Kjo po i bie qe kur Adem baca Jashari qe vrau serbet, ai paska vrare vellezerit e tu, kurse Ali pashe Tepelena paska bere lakra me mish stergjysherit tu, sepse gjyshrit e mi me kane thene se ne kemi prejardhje nga shkodra dhe e kishim pasur dicka Ali pashen (Ndoshta stergjyshi im vella
).
Ajt tash ti rrac e poshter me zemer te nxier e te mbushur perplot urrejtje e frymezuar nga popet e prifterinjet ogurzi.
Po per mua cdo hero me gjak shqiptari kia kuptim dhe eshte hero i perbashket per te gjithe shqiptaret, por ju qe fajsoni Ali pashen e e nenqmoni ne kenge? Realiteti eshte i tille moj ane dhe nganjehere e verteta vret. Pa shihe mllefin e ketij tipit tani dhe urrejtjen qe ka ndaj cdo shqiptari mysliman! A i ka hije nje shqiptari te jete i tille?
Une perkundrazi, nuk kam as nje pike urrejtje ndaj asnje shqiptari pa marre parasysh se cilit rreligjion i perket. Dhe eshte pika e fundit atehere kur une krahasoj fete me kombin e nderuar.
Se me lat vjerre ketu duke u marre ende me shkrimet e juaja
Ajde mire u pafshim tash
Nuk e dine se qfare po shkruan ore,le qe Kosoven e quan magjup??
O njerez te gurit se nuk dine qka eshte toleranca,per fat te mire vetem neper forume lexohen budallalleqet e juaja,qe urrejn shqipet njeri tjetrin vetem pse i perkasin fese tjeter,nuk pergjithesohen te gjithe ata qe i perkasin fese islame per shkak disa qelbesirave talibaneze qe vrasin,logjiko se ka edhe te fese krishtere te tille!
Urrejtja do te ju mbyt ndonje dite i"m sorry.
Krijoni Kontakt