij, a mundet ai te kete moral? A mundet ai te kete meshire? A mundet ai te kete turp? Jo asesi, asnjeren nga keto nuk do ta kete nese e mohon Krijuesin e tij. Nese une kam nje nene kurve dhe nje baba kumargji e pijanec, a duhet une patjeter ta ndjek rrugen e tyre? Jo more une nuk do ta bej nje gje te tille asesi. Fatkeqesisht me sa pashe une ti nuk ditke te besh dallime per asgje. A di te besh dallimin e familjes se shendoshe nga nje familje te shthurur? Eh, pikerisht ketu Perendia ka bere nje dallim te tille qe te mesojme edhe ne se si duhet te dallojme gjerat

Citim:
    41.Suretu Fussilet
    Me emrin e All-llahut, Mėshiruesit, Mėshirėbėrėsit!

1. Ha, Mimė.
    2. Zbritje prej Mėshiruesit, Mėshirėbėrėsit!
    3. Libėr qė ajetet e tij janė tė shkoqitura, duke qenė Kur’an arabisht pėr njė popull qė di ta kuptojė.

Sipas kėsaj sureje, islamizmi ose ėshtė fe vetėm e arabėve, ose duhet qė tė gjithė myslimanėt tė arabizohen
    Me vone do sjelle edhe tjera ...
    Ty te duket ashtu

41:3 Shkrim strofat e tė cilit furnizojnė krejt hollėsirat, nė Kuran Arabisht, pėr njerėzit qė dinė.

E cfare di ti...:P???!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 23-03-2012 mė 09:26

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Shife shife kete... Kjo ide me ka ardhur ne koke vetevetiu "e dashur" ane, e nuk me ka mesuar as mulla Shefqeti e as mulla Hasani.

Eh po c'ti besh tani, historine na kishin shkruar prifterinjte dhe keshtu ndodhi qe Islamin e transferuan nga shekulli i IX dhe i X ne shekullin XVII. Tani disa si puna yte vijne dhe e flakin neper forume ne kete menyre. Vazhdo e lexo pakez me teper e nderuar se te ben mire leximi.

Historikisht kontaktet nderfetare midis shqiptareve te krishtere dhe perhapesve te islamit i takojne shekullit te XIII dhe XIV. Edhe para zgjerimit te Perandorise Osmane mbi trojet shqiptare dhe Ballkan Islami ishte i pranishem ne trojet shqiptare, por ne nje mase shume te kufizuar. Pas zgjerimit te Perandorise Osmane nga te gjithe popujt e Evropes Osmane pjesa dermuese e popullit shqiptare dhe atij boshnjak pranuan Islamin si fe te tyre. Nga shekulli i XV-XVI-te e ne vijim ne qytetet kryesore te Shqiperise u ngriten institucione te rendesishme tė kultit Islam (xhami).

Me tregoni ju tani mua, ne cilin shekull ecte me kale ne trojet shqiptare Skenderbeu ?!

Edhe nje gje, bashkepuntoret shqiptar te Serbis ne Kosove me sa e di une nuk u konvertuan ne ortodoks!!! Ata vetem e tradhetuan popullin per interesa personale (lakmi materialiste) kurse konvertimi nuk ndodhi. Keshtu thjeshte mund ta kuptojme se nuk mund t'ia imponosh dikujt fejen me dhune.

Nese ti ke nje molle ne dore une mund ta marre me dhune ate, por nuk mund ta jap me, sepse sikur edhe nese me dhune ta fus ne dore, une posa te largohem nga ty, ti do ta hudhesh diku ate.

Understand me?!
    Kur lexoj shkrimet e disa shqiptareve te manipuluar nga te tjeret nuk di a te qesh apo te qaj por te them te drejten fare sme qeshet!

Erdhen disa brekepalere nga Azia e tipave ti ty ua ben mendjen pershesh,gjyhani i Zotit!
    Shqiptaret ne mase u konvertuan ne shekullin e XVII ,kete se them une por historianet ,edhe shqiptare edhe te huaj ,ti vazhdo me avazin tend ...
    Mos na trego perralla nga sitet islamike se ato edhe per Muhamedin thonin qe ishte shqiptar ...

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Nese jan brekpalare do te ishte mirre qe tjav pastrojsh ato breke ane moje,po edhe ti moj ane je me mendje persheshe se erdhen disa nga perendimi e ty te benen jo shqiptare....,a eshte e vertetet moj dashamire!!? me rrespekte per te voglen ane .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Kur lexoj shkrimet e disa shqiptareve te manipuluar nga te tjeret nuk di a te qesh apo te qaj por te them te drejten fare sme qeshet!

Erdhen disa brekepalere nga Azia e tipave ti ty ua ben mendjen pershesh,gjyhani i Zotit!
    Shqiptaret ne mase u konvertuan ne shekullin e XVII ,kete se them une por historianet ,edhe shqiptare edhe te huaj ,ti vazhdo me avazin tend ...
    Mos na trego perralla nga sitet islamike se ato edhe per Muhamedin thonin qe ishte shqiptar ...
    qesh apo qaj
    Ne fakt tani duhet te qeshesh me veten tende, e nga e qeshura e madhe do te te dalin lotet dhe keshtu do t'i besh qe te dyja per njehere, sepse ne ate gjendje paske ardhur e dashur .

gjyhani i Zotit
    Perse perdor fjale turke e nderuar dhe e rrespektuar ? apo te pershtatet me foret kjo fjale TY :P
    ti ty
    Une e them "Ti" "Ty", sepse ashtu kam deshire, pertoj te them "Ju" "Juve", sepse ne kete rast kisha pune vetem me TY personalisht e jo me shume te tjere.

brekepalere
    Mos me ke pare breket ti mua?

historianet
    http://sq.wikipedia.org/wiki/Feja_n%...okat_shqiptare

sitet islamike
    Kliko aty ne mes, shiko nese me jane perzier edhe mua, "Wikipeida"- sit Islamik eshte ky ^o)?!?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 23-03-2012 mė 09:56

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Eh moj ane, te shoh qe je duke vezhguar kete teme, por edhe nese je duke shkruar ndonje pergjigje te gjate, "NE" :P po te paralajmroj se nuk mundem te kthej pergjigje per sot, sepse tashi gati perfundova edhe orarin e punes dhe "NE" nuk jam nje njeri i cili rri 24 ore ne 24 ne dite neper forume interneti. Ndoshta nuk prish pune qe pergjigje tjeter nese pret nga une, ate ta marresh neser ne emer te Zotit :P!

Me fal per paragjykimin tim, por ashtu po mendoj NE, ndoshta je duke shkruar ndonje referat .

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Nga kush e mesove ti kete se Muhamedi na u paska martuar me nje femij 9 vjecare? Nga perrallat arabe? A e di ti qe Muhamedi nuk ka biografi te shkruar? Pasi po e dishe ti se Ai na qenka martuar me nje femij 9 vjecare dhe kishte edhe 12 te tjera, me sa nga keto 13 kishte pasur intimitet? A e di ti arsyen pse i morri profeti Muhamed kaq shume gra? Profeti Muhamed nuk ka lejuar t'i shkruhet biografia i nderuar TI "Nipi i nipit i Isa Boletinit", sepse e dinte qe nese do te lejonte t'i shkruhej biografia, ai do te behej idhull i arabeve dhe arabet nuk do ta shikonin me Kuranin, por vetem me biografin e tij do te merreshin. Fatkeqesisht ata (arabet) vec e kane bere nje gje te tille, duke u munduar ta pershtatin sic iu konvenon atyre dhe ta transmetojne biografin e atij ne hadithe e synete (shpikje dreqnore). Prandaj te keshilloj te me sjellesh argumenta mosperputhese (nese gjen) vetem nga Kurani, e leri keto keto prralla arabe se me ke eshte martuar Muhamedi e cfare beri ne jeten e tij. Kurse hoxhollaret shqiptar kane qene analfabet dhe vazhdojne ende te mbesin, ata nuk e dijne thelbin e fese Islame dhe vetem bejne shpikje pa ditur as vete se ku deshirojne te dalin. Njesoj jane edhe prifterinjet (si katolik, poashtu edhe ortodoks). Ata jane ne gjendje te masakrojne (xhihad te bejne) me nje mysliman shqiptar vetem e vetem se eshte mysliman, dhe ate thirren ne emer te KRISHTIT, apo ndoshta mund t'a hudhesh posht ti kete? Te gjitha krimet e bera thirren ne emer te kishes (sidomos ortodokse) hulumto pak ngjarjet tash se fundmi qe ndodhen ne Kosove, ne emer te kujt bene masakra serbet mbi popullin shqiptar ne Kosove?! Mos ndoshta ne emer te Allahut e bene kete? Si na quani ju te krishteret neve myslimaneve? "Shqipefolesa Arab" "Shqipefolesa turq", po perse na quani ju neve keshtu? Kush ua meson kete? Prifterinjt? A eshte edhe krishterimi kunder kombit?

"Gjergj Kastrioti" "Skander Bej" "Aleksandri i Madh" ishte trim i madh apo jo? Por ai vrau e preu shqiptar per arsyen se ishin mysliman apo jo! A mund ta mohosh ti nje gje te tille? Ali Pash Tepelena ishte trim i madh apo jo? Por per te krishteret ai ishte kriminel per arsyen se nxorri hake mbi disa prej tyre, sepse ia kishin dhunuar nenen e motren kur ishte 9 vjecar! Kurse nese i vie puna te kapeni me grekin e merrni si shembull Ali Pashen dhe harroni qe ate me pare e keni urrejtur!!!!

I nderuar, feja Islame (e paster) nuk ka asgje te bej me kombin. Merre Kuranin dhe lexoje me vemendje nese gjen diku qe Kurani eshte kunder kombesise, atehere te lutem ma sjell ketu, por perkundrazi Ai eshte pro! Krahasimet qe ju beni jane shume larg Islamit te mirfillte. Nuk duhet te krahasohen gjerat ne kete menyre. A i ke shikuar ndonjehere gishtrinjte e dores tende? Ata asnjeri me tjetrin nuk ngjajne, nese me kupton cfare dua te them. Ka shume ndyresira qe thirren si "mysliman", por ka edhe me shume ndyresira qe thirren "Te krishtere", dhe ne baze te atyre ndyresirave nuk ben te gjykojme edhe fete.

Kurse ti injorant analfabet ben mire qe te mos paragjykosh shume e rri para "Kive tu", jepju atyre tagji se po nuk i dhe do te mbeten arat te gjitha te pa lavruara .
    Boll po mundohem teju rri (kive) ose shtazeve perpara ,po nuk po rrini prap mir ,se un nuk kam taxhi me ju dhan juve , se nuk e kam at fondin qe po ju jep taxhin me te fort , (hurme) edshe pare ,po besoj qe do te ju dalin per bira te hundes ,atė taxhi qe po ua japin ata te pakistanogabelistanit.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Ne fakt tani duhet te qeshesh me veten tende, e nga e qeshura e madhe do te te dalin lotet dhe keshtu do t'i besh qe te dyja per njehere, sepse ne ate gjendje paske ardhur e dashur .

Perse perdor fjale turke e nderuar dhe e rrespektuar ? apo te pershtatet me foret kjo fjale TY :P

Une e them "Ti" "Ty", sepse ashtu kam deshire, pertoj te them "Ju" "Juve", sepse ne kete rast kisha pune vetem me TY personalisht e jo me shume te tjere.

Mos me ke pare breket ti mua?

http://sq.wikipedia.org/wiki/Feja_n%...okat_shqiptare

Kliko aty ne mes, shiko nese me jane perzier edhe mua, "Wikipeida"- sit Islamik eshte ky ^o)?!?!
    Ok vemje islamike vec vazhdo ...jetoje jeten ne ekstaze ....
    Nuk e sheh qe shkrimet e tua tregojne se islami eshte kunder kombit ,nuk ka shembull me te mire, per hir te fese shani cdo gje kombetare ,mallkoni cdo kend qe nuk ju eshte shperlare truri(nese keni pas ndojher) si juve(flas per ty dhe shoket e tu).

Faqja 61 prej 79 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •