Close
Faqja 8 prej 26 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 251
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    joooooreeeeeee

Pse qe te dyja palet do jene ne parade ? Po vika era ashtu
    ne perendim keshtu dalin. meshkuj dhe femra homoseksuale...
    do shkojme ne perendim apo jo? vetem kjo na kane mbetur, se te tjerat i kemi realizuar te gjitha.
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Homoseksualët rusë kundër Madonës

Nga Express 22 Mars 2012 21:48

Shoqatat e homoseksualëve rusë kanë lajmëruar se do të protestojnë gjatë koncertit të Madonës në St. Petersburg i parashikuar për t’u mbajtur në 9 gusht në kryeqytetin antik të carëve të Rusisë.

Kjo protestë do të bëhet pasi nuk u dëgjua apeli i tyre për të braktisur qytetin pas miratimit të ligjit komunal homofob, që cënon integritetin e homoseksualëve rusë.

Ndërkohë dje, Madona në faqen personale në rrjetin social Twitter konfirmoi prezencën e saj në koncert duke nënvizuar se do të kërkojë shpjegime për këtë protestë të pakuptimtë.

Por, militantët e kauzës homoseksuale nuk i kanë vënë veshin yllit amerikan, duke shprehur vendosmërinë për mbajtjen e protestës.

?????? ,kurse shqiptaret edhe flamurin komtare do ta fusin ne radhen e gay.
    hall i modh te paska gjet edhe ty.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Nje gje se kuptova une. C'lidhje ka dita nderkombetare kunder homove me 100 vjetorin e pavaresise se shtetit shqiptar? Dhe pse duhet te jete flamuri kombetar prane atij te ketyre lbgk a ca ke ajo ?

Le qe sot mesova se paskan edhe flamur keta!
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    hall i modh te paska gjet edhe ty.
    Ky duhet te jet hall i te gjitheve , kush mendon pozitivisht , ne njiqind vjetorin e shtetesis , tia bashkangjesin dhe flamurin gay, flamurit komtar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 22-03-2012 më 17:25
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

robt skan buk neper shpija, aty po ju **uhet se ca bojn kto sumat.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Sharri-Liburna

Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    "Gay Paradë" do të mbahet në Shqipëri më 17 maj

"Gay Paradë" do të zhvillohet edhe në Tiranë, ashtu siç ndodh në vende të tjera në çdo 17 maj, në ditën ndërkombëtare të homoseksualëve dhe lesbikeve.
    Kreu i "Ambasadës Pink", Altin Hazizaj kërkoi që në Tirane të ngrihet flamuri i komunitetit "LGBT" (Lesbians, Gay, Bisexual and Transexuals), të cilin do t’ia dorëzoje kryeminsitrit Sali Berisha pikërisht në këtë ditë.
    "Shtatëmbëdhjetë maji është një ditë speciale për ne. Është dita ndërkombëtare kundër homofobisë. Një nga sheshet kryesore të Tiranës do të ketë pa dyshim evenimente, që do të ketë të bëjnë me promovimin, garantim dhe pa dyshim, respektimin e të drejtave të këtij komuniteti. Pa diskutim, ne do t’i kërkojmë autoriteteve shqiptare që në 17 maj të ngrënë flamurin LGBT, përkrah flamurit shqiptar, në këtë 100-vjetor të themelimit të shtetit tonë. Mendojmë që të kemi aktivitete, duke nisur nga ajo që duhet parada e flamurit, ku duam t’i dorëzojmë flamurin tonë vetë kryeministrit Sali Berisha", u shpreh Hazizaj.
    Përfaqësues të Ambasadës Pink dhe "LGBT" kanë kërkuar mbështetjen e Avokatit të Popullit, Igli Totozani, pasi sipas tyre ata ndihen të diskriminuar në vendin tonë, ndonëse sipas tyre përbëjnë 10 për qind të popullsisë.
    "Ne do të nisim një bashkëpunim me ambasadën, me një fokus të caktuar që është promovimi, respektimi, garantimi dhe përmirësimi i të drejtave të këtij komuniteti në Shqipëri. Ne kemi informacion se ka shkelje të natyrave të ndryshme, si keqtrajtime nga policia dhe deri tek ato që mund të duken si më të thjeshta, por që peshojnë rëndë, nga një fjalor i papërshtatshëm, qoftë nga organe dhe institucione shtetërore, që për mendimin tonë janë të papranueshme", deklaroi Avokati i Popullit.
    Totozani tha se së shpejti do të përgatitet një raport në lidhje me respektimin e të drejtave të këtij komuniteti së bashku me rekomandime, i cili do të paraqitet në parlament. /MIA/

http://alsat-m.tv/lajme/rajoni/122375.html

100 vjet me pas, nji fitore me shum, me organizaten e Pederastav,
    a thua dota lejojn shqiptaret ket parad ne tiran shpresoj qe doti sulmojn me mjete te forta kta pederacet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    a thua dota lejojn shqiptaret ket parad ne tiran shpresoj qe doti sulmojn me mjete te forta kta pederacet
    Nuk do ishte me mire thjesht ti injoroje, lol? Se c'pune u prish njerezve orientimi seksual i te tjereve hajde merre vesh.
    Po le te dalin! Kur se kane ata problem, pse duhet ta kemi ne? .
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

mia@

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk do ishte me mire thjesht ti injoroje, lol? Se c'pune u prish njerezve orientimi seksual i te tjereve hajde merre vesh.
    Po le te dalin! Kur se kane ata problem, pse duhet ta kemi ne? .
    jo un se kam at problem se kush kuj ja fut por kam nje problem se kjo rac dota infektoj nje gjenerat te ardhshme aty esht rreziku

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    jo un se kam at problem se kush kuj ja fut por kam nje problem se kjo rac dota infektoj nje gjenerat te ardhshme aty esht rreziku
    E popull injorant jemi. Akoma se keni kuptuar qe orientimi sexual nuk fitohet, por lind, aq me shume te jete ngjitese. Ka dhe qe ''eksperimentojne'' ne nje faze te caktuar te jetes, por gjithsesi orientimi sexual nuk ndryshon.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    E popull injorant jemi. Akoma se keni kuptuar qe orientimi sexual nuk fitohet, por lind, aq me shume te jete ngjitese. Ka dhe qe ''eksperimentojne'' ne nje faze te caktuar te jetes, por gjithsesi orientimi sexual nuk ndryshon.
    mia@ ka plot burra me mustaqe qe kane hyre ne burg si meshkuj e kane dale feshkuj
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 8 prej 26 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •