Close
Faqja 62 prej 79 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 790
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    What's happen Sharri?!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ok vemje islamike vec vazhdo ...jetoje jeten ne ekstaze ....
    Nuk e sheh qe shkrimet e tua tregojne se islami eshte kunder kombit ,nuk ka shembull me te mire, per hir te fese shani cdo gje kombetare ,mallkoni cdo kend qe nuk ju eshte shperlare truri(nese keni pas ndojher) si juve(flas per ty dhe shoket e tu).
    O goceee, me gjej ti mua ndonje shkrim timin diku qe kam share kombin mojjjj ^o), a je ne vete ti apo jo, keto shpifje nuk te bejne mire jo . Mos u shit injorante moj ane se injorantin di ta imitoj fort mire, madje me mire se ti .

Ec e shperndaju tash.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga dijetari Lexo Postimin
    Nese jan brekpalare do te ishte mirre qe tjav pastrojsh ato breke ane moje,po edhe ti moj ane je me mendje persheshe se erdhen disa nga perendimi e ty te benen jo shqiptare....,a eshte e vertetet moj dashamire!!? me rrespekte per te voglen ane .
    Pse more qun po mundohesh pislliqet tuja tia mveshesh dikuj tjeter , juve erdhi serbi ju beri rrogtar , jav muer nderin ju shfrytezoi der ne qlizen e fundit e mandej nje hiq si ju e shpalli heroj ,e qe sot rrehni gjoks qe ne jemi heroj ,heroj duke u sakrifiku per shkaun e tash per gabelin , ku ne breket tuja qe i mbani ,ne pjesen e mbrapa e keni myhyrin e gabelistanit ,kurse para e keni kryqin me kater C-ja ,qe sa her don shkau me jav pallu , don tua shof aty,ate kryqin me kater C-ja.
    Un ne Ferizaj i njof shum Pseudoheroj te cilet qe nga lufta e dyt botrore e deri edhe sot e kan therrorizu popullin,nga te cilet populli ka pas frig me shum se nga shkau ,e sot disa rrug ne ferizaj i quhen me emra te tyre.....
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Eh moj ane, te shoh qe je duke vezhguar kete teme, por edhe nese je duke shkruar ndonje pergjigje te gjate, "NE" :P po te paralajmroj se nuk mundem te kthej pergjigje per sot, sepse tashi gati perfundova edhe orarin e punes dhe "NE" nuk jam nje njeri i cili rri 24 ore ne 24 ne dite neper forume interneti. Ndoshta nuk prish pune qe pergjigje tjeter nese pret nga une, ate ta marresh neser ne emer te Zotit :P!

Me fal per paragjykimin tim, por ashtu po mendoj NE, ndoshta je duke shkruar ndonje referat .
    Jam ne pune edhe une dhe ne fakt duke te kthyer pergjigjje hyri dikush dhe kisha harru krejt ....
    Cka eshte pune e kesaj ne apo ju ,nuk e kupton ?
    Kur te drejtohem me juve nuk e bej nga respekt qe kam per ty or se me Ju ,flas per njerezit si ti ,se une ty ste njoh !

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    What's happen Sharri?!!!
    A nuk po te vin ne ndihm ata qe i thirre ,e tash vetem llapton pa kurrfar shprese se do ta mbrojsh magjupistanin ,paten than do magjup keshtu , qe "shyqy ,shkavi po shkon ne serbi ,e shqiptari shkon ne shqipni ,e kosova po u je magjupeve" , a ende eshte duke ju funksionu kjo paroll apo ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Pse more qun po mundohesh pislliqet tuja tia mveshesh dikuj tjeter , juve erdhi serbi ju beri rrogtar , jav muer nderin ju shfrytezoi der ne qlizen e fundit e mandej nje hiq si ju e shpalli heroj ,e qe sot rrehni gjoks qe ne jemi heroj ,heroj duke u sakrifiku per shkaun e tash per gabelin , ku ne breket tuja qe i mbani ,ne pjesen e mbrapa e keni myhyrin e gabelistanit ,kurse para e keni kryqin me kater C-ja ,qe sa her don shkau me jav pallu , don tua shof aty,ate kryqin me kater C-ja.
    Un ne Ferizaj i njof shum Pseudoheroj te cilet qe nga lufta e dyt botrore e deri edhe sot e kan therrorizu popullin,nga te cilet populli ka pas frig me shum se nga shkau ,e sot disa rrug ne ferizaj i quhen me emra te tyre.....
    Ketu shihet qarte nje urrejtje ndervellazerore qe mua aspak nuk me pelqen :S.

Ju pershendes

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    A nuk po te vin ne ndihm ata qe i thirre ,e tash vetem llapton pa kurrfar shprese se do ta mbrojsh magjupistanin ,paten than do magjup keshtu , qe "shyqy ,shkavi po shkon ne serbi ,e shqiptari shkon ne shqipni ,e kosova po u je magjupeve" , a ende eshte duke ju funksionu kjo paroll apo ?
    Mjere ti per mendjen tende te regresuar o njeri , po kur do te ndalen keto paragjykime ne mesin e shqipetareve ore??!!! Ai Zot i madh vaj halli per ne.

Hapu toke se ka zbritje...!!!

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Mjere ti per mendjen tende te regresuar o njeri , po kur do te ndalen keto paragjykime ne mesin e shqipetareve ore??!!! Ai Zot i madh vaj halli per ne.

Hapu toke se ka zbritje...!!!
    Kur ti largojm gabelet dhe sherbetoret e tyre nga tokat arberore.

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ketu shihet qarte nje urrejtje ndervellazerore qe mua aspak nuk me pelqen :S.

Ju pershendes
    Un jam sternipi i gjergjit ,qe i ka pre gabelet ate koh ose stergjyshit tuaj.
    Ti nuk mundesh me qen ndervllaznor ,kur gjergji ti ka pre stergjysherit tuaj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    O goceee, me gjej ti mua ndonje shkrim timin diku qe kam share kombin mojjjj ^o), a je ne vete ti apo jo, keto shpifje nuk te bejne mire jo . Mos u shit injorante moj ane se injorantin di ta imitoj fort mire, madje me mire se ti .

Ec e shperndaju tash.
    Heroin e perbashket kombetar te te gjithe trojeve shqiptare GJERGJ SKENDERBE KASTRIOTI ti e akuzove si vrases!!!

Faqja 62 prej 79 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •