Close
Faqja 71 prej 79 FillimFillim ... 21616970717273 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 701 deri 710 prej 790
    Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    O amebe,
    Mund te jesh Shqiptar, dhe mysliman, orthodhoks e katolik dinjitoz.
    Kete askush nuk e ka mohuar. O njeqelizor
    Kur ke per ta kuptuar qe aksioni i arrestimit nuk ishte "Anti-Fetar" por me kontekst Gjeo-Politik?
    Ti jo vetem qe "Mbilexon" por harron te kapesh dhe kontekstin e gjith kesaj farce idiote qe e keni pjelle ju dhe pjella juaj e shemtuar.

I gjith misioni i Jankullovskes ishte Shitja e aksionit si Lufte ndaj Terrorizmit Islamik duke etiketuar Terroriste Islamike ne sy te faktorit nderkombetar, pa pasur as edhe nje fakt.
    E cbene ato gomeret, vetem se i dhane ate qe deshti me se shumti. Proteste Islamike ne Maqedoni ... Pika si sna bie ....

NE JEMI TE GJITH TE VETEDIJSHEM QE NUK KA TERRORIZEM ISLAMIK NE MAQEDONI, Kete e kam thene e sterthene; dhe se akuzat nen ombrellen fetare jane akuza idiote e te pavertetuara.
    Por dalja e atyre gomereve me flamurin e Xhihadistave nuk ben gje pos vertetimit ne sy te nderkombetareve qe Maqedonia u kercenoka nga Terrorizmi Islamik.
    Qe eshte inskenim Serbo-Maqedonas kete e kam shprehur tek temat perkatese, shko dhe lexoji o njeqelizor dhe mbush mend nje here, se tani i behet shqiptareve lufte si komb e jo si fe.

Ketu ne kete teme diskutohet se sa lehte instrumentalizoheni, sigurisht te tjereve si pjesemarres u lind e drejta te dyshojne ne sjelljet tuaja. Eshte e pafalshme qe dhe sot, njeqelizore si puna juaj nuk dijne te ndajne Faktin nga Trillimi. C'derrin deshti flamuri i xhihadit ne ate proteste o Hajvan. Kjo eshte c'eshtja

Qe te ta kethellojme pak mendjen prej njeqelizori , Ja nje postim i nje Shqiptari te vetedijshem i besimit mysliman.

Citim Postuar mė parė nga Juventus Lexo Postimin
    Kjo ehste nje gabim nga ato qe bartin flamuj te arabise dhe duhet te identifikohen dhe marur ne pyetje pse bene kete???

Kjo ka qene friga ime me e madhe per kete proteste.

Edhe une jame musliman falem lutem, por protesta ishte kombetare, keshtu ju dha mundesija qe priteshin kaurat qe te manipulojne.

Sbehemi neve.
    Kur do kuptosh ti O NUH ... kjo eshte ceshtja
    Te jesh fajtor me vetedije eshte e denueshme, por ne pavetedije eshte e pafalshme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 05-05-2012 mė 06:55
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    O amebe,
    Mund te jesh Shqiptar, dhe mysliman, orthodhoks e katolik dinjitoz.
    Kete askush nuk e ka mohuar. O njeqelizor
    Kur ke per ta kuptuar qe aksioni i arrestimit nuk ishte "Anti-Fetar" por me kontekst Gjeo-Politik?.
    Mire, do te mbetemi tek konteksti GJEOPOLITIK:

- ja ku e citoj vetveten:

"Fakt eshte se "vehabistet" ne gjermani per shembull qe ka diku 5 mio. musliman, perbejne jo me shume se 4000 fryma (ngjajshem duhet te jete edhe tek ne shqiptaret). Kjo nga refimet e fundit mediale me rastin e shperndarjes se kuranave ne vendet gjermanfolese. Pra, folim per mizen, sikur me qen bellice. Eshte tjeter pyetje, sa eshte sigurimi i brendhshem i joni i afte qe te parandaloj, apo te mbaj ne kontroll aktivitete me preteks politik te tyre. Kurse jashta kesaj kornize qendron doremarja e shkavellave me "terrorizmin islamik" kur jane ne pyetje shqiptaret (tek boshnjaket e provuan, dhe e pane se nuk ju hante buk, kur ata bile kane edhe fshatra me muxhahedinet e jemenit e saudise qe kane mbet nga lufta e fundit dhe jetojn tashme te integruar ne shoqerine boshnjake). Pra, nga bosnjaket nuk nxoren kapital, edhe me pak nga shqiptaret, por ju lene juve disave pa gjum....asgje nuk arrijn me shume."

Mos e ben mizen bellice !!!, kontekst gjeopolitik ka patur kur ish hekuri i nxeht !!!, mos i bjerni daulles sipas deshires, por sipas nevojes. Kush ja u mer per kusure sllavomaqedoneve kakaritjet "terrorizmi islamik" ???, tregom KUSH....per kete e ceka pikerisht edhe 2004 ne kosove, qe ne historine serbe vec me eshte etiketuar si "progrommi i 2004".....perkundrazi, per te demaskuar dhe diskredituar politiken shoviniste sllavomaqedone duhet krah per krah edhe kishat shqiptare edhe bashkesite islame se bashku te dalin ne protesta te organizuara dhe me deklarata POLITIKE.....por nuk GUXOJN, pikesepari nga droja prej vet juve sharlataneve qe nuk keni piken e aftesise per analiza objektive. Do te ishin piksepari parlamentaret e kosoves, shqiperise dhe ilirides, qe do te demonizonin nje "akcion" te tille.

Ti jo vetem qe "Mbilexon" por harron te kapesh dhe kontekstin e gjith kesaj farce idiote qe e keni pjelle ju dhe pjella juaj e shemtuar.

I gjith misioni i Jankullovskes ishte Shitja e aksionit si Lufte ndaj Terrorizmit Islamik duke etiketuar Terroriste Islamike ne sy te faktorit nderkombetar, pa pasur as edhe nje fakt.
    E cbene ato gomeret, vetem se i dhane ate qe deshti me se shumti. Proteste Islamike ne Maqedoni ... Pika si sna bie ....
    Of of of, lele lele.....une jam aq PARA TEJE, saqe nuk te arrin imagjinata, o Scion....dil nga koteci i pulave bre djal....

Pra, pash zotin, a ket brenge e ke ???, pse, a nuk e din faktori nderkombetare se shqiptaret jan musliman ???, cka jeni bre ka folni, o trima !!!, a keni piken e aftesise analytike, apo jeni duke jetuar ne boten e kesulkuqes. Kush ja u mer shqiptareve per kusure nga perendimoret, se dalin ne protesta per te deshmuar se jane MUSLIMAN, e jo TERRORIST.....pra, KU ish faktori politik dhe fetare ne keto protesta per te mbeshtet POPULLIN ???.....leni rehat tjeret, ata e bejn punen e tyre ne "maksimum", edhe pse nuk kan objektiva per ndonje "rezulltat" perfitues, kurse ne e shfrytezojm cdohere "minimumin", edhe pse i kemi gjith objektivat per me dale "fitues".....

NE JEMI TE GJITH TE VETEDIJSHEM QE NUK KA TERRORIZEM ISLAMIK NE MAQEDONI, Kete e kam thene e sterthene; dhe se akuzat nen ombrellen fetare jane akuza idiote e te pavertetuara.
    Por dalja e atyre gomereve me flamurin e Xhihadistave nuk ben gje pos vertetimit ne sy te nderkombetareve qe Maqedonia u kercenoka nga Terrorizmi Islamik.
    Qe eshte inskenim Serbo-Maqedonas kete e kam shprehur tek temat perkatese, shko dhe lexoji o njeqelizor dhe mbush mend nje here, se tani i behet shqiptareve lufte si komb e jo si fe..
    Hajde hajde, a nuk eshte ki rrefim me shume nga deshira se nga nevoja ???....pse, a nuk e din perendimi se nder shqiptaret musliman ka edhe "vehabist" ekstremist, e kan haruar Aridin a ???

...ja ku e citoj perseri vetveten, per te deshmuar se jam shuuuuuume para teje, edhe pse "njeqelizore":

"Austria para disa javesh e miratoj ligjin e ashtuquajtur "vorratsdatenspeicherung" (valid nga 01.04.2012), ku kompanite e telefonise mobile "detyrohen" gjith komunikimet ne rrjetet e tyre ti memorizojn dhe ti mbajn per 6 muaj ne sherbim, poqese ne raste krimi kerkohen nga gjyqi per sprova.

Tregom tash si ka mundesi, qe ne kete kohe te dgjitalizuar, dhe ku edhe "vehabistet" sherbehen nga teknologjia moderne, mos te jene "vehabistet" te monitoruar ???, sidomos ata ???, por perendimi eshte kulminant sa i perket civilizimit, qe do me thene se e respekton ligjin ne shkalle te larte, mos ta quajm bile "absolute". Ne perendim ekziston liria fetare pa KUSHTE, prandaj edhe per vehabistet ka "jete" normale, qofshin si qofshin ato ne sjelljet e tyre, perderisa nuk e thejn ndonje ligj, jane qytetare te BARABART me gjith tjeret."

Verejtje:

...kete rrefim qe e citova dhe ate me larte i kam bere "para" se te ndodhin protestat, dhe paralajmerova bile edhe se do te ju vije edhe pergjigja e duhur !!!

Ketu ne kete teme diskutohet se sa lehte instrumentalizoheni, sigurisht te tjereve si pjesemarres u lind e drejta te dyshojne ne sjelljet tuaja. Eshte e pafalshme qe dhe sot, njeqelizore si puna juaj nuk dijne te ndajne Faktin nga Trillimi. C'derrin deshti flamuri i xhihadit ne ate proteste o Hajvan. Kjo eshte c'eshtja
    Sepse shqiptaret jane MUSLIMAN, dhe ja vertetuan asaj bythmadhes, se JA KU JEMI, dhe nuk na ndin bibilushi....ääääääääätsch......mesazhi eshte, shko ne hamam oj qeveri, shko ne hamam oj politik, oleee, oleee, oleee.....POPULLI KUR E SHPREH VULLNETIN E VET ndaj nje "provokimi", ai e ben ate PA PLAN, ai thjesht REAGON.....reakcioni cdohere baze e ka akcionin...........NUK KA GJASA, te reagohej ndryshe !!!, po, kish mundesi te "plotesohej" protesta edhe me qeveritare shqiptare, me hoxhollare e prifta.....por si zakonisht fjalen e pare dhe te fundit e ka POPULLI.....pra, PERKRAHE POPULLIN e mos the karthija ketu se Obama tash do ta nderoj pikepamjen mbi shqiptarhanen....e merkeli ndaj zoti do te hije ne menopauzen nga merzia mbi shqiptaret se nuk civilizohen per qamet e per qamet.....

Qe te ta kethellojme pak mendjen prej njeqelizori , Ja nje postim i nje Shqiptari te vetedijshem i besimit mysliman.

Kur do kuptosh ti O NUH ... kjo eshte ceshtja
    Te jesh fajtor me vetedije eshte e denueshme, por ne pavetedije eshte e pafalshme.
    O scion, ate rajon te trurit, qe meret me zbukurime, me romantizma, me zemer e me dashuri e kam te REZERVUAR per nuhicen.....tjeret kryp, sheqer, kamxhik....nuk kam une cka te zbukuroj pertej asaj qe eshte.

Cka mendon per idene ose planin, qe bashkesite e tre feve shqiptare, bashke me qeverite e TRE shteteve shqiptare, te dalin me nje delkarate te qarte, dhe edhe me protesta ne te TRE SHTETET, per te diskredituar ne te madhe bythmadhen jankullovska......e keni pyetur ate qenefen, a ja ka kthyer Beckhamit BMW X5- cen ???, auto zyrtare e ka patur nje X5 qe ka dale falco, e cila i eshte vjedhur Beckhamit kur ai luante per Realin....

Une e ndjeki politiken e ballkanit, ate nderkombetare, dhe sidomos ate mbi terrorizmin islamik INTENZIVIKISHT dhe "AKTIV" duke mare pjese ne forume te ndryshme qe nga viti 2001 !!!, nese don, jam aq zemergjere, dhe i gatshem, te te jap nje crash-kurz ne politiken nderkombetare.

tung

PS: une jam shpirt lire, nuk kam indoktrinime enveriste, as ne familje, as ne shkolle, as ne perditshmeri.....

PPS: hajt se se paku ne forumet e austrise do te ja u "ndreqi" punen me "vehabistet", por per fat te "keq", nuk ka lajmerime, ngase maqedonia per perendimoret eshte thjesht nje "shprehje gjeografike"......a u dogj maqedonia, a rra nje thes me oriz ne kine, VLERA mediale eshte e njejte....

PPPS: si mendon, a ka lidhje ndermjet "terroristet islamik" te shkupit, dhe arrestimet ne bujanoc ???
    albanish by nature

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Qenke jo "I trashe" por "I ngurte" ...

Pyetje:

Nuh njeqelizori, a je Terrorist Islamik ti a jo?
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-02-2012
    Postime
    55
    se sa eshte islami kunder kombit u pa dje ne protestat ne shkup kur thirnin protestuesit si me qen ne arabi e jo ne qytetin historik shqiptar shkupin

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Pyetje:

...forca e argumentit.....

...une jam inxhinjer, ne udheheqesine e nje nder ndermarjeve ndertimore me te forta ne sektorin e mesem te ndertimtarise ne vjenen dy milioneshe.....perndryshe jam edhe DOKTOR i joti dhe i kolegeve te tu nga formacioni legjendare ARMY OF LOVERS...dhe mengjes per mengjesi ju perlyj juve si aerokrem nutella mbi tostin dhe ju haj....

Une kam nje kunderpyetje......ato fotografite qe i sheh ne mediume, me "flamujt harap, e derdellitjet harape"....ato, a jane "te imagjinuara" apo jane "reale"...

Nje....nese jan te imagjinuara, atehere teje te jap PLOTSISHT PA ASNJE REZERVE te drejte.

Dy...nese jane REALE, atehere, oferta mbi kurzin e ofruar akoma qendron plako....

tungi

PS: nje gje me kushtezon professioni, per mua PROBLEMET nuk ekzistojn, ngase cdo problem ka zgjidhje....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nuh Musa : 05-05-2012 mė 10:11
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga sokolmemeti Lexo Postimin
    se sa eshte islami kunder kombit u pa dje ne protestat ne shkup kur thirnin protestuesit si me qen ne arabi e jo ne qytetin historik shqiptar shkupin
    Cka mendon Lefter Bicaj, Tahir Sinani apo Indrit Cara per kete ???

tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Scion legjenda,

Edhe nje pyetje e kam per teje:

Si mendon, duhet me u doremare me "terroristet islamik shqiptare", qe mos na nxijn ftyren para "botes" (para shkijeve ajo nuk eshte e nxyme, ajo eshte e plehurosur, per ta shqiptaret jane berllog).........

Pergjigja jote jam gati 99% i sigurt: error !!!

Une te ofroj hapa reale dhe progressive, ngase sic ju kame thene shpesh here, NJEHERE duhet ju te beheni shqiptare, e pastaj te mirena me "terroristet qe na nxyn ftyren"....

A te thot zemra se, MIRE ja u bejn shkijet, ja, e paskan merituar keshtu.....benu i sinqert ???

Une sic e paralajmerova, e kam prit kete reakcion, e din pse ???, sepse shqiptaret jane ???........aaaaaaaaaa ???, tamam, MUSLIMAN....akcio e reakcio....ashtu e deshi ajo lopa e pazarit, e ashtu e mori....pas nje muaji te gjith do pijm caj e do te kendojm me qiftelia....si perfundim do te mbeten 5 shkije te vrare (ndoshta ata i kane mare nga ndonje spital kufoma te gatshme).........dhe disa shqiptare fatkeq me turpin dhe me grushtat.....do te jet rrezik ne te ardhmen me mbajt edhe supare ne shtepi....literature qe e prejudikon qendrimin "fetare"....e din cka eshte "suparja" ???

tungi
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    O djalosh i bukur,
    Nje....mund te ma gjejsh nje term qe une e kam shpjeguar ndryshe se sic "kuptohet" nga te gjithe....edhe pse ne "nentonin" e shkrimit me jep te drejte (duke e vetpohuar se ka kuptim "rrenjesore", qe do me thene, se ne pergjithesi attributet e shumta te nje termi pra mund te ndryshojne sipas intencionit !!!)....
    Shpjegimi qe i ben ti ketij termi eshte ky:"Primitiv ne kuptimin qe une mendoj, do te thote funksionaliteti i nje krijese nen ligje dhe kodicie qe perseriten pa ndikim te huaj ne rrjedhojen e tyre", qe siē e kupton edhe nje femije i klases se dyte fillore, nuk ka te beje aspak me kuptimin e termit "primitiv", qe siē e thashe edhe me lart tregon thjesht pararendesine ne nje shkalle evolutive!
    Pra, Tunxh efendi, nuhizmi ketu nuk te hyn ne pune fare, e madje edhe perpjekja per te ngaterruar kahjen e diskutimit me kuptimin "rrenjesor", te shkon huq, pasi une kisha parasysh perdorimin e ketij termi edhe me ngjyra rraciste apo nenēmuese e , absolutisht jo ne kuptimin e shtremberuar prej teje!

Dy....mos u mer me ate qe kinse une dua te them ose e mendoj e them ndryshe, por thjesht me ate qe shkruaj:

PRIMITIV....ne kuptimin RRENJESORE do me thene,

- ose dicka e "thjeshte", pra, ai cikli qe e permenda tek kafsha, e cila ekzistencen e ka te perqendruar ne nje rreth perserites, me thjesht, me gjuajt, me ngran, me u shumezu.....PANDERPRERE ne menyren me effikase qe ekziston....
    Vazhdon me nuhizma pareshtur e paturp, duke dashur te kesh te drejte edhe aty ku dukshem e ke gabim!Hap fjalorin , hoxhe efendi e lexo!
    - ose ne aspekte diffamuese sic e perdor ti, per shembull, te duket se je ne epersi ne ndonje sfere te perditshmerise, apo edhe mendore, karshi tjetrit. Mendon pra, se ai qe e posedon bomben atomike e sheh shoqerine e nje populli indigjen ne amazone si "primitiv" ? .....por, keshtu nuk e sheh nje sociolog, por nje gjysemaflabet qe rrine tan diten ne park me nje bulldoge per dore dhe pin cigare e ankohet se sen gjen pune.
    Shembull i persosur i nuhizmit: perdor fjale te pakuptimta(difamuese), vazhdon te flase per kuptimin e fjales"primitiv" sipas botekuptimit te tij pa e vrare mendjen se cili eshte kuptimi i mirefillte i asaj fjale(ngaterron evolucionin me epersine inetelektuale),jep mendime per persona te tjere me te cilet s'ka fare lidhje(ē'mendojne poseduesit e bombes atomike dhe sociologet rreth popujve primitive) e per me teper pa asnje argument, per te vazhduar me shkrimin e termave shqip ne nivelin e gjysemanalfabetit( gjysemaflabet)e per te arritur ne paperfundimin se ēfare mendon nje person qe pi cigare ne park me qen per dore!!!
    Perndryshe, ose fol dicka me substance, ose mos nderhyn per me e shpalu inkompetencen ne secilen fushe qe e shkel...

PS: pyetja ish shume e thjeshte:

Pse nuk u bene muslimanet francuza e angleza, edhe pse u dominuan ushtarakisht diku 50 deri 100 vjet, nese mendon se civilizimi perendimore ka "epersi" ne ndonje sfere, apo ne indi ghandi ja u mshoj bile edhe duke mos perdore nje plumb te vetem, VETEM ME FJALE ???.......kjo shpjegohet nepermjet te sociologjise. Kur nuk dominon "grushti", atehere dominon "ideologjia".....kush eshte pra ne epersi, kur grushti nuk perdoret ???, shpjegoje kete, mos the karthija se nuha tha kete dhe kete.....
    O Tunxh efendia!! Qe ti ai qe tha se Islami po infiltron kulturen perendimore dhe se mongolet u infiltruan nga kulture islame!! Kjo eshte nje veti tjeter e nuhizmit, t'i mveshe kundershtarit ate qe thote vete!!
    Tani, po te marrim ne shqyrtim kete nuhizmin me lart, nje e nga nje, t'i thyen lala karthijat kurrizit:
    1) Myslimanet nuk u bene "francuza e angleza", ndoshta sepse hendeku kulturor ishte shume i madh, o ndoshta sepse kolonizatoreve u interesonte t'i mbanin ne rangun e kafsheve te punes, sidoqofte, gati ne te gjitha kolonite e ketyre dy superfuqive, gjuha e dyte zyrtare eshte ajo e kolonizatorit!!
    2)Sa i perket Gandit, ai tregoi epersine e doktrines se Krishtit(pa lufte) ndaj asaj te Muhamedit(t'i vrasim te gjithe kundershtaret) e me kete, ti bere autogol(nese je ne gjendje ta kapesh) e, sidoqofte, India ka kulture angleze(madje flet anglisht)!
    3)Epersi ka ai qe eshte me perpara ne shkallen e evolucionit kulturor, e ne fakt, kudo qe te shkosh do te flasesh anglisht!!
    Pra, siē deshem te provonim, perfundimi i tere ketij paragrafi nuhist eshte:???!!!(thjesht s'ka)

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Te dogji kjo ???.....shqiptaret jane "musliman"....kur ju thot ajo zoja se jane "terrorista", ata ja kthejn asaj me flamuj harap dhe klithma harape.....ke ndonje problem me kete REALITET ???
    Patjeter qe me djeg!!Nese ia kthejne me flamuj harape e me klithma harape, i japin te drejte asaj dhe tere sllaveve qe na kane hale ne sy!!E, kjo gje na jep te drejte neve qe themi se Islami qe predikon ti bashke me kelyshte e hoxhe Krasniēit, s'eshte tjeter perpos kulture harape!!Mua me djeg dhe fort bile, qe vellezerit e mi Shqiptare te arabizohen.......prandaj une s'kam per t'iu lene asnjehere te villni vrerin tuaj ne kete forum, pa ndeshkuar!!!
    Ju dogji te gjitheve kur i prangosen dhjetra shqiptare.....edhe pse i pate me shamija e me mjekra.....e kush ju del krah atyre ???, po shqiptaret de, shqiptaret. Te shohesh se KUSH e mbron shqiptarine. Ti me siguri se jo. Prandaj une e kam misionin ketu shume te qarte, TE JU BEJ SHQIPTARE.
    Ti Tunxh, me duket se ke te njejtin problem qe ke me termin "primitiv", pra i jep nje kuptim tjeter termit "shqiptar"!!
    Qysh do te na besh "shqiptare" sipas kuptimit tend, te shohim pakez: duke na dhene flamijt xhihadiste e harape?!; duke na mesuar harapēen ne vend te shqipes??!; duke na rritur mjekrrat e shkurtuar pantallonat?!; dukembuluar femrat me thase ne krye?!; duke peshtyre mbi Skenderbene e duke nderuar Ballabanin?!; duke u falur ne xhamite e sulltaneve turq?!; duke na bere krenare per vrasjet dhe haremin e Muhamedit?! duke na martuar me kusherira?! duke urrejtur qafirat?!.....Qysh do te n abesh "shqiptare", Tunxh efendi?!

Se jeni shqiptare te asij soji, qe e instrumentalizoni realitetin sipas nevojave personale.....a te kam thene se nuk prish pune se e pin rakine e i farros shnicclat e thiut ???, mos u mundo ta rsyetosh kete ceshtje private mbi shpinen e shqiptarise, nuk i hyn ne pune asaj gjendja jote emocionale.
    Nuhizem...!
    Jarigas

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Pyetje:

Munde te jete gjithcka,por nje e ka Crregullim kufitar i personalitetit (PBD).
    -Notojne mes simptomeve psikotike dhe neurotike.Tentojne te flasin ne menyre magjike,kane ide te cuditshme,vetlevdaten e kane mburoje.Te folurit (ne kete rast i te shkruarit) e ketyre personave mund te jete shume i cuditshem dhe te kete kuptim vetem per ta.Besojne qe kane fuqi specijale intelektuale dhe te tjeret nuk i vine as ne mes.Kriticizmin keq e menaxhojne dhe munde te zemerohen neqoftese i kritikon ose i injoron.Ne formulimin e fjalive cdo here tentojne -ti formulojne ne ate menyre qe kinse "shkaktojne huti" te pala tjeter.Nga ky egzibicionizem mendor i krijojn vetes alibin e rrejshem te veteknaqesise....etj.etj.
    Ne pergjithesi nuk kane turp dhe jane teper vulgar ne te folur.
    Jane shume te veshtire per trajtim,bashkepunimi me mjekun gati eshte i pamundur,sepse rralle hospitalizohen.
    Ne fund, me se shumti vuajn prej tyre rrethi dhe familja...por sic shihet me perhapjen e internetit malltretojne edhe virtualisht
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Munde te jete gjithcka,por nje e ka Crregullim kufitar i personalitetit (PBD).
    -Notojne mes simptomeve psikotike dhe neurotike.Tentojne te flasin ne menyre magjike,kane ide te cuditshme,vetlevdaten e kane mburoje.Te folurit (ne kete rast i te shkruarit) e ketyre personave mund te jete shume i cuditshem dhe te kete kuptim vetem per ta.Besojne qe kane fuqi specijale intelektuale dhe te tjeret nuk i vine as ne mes.Kriticizmin keq e menaxhojne dhe munde te zemerohen neqoftese i kritikon ose i injoron.Ne formulimin e fjalive cdo here tentojne -ti formulojne ne ate menyre qe kinse "shkaktojne huti" te pala tjeter.Nga ky egzibicionizem mendor i krijojn vetes alibin e rrejshem te veteknaqesise....etj.etj.
    Ne pergjithesi nuk kane turp dhe jane teper vulgar ne te folur.
    Jane shume te veshtire per trajtim,bashkepunimi me mjekun gati eshte i pamundur,sepse rralle hospitalizohen.
    Ne fund, me se shumti vuajn prej tyre rrethi dhe familja...por sic shihet me perhapjen e internetit malltretojne edhe virtualisht
    hahhahahahhahahahhahahahahhahahahahah

Faqja 71 prej 79 FillimFillim ... 21616970717273 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •