Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 107
    i/e regjistruar Maska e TonixX
    Anëtarësuar
    05-02-2007
    Postime
    4
    keshtu qe ...sigurisht ka fe te ndryshme ...por te gjith jan te percaktum ne nje zot ..dmth monoteizem ...te gjitha varet se qysh e qka e pse i kan interpretu ne kohet e kalume ..por zanafilla eshte e njejt ..kshtu qe hmmm ..qka me u marr me ata qe kan shkru me heret ..kur jemi aq te mire edhe te menqur per te logjiku qe zot ka ...edhe a eshte i krishter apo musliman .. te pakten duhet me qene ai qe na bashkon e jo qe na perqan ne keto aspekte .. edhe mos harroni qe te gjith jemi njerez edhe te krijuar nga dikush ...kshtu qe qdo mosmarrveshje ndaj emrit te tij apo kunder emrit te tij eshte ose haram apo mekat ..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga TonixX Lexo Postimin
    a thua ..qka po debatojm ketu ???? per ata qe kan te drejt me u martu me femije ner moshen 18 vjeq ..apo po flasem per homoseksualizem ..hmmm ...o vllazen ..te dyjat jan te ndalume edhe me ligje universale ..edhe me ligje njerzore (kjo e fundit "fatkeqesisht" jo)..sepse nje femij nuk mundet te logjikoj se ken duhet dashuruar e kend jo ...e nje homoseksual mundet te ndryshoj menyren e jetes se tij sipas nje procesi biologjik ,qe thuhet "FARA MASHKULLORE E MBARESON FAREN FEMRORE" sepse eshte aq sa i vetedijshem per detyren e vet qe i eshte dhene ne kete jete ..edhe gjithashtu arsyet ..e sa per ne nje lloj mos-funksionimi ne hormonet e tyre ..ata duhet kerkuar defektet ne jetet e tyre e jo ne natyren apo zotin qe i ka krijuar ne perfesionizmin me te madh
    Nuk e di edhe nuk ka bre argumente qe profeti Muhamde Alehi selam ka ber mardhenje me nje grua 9 vjeqare ka disa dijetar qe hadithet qe flasin per ket mund te jen edhe te shpikura dhe nuk ka argumete te qarta nesa aj ka ber mardhenje me nje vajze 9 vjeqare, nese nje gje e till ndodhe sot kemi fake jan tv lajmet gazeta aparate kamera mund te ket prova ndersa qa ka ndoll para 1400 vjetve si mund te jemi te bindur se nje gje e till ka ndodhur i vetmi njeri qe e ka arrit shfrytzimin e mendjes 13%esht profeti muhamed alehi selam e nuk mendoj kursesi qe aj njeri te ket ber diqka te pa pelqyer jo vetem aj por as nje profet duke filluar nga ademi alehi selam e deri tek jezusi "ISAI " e profeti i fundit MUhamediAlehi selam ata kan ardhur ne ket dok jo qe te na japin per te ngren jo qe te na japin buk jo qe vin me mrekulli por kan ardhur qe te na i zbusin zemret tona Allahu e din me se miri por kush te doj ka drejt komentimi po ju lutem mos ofendoni kur keni mundesin te heshteni ose te flisni mire

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga dardangashi Lexo Postimin
    Nuk e di edhe nuk ka bre argumente qe profeti Muhamde Alehi selam ka ber mardhenje me nje grua 9 vjeqare ka disa dijetar qe hadithet qe flasin per ket mund te jen edhe te shpikura dhe nuk ka argumete te qarta nesa aj ka ber mardhenje me nje vajze 9 vjeqare, nese nje gje e till ndodhe sot kemi fake jan tv lajmet gazeta aparate kamera mund te ket prova ndersa qa ka ndoll para 1400 vjetve si mund te jemi te bindur se nje gje e till ka ndodhur i vetmi njeri qe e ka arrit shfrytzimin e mendjes 13%esht profeti muhamed alehi selam e nuk mendoj kursesi qe aj njeri te ket ber diqka te pa pelqyer jo vetem aj por as nje profet duke filluar nga ademi alehi selam e deri tek jezusi "ISAI " e profeti i fundit MUhamediAlehi selam ata kan ardhur ne ket dok jo qe te na japin per te ngren jo qe te na japin buk jo qe vin me mrekulli por kan ardhur qe te na i zbusin zemret tona Allahu e din me se miri por kush te doj ka drejt komentimi po ju lutem mos ofendoni kur keni mundesin te heshteni ose te flisni mire
    Dardan ,kjo e para eshte qe ti po i shkruan pejgamberit ALEHI , kurse kjo e dyta a eshte gabim shkrimi apo nuk mundesh me shqiptu germen (DH),ndo(ll)dh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Dardan ,kjo e para eshte qe ti po i shkruan pejgamberit ALEHI , kurse kjo e dyta a eshte gabim shkrimi apo nuk mundesh me shqiptu germen (DH),ndo(ll)dh
    hahahha o burr i dheut her 2-sh e her 3-sh e kom pas ne drejt shkrim ne gjuhen shqipe edhe mu kan perzi pak me fr ktu nejse kerkoj falje per gabimin jo por te "Muhamedi Alehi selam"" ose sal-allahu alehi selam" esht kusht qe te thuhet sa her te permendet emri i profetit si shej nderimi per at arsyje e shkrova pershendetje

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga dardangashi Lexo Postimin
    Nuk e di edhe nuk ka bre argumente qe profeti Muhamde Alehi selam ka ber mardhenje me nje grua 9 vjeqare ka disa dijetar qe hadithet qe flasin per ket mund te jen edhe te shpikura dhe nuk ka argumete te qarta nesa aj ka ber mardhenje me nje vajze 9 vjeqare, nese nje gje e till ndodhe sot kemi fake jan tv lajmet gazeta aparate kamera mund te ket prova ndersa qa ka ndoll para 1400 vjetve si mund te jemi te bindur se nje gje e till ka ndodhur... i vetmi njeri qe e ka arrit shfrytzimin e mendjes 13%esht profeti muhamed alehi selam ...e nuk mendoj kursesi qe aj njeri te ket ber diqka te pa pelqyer jo vetem aj por as nje profet duke filluar nga ademi alehi selam e deri tek jezusi "ISAI " e profeti i fundit MUhamediAlehi selam ata kan ardhur ne ket dok jo qe te na japin per te ngren jo qe te na japin buk jo qe vin me mrekulli por kan ardhur qe te na i zbusin zemret tona Allahu e din me se miri por kush te doj ka drejt komentimi po ju lutem mos ofendoni kur keni mundesin te heshteni ose te flisni mire
    O dardan francezi,perdor shenjat e pikesimit o burr se nuk kuptohesh fare c`ka thua ! Nuk je ne dhome duke folur .
    Kjo me te kuqe me beri te qesh...vetem 13 % ?
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    e pse bash 13%? Kush i nxorri keto statistika se

ose

"Muhamedi Alehi selam"" ose sal-allahu alehi selam" esht kusht qe te thuhet sa her te permendet emri i profetit
    shume do te doja ta dij se ku po i merrni kto "kushte"
    Ndryshuar për herë të fundit nga master2006 : 10-03-2012 më 19:51

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    O dardan francezi,perdor shenjat e pikesimit o burr se nuk kuptohesh fare c`ka thua ! Nuk je ne dhome duke folur .
    Kjo me te kuqe me beri te qesh...vetem 13 % ?
    PO normal 13% e ka fut mendjen ne veprim sepse ne si njerz normal si ti e une qe folim n' ket forum e shum te tjer pa keq kuptime e kem hiq me shum se 5-6 % mendjen ne veprim. Jan edhe 2 shkenctar qe kan arrit ta fusin mendjen ne veprim mendoj rreth 11%e kam lexuar ne nje liber por nuk me kujtohen emrat e shkenctarve .
    po lere ore mos mi kerkoni gabimet ne drejt shkrim me mbytet fare ...hahaha

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Me thuaj, sa e kam rrogen une IslamInfo? Jo per gje por ti drejtohem ALBO's dhe ti them me jep rrogen e mohuar
    Po po ti Scion, jo qe paguhesh, por bile edhe nje rroge te majme e merr vetem me perhap propaganda. Ne jemi te sigurte 100% qe ti paguhesh nga dikush

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Moti skam lexu shkrim me racional ,te lumte!
    Aman moj ANE si te duket shkrim racional kur dikush thote se te gjithe profetet ishin ateiste. Kesi teori jo logjike as vahabistet nuk i shpikin.

Te gjithe te krishteret ishin ateiste?! A eshte kjo racionale? Ta krahason Supermenin e Hollivudit me histori te Bibles, sikur une me shpike nje tregim perralle e kjo sipas disave d.m.th. se Bibla eshte genjeshter.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    pordhe me rigon

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2014, 11:33
  2. Profeti Isa a.s. (Jezusi) paralajmëron ardhjen e profetit Muhamed a.s
    Nga perkthyese në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2012, 10:43
  3. Jezus Krishti
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 30-08-2009, 05:32
  4. Jezus Krishti brenda nesh...
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-10-2007, 17:06
  5. Kush eshte JEZUS KRISHTI?
    Nga i krishteri në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-08-2002, 14:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •