Close
Faqja 63 prej 79 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 790
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Jam ne pune edhe une dhe ne fakt duke te kthyer pergjigjje hyri dikush dhe kisha harru krejt ....
    Cka eshte pune e kesaj ne apo ju ,nuk e kupton ?
    Kur te drejtohem me juve nuk e bej nga respekt qe kam per ty or se me Ju ,flas per njerezit si ti ,se une ty ste njoh !
    ]

Kuptoj moj ane kuptoj , por mendimi im eshte se "ju" perdoret nga respekti, kurse "Ti" e "Ty" perdoret atehere kur njeriut i ngriten nervat .

Te pershendes tani

Dite te mbare

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Un jam sternipi i gjergjit ,qe i ka pre gabelet ate koh ose stergjyshit tuaj.
    Ti nuk mundesh me qen ndervllaznor ,kur gjergji ti ka pre stergjysherit tuaj.
    Kjo po i bie qe kur Adem baca Jashari qe vrau serbet, ai paska vrare vellezerit e tu, kurse Ali pashe Tepelena paska bere lakra me mish stergjysherit tu , sepse gjyshrit e mi me kane thene se ne kemi prejardhje nga shkodra dhe e kishim pasur dicka Ali pashen (Ndoshta stergjyshi im vella ).

Ajt tash ti rrac e poshter me zemer te nxier e te mbushur perplot urrejtje e frymezuar nga popet e prifterinjet ogurzi .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Heroin e perbashket kombetar te te gjithe trojeve shqiptare GJERGJ SKENDERBE KASTRIOTI ti e akuzove si vrases!!!
    Po per mua cdo hero me gjak shqiptari kia kuptim dhe eshte hero i perbashket per te gjithe shqiptaret, por ju qe fajsoni Ali pashen e e nenqmoni ne kenge? Realiteti eshte i tille moj ane dhe nganjehere e verteta vret. Pa shihe mllefin e ketij tipit tani dhe urrejtjen qe ka ndaj cdo shqiptari mysliman! A i ka hije nje shqiptari te jete i tille?

Une perkundrazi, nuk kam as nje pike urrejtje ndaj asnje shqiptari pa marre parasysh se cilit rreligjion i perket. Dhe eshte pika e fundit atehere kur une krahasoj fete me kombin e nderuar.

Se me lat vjerre ketu duke u marre ende me shkrimet e juaja

Ajde mire u pafshim tash

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    A nuk po te vin ne ndihm ata qe i thirre ,e tash vetem llapton pa kurrfar shprese se do ta mbrojsh magjupistanin ,paten than do magjup keshtu , qe "shyqy ,shkavi po shkon ne serbi ,e shqiptari shkon ne shqipni ,e kosova po u je magjupeve" , a ende eshte duke ju funksionu kjo paroll apo ?

Nuk e dine se qfare po shkruan ore,le qe Kosoven e quan magjup??

O njerez te gurit se nuk dine qka eshte toleranca,per fat te mire vetem neper forume lexohen budallalleqet e juaja,qe urrejn shqipet njeri tjetrin vetem pse i perkasin fese tjeter,nuk pergjithesohen te gjithe ata qe i perkasin fese islame per shkak disa qelbesirave talibaneze qe vrasin,logjiko se ka edhe te fese krishtere te tille!

Urrejtja do te ju mbyt ndonje dite i"m sorry.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Kjo po i bie qe kur Adem baca Jashari qe vrau serbet, ai paska vrare vellezerit e tu, kurse Ali pashe Tepelena paska bere lakra me mish stergjysherit tu , sepse gjyshrit e mi me kane thene se ne kemi prejardhje nga shkodra dhe e kishim pasur dicka Ali pashen (Ndoshta stergjyshi im vella

Ajt tash ti rrac e poshter me zemer te nxier e te mbushur perplot urrejtje e frymezuar nga popet e prifterinjet ogurzi .
    Edhe ne shkoder ka magjup ,se rraca gabele ka depertu gjithkah.
    E ti as vet nuk po e dishe kah e ke prejardhjen ,po tash besoj se e ke kuptu prej nga vjen.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Nuk e dine se qfare po shkruan ore,le qe Kosoven e quan magjup??

O njerez te gurit se nuk dine qka eshte toleranca,per fat te mire vetem neper forume lexohen budallalleqet e juaja,qe urrejn shqipet njeri tjetrin vetem pse i perkasin fese tjeter,nuk pergjithesohen te gjithe ata qe i perkasin fese islame per shkak disa qelbesirave talibaneze qe vrasin,logjiko se ka edhe te fese krishtere te tille!

Urrejtja do te ju mbyt ndonje dite i"m sorry.
    Jo ,gabim e ke ,un vet i takoj besimit musliman ,por jo vehabo taliban, ne ketu diskutojm ,muslimanet tradicional me talibanovehabet , kosven nuk i tha kush magjup, po lexoje me vemendje, po thash kosova na u mbush magjup.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Nese Ati yt nuk eshte besimtar, ruaju se nje dite mund te te dhunoj , sepse ai nuk ka frike nga Perendia, dhe nese nuk ka frike nga Krijuesi i tij, a mundet ai te kete moral? A mundet ai te kete meshire? A mundet ai te kete turp? Jo asesi, asnjeren nga keto nuk do ta kete nese e mohon Krijuesin e tij. Nese une kam nje nene kurve dhe nje baba kumargji e pijanec, a duhet une patjeter ta ndjek rrugen e tyre? Jo more une nuk do ta bej nje gje te tille asesi. Fatkeqesisht me sa pashe une ti nuk ditke te besh dallime per asgje. A di te besh dallimin e familjes se shendoshe nga nje familje te shthurur? Eh, pikerisht ketu Perendia ka bere nje dallim te tille qe te mesojme edhe ne se si duhet te dallojme gjerat

:P???!!!
    Kjo me paska shpetuar pa lexuar ,tani sa e pashe ,si mundet truri i njeriut te manipulohet aq shume ,mjerim!!
    Me vjen keq per ty
    Vetem nje pyetje kam ,nese je nga Shqiperia dhe sigurisht je 20+ vjec,mban mend
    babai yt ateist ta kete dhunuar motren tende??

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Kjo me paska shpetuar pa lexuar ,tani sa e pashe ,si mundet truri i njeriut te manipulohet aq shume ,mjerim!!
    Me vjen keq per ty
    Vetem nje pyetje kam ,nese je nga Shqiperia dhe sigurisht je 20+ vjec,mban mend
    babai yt ateist ta kete dhunuar motren tende??
    Te lutem ,mos i krahaso shqiptaret me ket person(Gon) ,qe kush e din se qfar simbioze ka.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Te lutem ,mos i krahaso shqiptaret me ket person(Gon) ,qe kush e din se qfar simbioze ka.
    Nuk i krahasova ,vetem mora shembull Shqiperine para 1990.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Nuk i krahasova ,vetem mora shembull Shqiperine para 1990.
    kemi qen komunist. perdhunimi denohej deri ne 10 vjet burg.

jemi shqiptar dhe jo gabel arabie.

Faqja 63 prej 79 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •