Close
Faqja 51 prej 79 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 790
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Akoma i lihet jarges dhe danielushit e drejta te shkruajne ne kete forum?
    Ne kete forum kane te drejte te shkruajne te gjithe shqiptaret, madje edhe gjysem-shqiptaret si puna jote!!Eshte habi se si lejohen gjithe keta arabisht-foles qe pellasin per xhihad dite e nate e qe peshtyjne mbi figurat kombetare......te gjithe nga bashkesia jote vellazerore e nen hijen tende.......sum_poetic!
    Pse skemi injorance te mjaftueshme ne , ne kete forum , por edhe keta na duhen tani?!
    Jo mer jahu tina, ju keni edhe me shume se mjaftueshem injorance.....pikerisht per kete jam une ketu......per te mos iu lene te infektoni te tjeret!!
    Jarigas

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    ISLAMI aht anti virrus i kombit, pastrim total

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Es Selamu Alejkum Ue Rahmetull-llah.
    Esselamun alejkum wew rahmetullahi we berekatuhu.

Allahu i shperblen me xhehnet gjithe ata qe luftojne per Allahun. Ka shume rendesi per Allahun qe njerzit te luftojne per te
    , qofte edhe kure luftojne kunder vellezerve te gjakut.

Esselamun alejkum
    Po kush ka zemergjeresine te ma sqaroje kete qe thote ky miku?!
    Une me pare shkrojta nje pergjigje, me eshte fshire e jo derguar tek koshi i forumit, por fshire komplet e pa asnje sqarim...
    Kush e fshiu, e te me jape nje pergjigje, pse.
    Pra dua te di, ē'fare thote ai qe Ilirine e ve ne vend te pare, e flet harapēe!
    Faleminderit, paraprakisht per pergjigjen...
    ..................

Pa_dorza,
    komplimente te sinqerta, per postimet e tua, jane kulture per ne, por dikujt i shqetesojne ato postime..., kjo merret me mend pse!
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Mondoni o vellezer, e gjendemi ne nenforumin e tolerances...
    pastaj guxojne te kerkojne bashkim!
    Gjarper nen rrogoz.....................
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    -Sipas disa statistikave numri i muslimanve eshte 1milard e 800 milon thuhet se arab musliman jan vetem 200-300milon e te tjertet jan jo arab .ktu ne franc ka perdit franqezt konvertohen ne islam, nuk dot thot qe aj automatikisht esht kunder kombit, mire po aj ka gjet knaqsi shpirterore ne ket fe kjo asht normale .nuk mund te ekzistoj nje kombe nese nuk ka fe qdo shtet ne bot esht i lidhun me fe .A e keni par Barak obamen kur e ben betimin e ve doren mbi biblen dhe betohet qfar i thuani kesaj? obama qenka kunder kombit???

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    O more dardan ,kam qen ne paris ,dhe kam ardh ne perfundim qe ne se del te kulla e parist dhe gjuan me pushk gjuetie ne drejtim te njerezve jam bind qe me nji te gjuajtur po i rrokshe 80 persona , nag ata .79 zezak e nji frances ,interesant apo?(ata plumbat e peshkes se gjuetis i kan deri ne 50 gogla prej plumbi)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-02-2012
    Vendndodhja
    Drenic
    Postime
    52
    Qka pi bini francezet ktu ata sjen kan te pushtuem 500 vjet si na. A eshte islami kunder kombit shqiptar ketu nu ka argument se vetem i verberi nuk e sheh at.

Hoxhallaret ne trojet shqiptare te ish jugosllavies jen kan gjithmone te paguar nga sllavet, dhe ktu vetem i pa truri nuk e kupton.

Turq=Sllav, te njejtat metoda i kan perdor ndaj shqiptareve mbyll shkollat shqipe, mbyt dhe burgos arsimetaret, dhe me e rendesishmja per te zbutur popullin analfabet maroja ni xhami.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga dardangashi Lexo Postimin
    -Sipas disa statistikave numri i muslimanve eshte 1milard e 800 milon thuhet se arab musliman jan vetem 200-300milon e te tjertet jan jo arab .ktu ne franc ka perdit franqezt konvertohen ne islam, nuk dot thot qe aj automatikisht esht kunder kombit, mire po aj ka gjet knaqsi shpirterore ne ket fe kjo asht normale .nuk mund te ekzistoj nje kombe nese nuk ka fe qdo shtet ne bot esht i lidhun me fe .A e keni par Barak obamen kur e ben betimin e ve doren mbi biblen dhe betohet qfar i thuani kesaj? obama qenka kunder kombit???
    Dardan gashi
    E pyeti Vajza Mamin, deri kur une do te shkoj me Dhi, Nena ju pergjigje deri sa t'ju rritet Bishti dhive
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    O more dardan ,kam qen ne paris ,dhe kam ardh ne perfundim qe ne se del te kulla e parist dhe gjuan me pushk gjuetie ne drejtim te njerezve jam bind qe me nji te gjuajtur po i rrokshe 80 persona , nag ata .79 zezak e nji frances ,interesant apo?(ata plumbat e peshkes se gjuetis i kan deri ne 50 gogla prej plumbi)
    Hahahahha e verte edhe un isha ne pushime 10 dit ne vitin 2008 ne muajin gusht, edhe ne kulle kam hypur, vertet ka zezak edhe kinez .Ne pergjithsi Parisi esht i vizituar shum ka te gjitha rracat ka pak.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardangashi : 15-03-2012 mė 13:45

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Dardan gashi
    E pyeti Vajza Mamin, deri kur une do te shkoj me Dhi, Nena ju pergjigje deri sa t'ju rritet Bishti dhive
    Inshalla i rritet bishti, e qika bohet per martes e nuk i leshon ma dhit...

Faqja 51 prej 79 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •