Close
Faqja 6 prej 26 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 251
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Posi joooo...
    Do rriten ne familje ku babi me babin mam do puthen ne buze... po te kene fat ndonjehere do shikojne babin me babin ne dush duke ferkuar dikun e njeri-tjetrit. Po nuk do u krijohen komplekse psikologjike jo... as trauma...
    Do gezojne ne festat familjare me miq te tjere gay... apo do shikojne me cudi si femijet e tjeret kane edhe ca baballare me gjoks te madh... nejse... keta do jene femije speciale...
    Do shkojne ne shkolle ku gjithe femijet e tjere do t'i tallin... djali i pedes....
    Me probabilitet te mire do t'u pelqeje ndonje djale ne klase... se ne fund te fundit do jene rritur me ate "normalitet" familjar...

Nje femijeri per t'u patur zili vertete

Ndonjeher nuk duhet te behemi pre e bindjeve, deshirave apo pargjykimeve tona .
    Kam vite qe jetoi ne perendim dhe ndoshta nuk me bejne pershtypje keto parada .

Ai femije ne jetimore eshte thjesht nje numer asgje me shume , plus nuk eshte e thene se do behet homo lol
    Te pakten do jete dikush qe do kujdeset per te dersa te filloi te eci me kembet e veta :-))

Ps. Nuk do dalin shume veta ne parade, nja dy kokrra sa per shenj se kane frike
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-12-2011
    Vendndodhja
    N'sprova
    Postime
    17
    N'a bonen hor!
    E masi s'po ka kush, le t'dalin, se n'a ka marr pusi!
    N'a flliqen kulturen.

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Posi joooo...
    Do rriten ne familje ku babi me babin mam do puthen ne buze... po te kene fat ndonjehere do shikojne babin me babin ne dush duke ferkuar dikun e njeri-tjetrit. Po nuk do u krijohen komplekse psikologjike jo... as trauma...
    Do gezojne ne festat familjare me miq te tjere gay... apo do shikojne me cudi si femijet e tjeret kane edhe ca baballare me gjoks te madh... nejse... keta do jene femije speciale...
    Do shkojne ne shkolle ku gjithe femijet e tjere do t'i tallin... djali i pedes....
    Me probabilitet te mire do t'u pelqeje ndonje djale ne klase... se ne fund te fundit do jene rritur me ate "normalitet" familjar...

Nje femijeri per t'u patur zili vertete

LOL. Une kujtova se nuk ishte semundje ngjitese kjo. Tobestrafkulla. Nejse shakat menjane nuk me duket se do te ndodhte ashtu. Drejtimi seksual nuk eshte "i mesuar ne familje" keshtu qe nje femi i rritur nga prinder pede nuk eshte qe do jete pede. Po tu ngrit kur shef femer mos e vri mendjen se je ne rregull. Sa per femijet e tjere qe do ta tallin eshte e vertete nqs do te adoptohej sot. Por ma thote mendja se dukuri te tilla do behen te zakonshme ne tere boten dhe mbase femijet tane nuk do kene kaq shume homofobi sa kemi ne.

PS: Dua te shoh fytyren e Sales kur ti dorezojne flamurin. Sala ka per ta vendos ne kryeministri ngjitur me flamurin e natos se vdes per te ngrit flamura sala. LOL
    Moderator, e di vet ti...

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Ja ta them une or mik...
    Keta duan te drejta te dhunojne te drejtat e te tjereve. Ne fillim shoqata gay... parada gay... pastaj avokate gay...
    Pastaj do kerkojne legalizimin e marteses gay...

Perfundim llogjik i kesaj: Do kene te drejte te adoptojne femije te pafajshem duke dhunuar te drejten e tyre per te patur prinder heteroseksuale sic udhezon mema natyre permes ligjeve te saj.

P.S. - Gjate shkrimit fjalen "gay" ndihuni te lire ta zevendesoni me fjalen "********" se ma censuron forumi megjithese duhet ne kete rast. (ja prape...)
    Me ket "perfundim" nuk do jem asnjeher dakort.
    Nuk e di nese ne ndonje vend te botes e kan ket t'drejt, por jam kurioz pse kerkojn t'drejten e adoptimit ne nje kohe kur bie ndesh kryekeput me homoseksualitetin.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Ndonjeher nuk duhet te behemi pre e bindjeve, deshirave apo pargjykimeve tona .
    Kam vite qe jetoi ne perendim dhe ndoshta nuk me bejne pershtypje keto parada .
    Nuk eshte pune paragjykimi ta them sinqerisht... ne krevatin e tij secili ben c'te doje. Keto parada e manifestime nuk me bejne ndonje pershtypje specifike.
    Me shqeteson vetem fakti qe nje perversion seksual / aberracion natyror / gabim gjenetik te behet shkas per krenari parade.

Europa e emancipuar statusin e ketyre, e perdor per sharje piktoreske te tipit... ricchione...schwule...tapette...maricon... lol
    Numrin nje per shprehje piktoreske ma ha mendja e mbajne italianet ketu...lol

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Me ket "perfundim" nuk do jem asnjeher dakort.
    Nuk e di nese ne ndonje vend te botes e kan ket t'drejt, por jam kurioz pse kerkojn t'drejten e adoptimit ne nje kohe kur bie ndesh kryekeput me homoseksualitetin.
    Po i dhe te drejten per tu martuar, pra per te krijuar FAMILJE, nuk i mohon dot te drejten per te patur femije apo jo?

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Drejtimi seksual nuk eshte "i mesuar ne familje" keshtu qe nje femi i rritur nga prinder pede nuk eshte qe do jete pede.
    Po te rritesh ne nje familje ku babin e pallon babi... nuk besoj se do te te duket ndonje qamet nese kur te shkosh ushtar i le shoket te bejne ndonje xhiro.

Nejse une dua te besoj qe eshte keshtu si thua ti... po se pse kam idene qe ata femije nuk do te jene kurre normale dreqin...

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Po i dhe te drejten per tu martuar, pra per te krijuar FAMILJE, nuk i mohon dot te drejten per te patur femije apo jo?
    Po ça të keqe ka, thybriqat pjellin nga thyba.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Po te rritesh ne nje familje ku babin e pallon babi... nuk besoj se do te te duket ndonje qamet nese kur te shkosh ushtar i le shoket te bejne ndonje xhiro.
    Nejse une dua te besoj qe eshte keshtu si thua ti... po se pse kam idene qe ata femije nuk do te jene kurre normale dreqin...
    Hahahahahaha fjalë me vënd, nuk kanë nevojë për koment.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Si e shpjegon nga njerez Herero ( cifte)dalin femije homo atehere?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 22-03-2012 më 15:38

Faqja 6 prej 26 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •